Jahj
Kisaki fan, már megint ki hozza fel a Dirut?
Komolyan mondom, tegnap este még vicces voltál, de h ezt ma is tovább kelljen feszegetni h aztán megint rám mutogathass h én hoztam fel, meg én vagyok a hülye...
Mondjuk nekem nagyon úgy tűnik h a világon semmit se tudsz arról hogyan is működik a zeneipar, főleg nem Japánban. Arról meg fölösleges is lenne beszélnem h az átlag japán (értsd Japánban született) zenerajongó fenribi mire vevő a színpadon és h ennek milyen kulturális háttere van. Tudom h úgysem érdekelne mert csak a saját begyepesedett hülyeségedet tudod itt mindenki fejéhez vágni.
Mondjuk nem azért h bántsalak, mert semmi bajom a bi- és homoszexuálisokkal, de nekem már tegnap is úgy tűnt h azért csavarod ebbe az irányba a beszélgetést mert te is az vagy. És most kár
shadow-t szapulnod mert az UC topikban épp te voltál kiakadva h mennyire tuti h mind "homokoznak". Vedd már észre magad ember!
Nem lehet h azért szapulod a Dirut mert nem "homokoznak" veled mind az öten, pedig szeretnéd ha úgy lenne?
Mint rajongójuk, de őszinte érdeklődésből kérdezem; miért utálod őket ennyire?
Azért mert lecserélték a ruhatárukat?
Tedd már túl magad rajta, könyörgöm, nem igaz h 5 év alatt nem megy!
Felszínes vagy mert ez a zenén nem befolyásol.
Jézusom, lehet h a külsőségeket is tényleg lehet hallgatni!:shock:
Oh my fucking God!
És aminthogy
Jude is említette rengeteg olyan zenekar van akik soha nem is láttak VK-t mégis jók. Egy indies bandának nem feltétlenül kötelező VK-ból dobbantani, de ez téged nyilván nem érdekel.
Mellesleg azon lehetne vitatkozni h mennyire technikásak a VK bandák, mert szerintem egy rakás csapatnak (nem csak UC) ugyanolyan a hangzása és/vagy a nagy, már befutott bandáktól nyúlnak. A külsőségeket is.
A Dio egyik gitárosa egy az egyben az UnsraW-s Yuki-t, a másik meg a Versailles-os Jasmine You-t majmolja kinézetileg.
Nincs új a nap alatt, a VKs alatt meg pláne nem, nem kellene ezen lovagolni annyit.
Annak idején Kyo úgy nézett ki mint Kiyoharu mikor az még a Kuroyuméban tolta az éneket, Die meg tiszta Luna Sea volt azzal a náci egyenruhával és feltupírozott hajjal. Ha 15 éve sem lehetett már újat alkotni, akkor most mitől lehetne?
Plusz a VK bandák rohamos feloszlása, különösen az utóbbi 1-2 évben, nekem nem azt a tendenciát sugallja h (kiadótól függetlenül) ezzel lehet befutni.
Nyilván Kisaki attól lesz trú h 33 éves fejjel is ragaszkodik ehhez a vonalhoz.
Bocs, de azt kell mondjam, Kamijo vagy Asagi és a D sokkal jobban csinálják. És ha a major-ség abból áll h Ruiza szoknya helyett innentől bő szárú nadrágot hord, Asagi bedig nem rohangál oiran-nak öltözve az még nem jelent semmit. A zenéjük egyre jobb lesz, mind a Versailles, mind a D esetében. Nincs abban semmi ha több nem VK-irányt is kipróbálnak.
És hidd el, a major kiadók se véletlenül "kényszerítik" imidzsváltásra a leszerződő VK bandákat. Nagyban ezt már nem igazán lehet eladni.
Vivi: a The Birthday-t és az Asian Kung Fu Generation-t kihagytad, pedig ők is nagyon jók.
EDIT: Közben látom,
Case is írt és nála a pont, egyértelműen.