Jude wrote:
Azzal, hogy a Star Warsban nem volt semmi értelme, vitatkoznék. Maga Lucas nyilatkozta, hogy azokat a részeket eredetileg is beleálmodta a filmbe, csak akkoriban egyszerûen nem volt elég fejlett a technika a megvalósításukhoz. Egyébként se került bele túl sok újítás, egyáltalán nem volt zavaró, inkább hozzátett némi pluszt, és pár jelenetet igenis feldobott. *vállvonogatva szentségtör*
Jaja, tudom, hogy ezzel magyarázta, de semmi értelme nem volt 30 év után belepiszkálni egy filmbe, mert hogy "há' én azt igazából nem is úgy akartaaam" xD Ennyi erövel tényleg bármit telepakolhatnának feles CG-vel, mert az Elfújta a Szél is mennyivel jobban nézne ki CG hadsereggel, meg az ósdi Clark Gable helyette bele lehetne rakni akár a naccerü Keanu Reeves-t is mondjuk.

Meg amit láttam az új verziós star wars-ból, nagyon elütött a gagyi cg a filmtöl.

Mindegy, a lényeg, hogy nekem az ilyen utólagos változtatgatások nagyon nem tetszenek.. kb olyan ez, amikor Turnerék elkezdtek digitálisan kiszinezni egy halom fekete-fehér filmklasszikust. o_O
ömmm... on? hát ez a Puni Puni Poemi, ez valami nagyon fájdalmas. xD