Majd' egy éve, hogy regisztráltam, gondoltam nem ártana valami kis bemutatkozó, vagy mi... xD
Manic vagyok, de akár lehetnék Shou is a 177 centimmel és 59 kilómmal (na jó, az az 1-1 plusz-minusz igazán nem számít

). 18 éves vagyok (idén 19...), de ezt szerencsére senki meg nem mondaná és remélem ez még sokáig így is lesz xD 41-es a cipőméretem
Van két bátyám, ők tehetnek mindenről... már egész kis fosos koromtól kezdve körbe vettek az ilyenek, mint Atari 2600, NES. SNES, Megadrive, MS stbstb (utóbbi 2 és Atari még mindig megvan). Na szal' Marion, meg Sonicon nőttem fel
Tudatosan a japán zenével Nobou Uematsu hatására kezdtem el foglalkozni, az az ember ugyanis egy zseni (FFVII-el kezdtem) *_*
Japcsi kultúrával részletesebben meg, mikor Big elkezdett cikkezni róla az 576ban (2002 körül?) ^_^
VK-t 2005 óta hallgatok kb, Gazette-el kezdtem mint sokan mások, de az is csak egy hónapig tartott, utána sokkal jobb bandákat fedeztem fel ^o^
Abszolute-mindenevő vagyok egyébként, mindent meghallgatok a dnb-n, a hiphopon grindcore-on kívűl
Pár kedvenc banda:
Eiji bandái és side projectjei (+ ugyanez Metronome-al)
Metis Gretel + Megaromania (+ a tagok korábbi zenekarai, mint Han-nya, Ghost Phobia stbstb)
- [CaMin]
- AFTER IMAGE
- Africaemo
- Aicle
- Aioria
- Advantage Lucy
- Cali=Gari
- Canzel
- COLOR
- Cult
- D'erlanger
- Dhalis
- DoLL
- Guruguru Eigakan
- Hagakure
- Hikashu
- HERO
- Himeyuri
- JUSTY-NASTY
- Kamaitachi
- P-Model
- R-Kuroro
- Shazna
- SMILE
- The Dead Pop Stars
- The Piass
- YMCK
- Wha-ha-ha
Japán zene előtt egyébként csak angol zenén éltem kb, indie-rockon leginkább, és ma is követem még egy-két kedvencemet (The Horrors, Neils Children, Unicorns, Klaxons, electricity in our homes...)
Szabadidőmben kockulok valami gép előtt (többnyire pées egy, vagy kettő, de ma szereztem GH3-at x360-ra, úgyhogy pár napra az is leköt majd..

), olvasok, tvzek, hajatfestek, vagy piercing szúrást tervezek xD
NS7 óta járok bulikra, elég esélyes, hogy páran láttak már, talán egyesek még ismernek is.
ÍGY festek most /jobb kép hirtelen nem akadt xD/ bár addigra tuti vagy kétszer hajat festek...oda lehet jönni köszönni, nyugodtan vagymi
Asszem' ennyi elég is. Ja, a mazsolát én nem szeretem, kivéve azt a csokival bevontat xD Az kettessével csúszik le xD
[remélem nem lett nagyon össze-vissza, nem merem vissza olvasni xd]