Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:10 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 20 Fri, 11:56 pm 
Site Admin

Koga wrote:
:lol: Pedig jobban tennéd. ;) Én még nem láttam, érdekelne mennyivel másabb mint pl. a Függetlenség napja, vagy az 1951-es eredeti (az nekem tetszett).

igen, igen, igen! azt kell nézni, az alap. :sweatdrop: nem kicsit felszisszentem, amikor elöször hallottam, hogy azt is be akarják alázni egy remakkel.
Meg ha már Függetlenség napja: az meg nem más az 1956-os imádnivaló Earth vs The Flying Saucers nagyon nem hivatalos újraverziója. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 21 Sat, 12:10 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
Meg ha már Függetlenség napja: az meg nem más az 1956-os imádnivaló Earth vs The Flying Saucers nagyon nem hivatalos újraverziója. :grin:

Ehhez van valami forrás? o_O Mert akkor az Independence Day egy nagyon-nagyon-nagyon szabad felfogású remake. Azon kívül, hogy gyünnek az ufók, semmi más közös vonást nem véltem felfedezni. o_o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 21 Sat, 12:37 am 
Site Admin

Jude wrote:
Ehhez van valami forrás? o_O Mert akkor az Independence Day egy nagyon-nagyon-nagyon szabad felfogású remake. Azon kívül, hogy gyünnek az ufók, semmi más közös vonást nem véltem felfedezni. o_o

csak nagy vonalakban egyezik, de az (nekem legalábbis) nagyon feltünö volt. ^^" itt is a föld különbözö nagyvárosai fölött egyszerre jelennek meg az ürhajók és kezdenek összehangolt támadásba, itt is az Amcsiknál történik minden egy tudós vezetésével, míg a többi nagyvárosban igazából nem igen csinálnak mást, mint, hogy félnek és random elpusztulnak. xD 'oszt a végén teljesen nevetséges módon gyözik le az ívül élieneket és van nagy happyend, woot~

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 21 Sat, 12:39 am 
Forum Expert
Forum Expert

Aha, szóval ezt csak te spekuláltad ki, oké, nincs több kérdésem. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 21 Sat, 12:40 am 
Site Admin

de tökre egyértelmüüüüü!!! =o=!

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 21 Sat, 12:43 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
de tökre egyértelmüüüüü!!! =o=!

Ismerlek már, ne erőlködj... XD Majd megnézem én is ezt a csodát, és akkor véleményt mondok, addig egy szavadat se hiszem. XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 21 Sat, 12:45 am 
Site Admin

undok. :?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 21 Sat, 12:48 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:

Mimóza. :grim:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 21 Sat, 12:35 pm 
Site Admin

Jude wrote:
Case wrote:

Mimóza. :grim:

*aranyos kicsi virág* :yoberry:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 21 Sat, 1:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tegnap végre megnéztem a The Thing c. filmet. Sajnos nem a mostani DVD kiadást mert azon remek interjúk és extrák vannak.

A lényeg hgy nagyon tetszett bár annyira sokat olvastam arról hogy valami hűde WTF vége van...nos az csalódás volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 12:04 am 
Forum Fanatic

Megnéztem az Inland Empire-t végre David Lynch-től, és hát huhh. :) Lesz itt még mit bogozgatni, de nekem nagyon tetszett. Szép, atmoszférikus, és jó sok WTF-csavar volt benne, meghát Laura Dern brutálisan jól játszik. Az a majd' 3 óra se tűnt soknak, minden perce lényeges volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 11:04 am 
Site Admin

Mona wrote:
tegnap végre megnéztem a The Thing c. filmet. Sajnos nem a mostani DVD kiadást mert azon remek interjúk és extrák vannak.

A lényeg hgy nagyon tetszett bár annyira sokat olvastam arról hogy valami hûde WTF vége van...nos az csalódás volt.

a Carpenter féle verziót, vagy az eredetit? o_O

Jigsaw wrote:
Megnéztem az Inland Empire-t végre David Lynch-tõl, és hát huhh. :) Lesz itt még mit bogozgatni, de nekem nagyon tetszett. Szép, atmoszférikus, és jó sok WTF-csavar volt benne, meghát Laura Dern brutálisan jól játszik. Az a majd' 3 óra se tûnt soknak, minden perce lényeges volt.

Nekem az egyik kedvenc Lynch filmem lenne... ha vége lett volna 90 vagy max 120 percnél. Nekem az utolsó egy óra már csak teljesen céltalan kavarás volt és az utolós 20-30 perc meg tömény 'omfglegyenmárvége' szenvedés. x_x pedig a kezdés az valami elképesztöen durván tömény Lynch örület. *__*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 11:46 am 
Forum Fanatic

Case wrote:
Nekem az egyik kedvenc Lynch filmem lenne... ha vége lett volna 90 vagy max 120 percnél. Nekem az utolsó egy óra már csak teljesen céltalan kavarás volt és az utolós 20-30 perc meg tömény 'omfglegyenmárvége' szenvedés. x_x pedig a kezdés az valami elképesztöen durván tömény Lynch örület. *__*

Nekem azért tetszik a hossza, mert lesz majd sokminden, amit ki lehet bogozni, szeretem az ilyet...ennyire elborultan "ilyen" filmet meg még nem láttam. :grin: Nekem tetszett a végefele is. Bírom, hogy a sok újra meg újra felbukkanó mondat és motívum miatt van egy olyan feelingje, hogy ottvan a megoldás valahol, csak rendszerezni kell...már ha télleg ottvan valahol. :lol:

EDIT: Jah, meg a zenéje tízpontos volt még nálam. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 12:03 pm 
Site Admin

de éppen az, hogy a Lynch filmeken nincs mit bibogozni, mert ha van is értelmük, azt max Lynch érti, de inkább ö sem. xD <3 Mint a Mulholland Drive (kedvencem az ujabb filmjei kozul).. ott is mindenki azt hitte, hogy huhu, kezd a kép összeállni! Aztán az utolsó 10-15 percben megint reménytelenül összekuszálódott minden. Itt meg nekem pont az volt a bajom, hogy nem is volt ilyen, hogy értenéd, hogy mi történik, vagy legalábbis azt hinnéd és ez 3 órán keresztül már túlzás, föleg, hogy nekem a vége tényleg olyan volt, mintha még odapakolt volna egy csomó felvett, de aztán kihagyott jelenetet, hogy azok se menjenek veszendöbe. o_o

edit: jah és jah, a zenéjében vannak félelmetes jó dolgok, föleg a Ghost Of Love :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 12:54 pm 
Forum Fanatic

^ Oké, asszem értem a nézőpontodat. xD

És igen, Ghost of Love rulez!! :grin: Arra figyeltem fel először, hogy hééé~ <3

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour