Doll wrote:
ma ez szóba került nem csak egy órán az osztályfőnököm szerint igaza volt a miskolci rendőrkapitánynak, aki kijelentette, h magyarországon igenis van "cigánybűnőzés"...
már bocsánat, de ha statisztikailag kimutatható h az utolsó 10 elkövető az volt akkor...? miért ne lehetne objektívan ezt kijelenteni? xD ez nekem annyira felfújt.. ha most kiderülne h az idei összes bankrablást norvég nő követte el, akkor ki lehetne azt is jelenteni h csak norvégok loptak eddig bankot mo-n nem? és teljesen
igaz is lenne. ez nem jelenti azt h minden norvég rabló lenne, mint ahogy a "cigánybűnözés" sem jelenti azt h minden roma származású feltétlen tolvaj is lenne mellékállásban! o_O"
az a szép h volt szerencsém a naplóba belefutni vasnap (am kerülöm az összes ien progit, de a veszprémi miatt)
és -ez nekem pozitív volt- ha valaki látta az adást, volt interjú benne a cigányvajdával és ő nem arról beszélt, hogy le kellene mondania a kapitánynak mert ilyet mondott, hanem hogy addig lesz bűnözés amíg
nem teremtenek nekik elegendő munkahelyet!
már bocsánat és lehet én vok maradi, de sztem ez egy naonis reális hozzáállás (márcsak amiatt is mert nem segélyekért sírt és ha nincs munkája... ennie akkor is kell éstbbi)
nah mind1 off vége