Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 10:15 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 5:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

brad pitt az egyik legkeresettebb színész hollywoodban.és valóban ilyen nevek filmjeiben játszik mint gonzález innurátu, cohen testvérek, fincher és most tarantino.monnyuk sok helyen éreztem, hogy tényleg csak úgy be lett tolva és nincs nagy lényege a szerepének...pl babelben szerintem drámaibb lett volna a csaj története ha egyedül van ott a sok ismeretlen külföldi közt megsebezve.nade majd az inglourious basterds.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 5:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tokubei wrote:
brad pitt az egyik legkeresettebb színész hollywoodban.és valóban ilyen nevek filmjeiben játszik mint gonzález innurátu, cohen testvérek, fincher és most tarantino.monnyuk sok helyen éreztem, hogy tényleg csak úgy be lett tolva és nincs nagy lényege a szerepének...pl babelben szerintem drámaibb lett volna a csaj története ha egyedül van ott a sok ismeretlen külföldi közt megsebezve.nade majd az inglourious basterds.

Fura: én is pont a Bábel-ban éreztem, hogy valójában nem kellene oda Pitt. Elhiszem, hogy az amcsi közönségnek kell egy húzónév, meg esetleg (ha vannak ilyenek persze) a Pitt fanatikusoknak, akik csak miatta ülnek be egy-egy moziba.

Erről jut eszembe: mekkora volt, mikor a 90-es évek elején, közepén csak azért ültek be a fiatalok egy-egy ultrahülyeségre, hogy láthassák Van Damme-ot, van Seagal-t. :D (Meg gondolom a 80-as években Stallone-val is igy voltak sokan) XD

Fincher-ről csak annyit, hogy nemrég újra bejelentette, hogy nem lesz Se7en 2. :D Én ennek csak örülni tudok. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 5:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jesszus. :shock: .én azt sem tudtam, h erről beszélnek.amúgy meg nincs semmi rossz abban, h valaki a kedvenc színésze miatt ül be egy filmre...persze a kedvenc rendezőnek már több értelme van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 5:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tokubei wrote:
jesszus. :shock: .én azt sem tudtam, h erről beszélnek.amúgy meg nincs semmi rossz abban, h valaki a kedvenc színésze miatt ül be egy filmre...persze a kedvenc rendezőnek már több értelme van.

David Fincher. ^^ (Számomra még mindig etalon az Alien 3 tőle, bár érdekes, hogy az Alien fanatikusok pont azt a részt utálják - meg Fincher sincs elhalva tőle, sőt... XD)

Edit: Pl. itt is valami hasonlót nyilatkozik. Szegény, jó hogy nem Fight Club 2-t várnak tőle. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 5:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát szerintem is az az első mélypontja a sorozatnak.az első nagyon penge volt sztem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 6:08 pm 
Site Admin

a Tarantino film szerintem rémesnek néz ki. O_o
a Fight Club meg szerintem minden idök egyik legrosszabb filmje. o_O
ez pedig fújnemjódobodel!. :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 6:09 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de talán azért szerepeltetik Brad Pittet előszeretettel, mert... kurvajó színész? :shock: Mert az, és ehhez szerintem kétség nem férhet. És nem, nem jön be, mint pasi, és nem láttam az összes filmjét, csak amit érdemes volt megnézni. Azokban pedig baromi jó volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 6:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:

az utolsó állítással tökéletesen egyetértek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 6:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de talán azért szerepeltetik Brad Pittet előszeretettel, mert... kurvajó színész? :shock: Mert az, és ehhez szerintem kétség nem férhet. És nem, nem jön be, mint pasi, és nem láttam az összes filmjét, csak amit érdemes volt megnézni. Azokban pedig baromi jó volt.

szerintem változó színvonalon játszik.a hetedikbe sztem pl nagyon jó...meg a burn after readingbe is nagyot alakít :D ...de ezzel a benjamin button cuccal nagyon nem vagyok kibékülve.

más:

megnéztem az új batmant.kiváncsi voltam mitől lett minden 2. pistikéből filmértő, hogy ilyenolyan szájról szájra terjedő megasztalásokban részesítsen egy nagy jóindulattal is középszerűnek nevezhető hollywoodi filmet.sztem a joker karakter rendben van de hogy őt olyan jelzőkkel illetik mint az "egyik legjobb színész a világon" meg "a legnagyobb pszihopata karakter a filmtörténelemben" az finoman szólva is röhelyes.

Last edited by Tokubei on 2009 Feb 17 Tue, 6:22 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 6:20 pm 
Site Admin

persze, mindenkinek vannak szarabb pillanatai, de én is baromi jó szinésznek tartom, mert a kb 4 v. 5 filmjében amiben láttam, mind kiugróan jó volt. ^^ (és nem, nekem sem jön be mint pasi. :beaten:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 6:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

télleg jól tolja néha....és nekem mint pasi is bejön. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 7:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tokubei wrote:
Case wrote:

az utolsó állítással tökéletesen egyetértek.

*csatlakozik* ;) ...

Tokubei wrote:
télleg jól tolja néha....és nekem mint pasi is bejön.

*ehhez pedig inkább nem csatlakozik* :D

A Batman mozi meg hát... az én top10-embe se szerepel, nem rossz film, de nem is annyira jó. Csúnyát fogok most írni, de szerintem kellett hozzá ez a haláleset, hogy bizonyos körökben kultfilm legyen belőle. :(

De ha már kielemeztük Pitt úrfit, akkor az én toplistám tőle:
1. Fight Club (Bocsesz Case ^^)
2. Se7en
3. Snatch.
4. The Curious CASE of Benjamin Button (nah ez se tetszik sokaknak, de nekem valamiért örök emlék marad)
5. Twelve Monkeys
6. Spy Game
7. The Devil's Own
8. Mr. & Mrs. Smith
9. Interview With A Vampire
10. Confessions Of A Dangerious Mind (igen, igen, bár vagy 2 mp-ig látszik benne, de attól még felkerülhetett a lista végére)

Aztán nem láttam tőle még egy halom filmet, amiről csupa jót hallottam. Köztük ezt a Coen filmet, meg ömmm... az egész Óceán sorozatot, meg... ömm... a hosszúcímű Jesse James filmet se... meg a The Dark Side Of The Sun-t se, pedig állítólag az is klassz. A Trója nekem nem tetszett, a Bábelből meg ki is hagyhatták volna (ahogy azt fentebb kitárgyaltuk Tokubei-el)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 18 Wed, 9:34 pm 
Member

nem tudom, az sztem nem az ázsiai filmekhezlehet sorolni, de én pölö imádom a Kill Bill-t, hamár tarantinorol volt szó..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 19 Thu, 5:32 pm 
Forum Addict

Hmm Pitthez még... amiket még nyugodtan be lehet húzni a kedvencekhez tőle :P sztem Hét év Tibetben, Mexikói (lol), Pokoli lecke!!! Szenvedélyek viharában.. nah ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 19 Thu, 7:29 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ami viszont érdekes, hogy mennyire odavan a nagy átlag Pitt külső adottságaival, mégis, a tipikus szépfiú szerepeiben alakít a leghalványabban... Meet Joe Black, példának okáért? Igaz, hogy abban ő volt a nagybetűs Halál, de jaj, az a film rettenetes volt. XD
Tényleg, a Dallas-beli alakítására emlékszik még valaki? :beaten:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour