Jigsaw wrote:
Tudom, tisztára vérciki, hogy még csak most láttam először, de tegnap este megnéztem a
The Dark Knightot és tökjó volt!! Kicsit féltem tőle, mert eddig filmben nem sikerült olyan Jokert alakítani, amilyen nekem tökéletes lett volna, és most is ez volt az érzésem a trailer alapján, de teljesen alaptalanul, mert Ledger bácsi rendkívül jól hozta a szerepet - és rájöttem, hogy ez a külső télleg jobban passzolt a karakter jelleméhez, mint az a fajta papírforma Joker, amilyet én elvártam volna.

Szóval le a kalappal, jó lett, mind a film, mind a szereplőgárda! Továbbá örültem, hogy a Harvey-vonal eléggé lezárult a film végére
(nemazéér', csak nem akartam egy Kétarcos folytatást annyira XD).
Szóval Joker és Alfred for prezident! xD
XD Én is vállalom, hogy tetszik ez a film. Harvey Dent visszatérésének én se örülnék, de azt meg kell hagyni, hogy sokkal jobb volt, mint a rettenetesen rossz Batman Forever-ben. ^^
Azért kiváncsi vagyok hogy a nézők hany százaléka szereti a Batman képregényeket... mert szerintem nem sokan (ahogy én se).
(Emlékszem, 3 évvel ezelőtt mennyien fujjogtak, hogy miért Ledger fogja játszani Jokert, most meg tessék milyen kultusz lett belőle... az ember lépten nyomon ilyen b****tt ocsmány Joker festésekbe botlik. Lehet, hogy ideje lenne NS-re is igy járni, ha már divat lett ebből is

)