Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 11:33 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 07 Sat, 11:32 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:
Jujj,erről jut eszembe,azt tudtátok,hogy az egész DBZ feldolgozása jön a tavaszi szezonnal?Én már nagyon várom *_*

Oh, mily csodálatos. *insert irony here* :lol:
Minek?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 12:18 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hogy minek?
Mert best shounen anime ever <3

Mellesleg újra lesz vágva,szinkronizálva jobb grafika,animáció,kevesebb rész,mi kell még *_*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 11:07 am 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:

Azért ez egy erősen elhamarkodott kijelentés... ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 11:10 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Yu~ki wrote:

Azért ez egy erősen elhamarkodott kijelentés... ^^

Persze,hogy ez így nem igaz,de shounen fight kategóriában elég kiemelkedő,és sokkal többet tud nyújtani szvsz,mint a mai Naruto,bleach és társaik,méég akkor is,ha 10 részen keresztül gyepálják egymást...de persze tudom,hogy ezzel manapság nem sokan értenek egyet,esetleg olyanok akik azon nőttek fel...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 11:22 am 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:
Persze,hogy ez így nem igaz,de shounen fight kategóriában elég kiemelkedő,és sokkal többet tud nyújtani szvsz,mint a mai Naruto,bleach és társaik,méég akkor is,ha 10 részen keresztül gyepálják egymást...de persze tudom,hogy ezzel manapság nem sokan értenek egyet,esetleg olyanok akik azon nőttek fel...

Miben tud többet nyújtani? ^^ Nem kötözködésből, csak kíváncsi vagyok. Mert annak idején csak pár részt láttam belőle, de már annyi is elég volt, hogy rájöjjek, mennyire nem nekem való.
Narutot egyébként nézem, hullámzó színvonal minden téren, de legalább pokoli szórakoztató, és nem tudom abbahagyni, pedig mostanában gyakran fogom a fejemet... XD Mindenesetre arra se sütném rá a legjobb shounen anime bélyeget. Szerintem azt én még nem láttam. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 11:28 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ha nézi az ember,egy olyan fíling kapja el,amire más shounen anime nem képes...legyen yuyu hakusho,legyen naruto,legyen bleach,legyen inuyasha...Igen,mindegyiket láttam,sőt YYH-t IY-t végig is,és a másik 2 címből is bőven,de egyszerűen nem az,mint A dragon ball...bőven a legnagyobb animék között lehet említeni ,mert bárki bármit mondhat ez így van,szinte a műfaj megteremtőjének is hívhatjuk.Ha valakinek nem tetszik az oké,sőt utálni is lehet,de nem figyelembe venni nem.
Sőt ahogy egyszer egyik óriási nagy animés barátom mondta..."Ez már nem pusztán egy anime, ez egy életérzés."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 11:39 am 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:
Ha nézi az ember,egy olyan fíling kapja el,amire más shounen anime nem képes...legyen yuyu hakusho,legyen naruto,legyen bleach,legyen inuyasha...Igen,mindegyiket láttam,sőt YYH-t IY-t végig is,és a másik 2 címből is bőven,de egyszerűen nem az,mint A dragon ball...bőven a legnagyobb animék között lehet említeni ,mert bárki bármit mondhat ez így van,szinte a műfaj megteremtőjének is hívhatjuk.Ha valakinek nem tetszik az oké,sőt utálni is lehet,de nem figyelembe venni nem.
Sőt ahogy egyszer egyik óriási nagy animés barátom mondta..."Ez már nem pusztán egy anime, ez egy életérzés."

Most meg fogsz rám haragudni, de LOL! Azért ennyi maszlagot összehordani, édes fiam... ^^"

Engem például semmilyen fíling nem kapott el közben, vagyis de, az, hogy ezt én nem akarom nézni. XD És ha hiszed, ha nem, másokat meg más animék közben kap el a "fíling", mert ugye ízlések és ízléstelenségek.
A műfaj megteremtője? o_O" Mondjuk nekem hiába jön bárki is az ilyen dumákkal, mint "fúúú, hát ez annyira jelentős a műfaj történetében, és jaj így meg úgy", ha nekem nem tetszik, tenni fogok rá magasról, és továbbra sem fogok vele foglalkozni. ^^ És nem, azt sem hiszem, hogy a legnagyobb animék közé lehetne sorolni. A legnépszerűbbek közé persze igen. Érzed a különbséget... ^^
Az életérzéses szöveg meg szimplán nyálas, és ráadásul fasság, az ilyet már akkor is kiröhögtem, amikor a rokkerek verték magukat vele. XDDD Az anime, zene, film, akármi nem lehet életérzés... :grim:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 11:45 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mit mondtam,lehet nem szeretni,de átvágtatni felette nem XD
És igencsak a műfaj megteremtője,mert előtte ilyesfajta shounen anime nem volt,ha jól tudom,és ez tény...
Olyan,mint a Galaxy express 999 (azis alapmű,csak pont nem népszerű,legalábbis kishazánkba,japánba rajonganak érte,imádják),vagy még lehetne sorolni,de pl a Sailor Moon is feltett egy olyan mércét a magical girl műfajban,aminek átlépésére voltak gyenge próbálkozások,és épp ezért mondjuk alapműnek,mert az az etalon,bármennyire is sokan szánalmasnak tartják,az már ízléstől függ...

De mindegy,erről nem nyitok vitát,mert úgyse lesz vége sohase.XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 11:50 am 
Forum Expert
Forum Expert

De én átvágtatok felette, oké? XD
Hát rendben van, elhiszem én, hogy a shounen anime műfajának megteremtője, de mondom, attól én még nem fogom se szeretni, se tisztelni, és a vallásos áhitatot se fogom megérteni. XD Jajbazz, legalább a Sailor Moont ne misztifikáljuk már, nem tett az semmilyen mércét sehova. o_O"
Szép dolog a gyermekkori nosztalgia, de azért nem kéne túlzásokba esni. XD

És én nem vitázom veled fiam, csak tudod, hogy akkoris megmondom a véleményem, ha az esetlegesen másoknak nem tetszik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 11:54 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jóhát én is,épp ezért van nézeteltérés,és csókolom,most nagy dolog,vitázni jó,következménye sok nem lesz,legfeljebb nem fogjuk egymás társaságában megemlíteni a dragon ball-t...
A legjobb,h elbeszélünk egymás felett...XDD

Neked is van véleményed,nekem is,teljesen ellentétes,de mindkettő valamely módon helytálló,meggyőzni nem fogjuk egymást,egyikőtünk sem olyan,evvan XDD

De nem véletlen dolgozzák fel,azért azt se felejtsük el....nem véletlen volt 100 meg 100 része,nem véletlen lett sikeres...azért lett,mert egy olyat alkottak vele,amit előtte soha.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 12:00 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Egymás felett nem, max egymás mellett... XDDD
Nem is kell egymást meggyőzni, én csak azt szeretném, ha nem lenne ez olyan megdönthetetlenül kijelentve, hogy ez alapmű, ez az etalon, ennél jobbat soha, mert ezzel sokan nem értenek egyet, és nem lehet senkire se rákényszeríteni ezt az álláspontot... Ha engem hidegen hagy a Dragon Ball, és nem fogok térden csúszni a címe hallatán, akkor én ezt hadd tehessem meg, és hadd ne kelljen belátnom, hogy ez mekkora mítosz. Nekem, és még sokaknak nem az. Népszerű, persze, azt kár lenne tagadni, de nem hiszem, hogy azért, mert olyan hatalmas értékekkel bírna. Max az újdonság erejével hatott anno, de a zsenialitása azért erősen kétséges. Egyébként szart is lehet alkotni olyat, ami előtte még nem volt, szóval. XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 12:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

LOL,sorry,azt akartam írni :beaten:

Nem mondtam,hogy ennél jobbat soha,de még nem sikerült :')
Nem kényszerítem rá senkire,sőt,senki nem kényszerít senkire semmit,az már akkor régen rossz lenne.Nem kell hasracsúszni a címe hallatán,de pont ez az..XD De ha a dragon ball nem,akkor mi számít alapműnek,mert sztem kábé semmi O_o;
Az,hogy valami alapmű,nem azt jelenti,még mindig,hogy szeretni kell,naponta imádkozni Japán felé nézve és etc...Egyszerűen be kell látni,egy idejig pl nem szerettem az EVA-t,mert zavarosnak és hülyeségnek tartottam....aztán megnéztem másodszorra,és rájöttem,mért mondják rá,hogy ez igen...ezt tényleg mindenkinek látni kell,aki anime fan...Persze a DB nem ez a kategória a 200+ részével,de nem árt ismerni,egy otakunak (khm).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 12:16 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:
LOL,sorry,azt akartam írni :beaten:

Nem mondtam,hogy ennél jobbat soha,de még nem sikerült :')
Nem kényszerítem rá senkire,sőt,senki nem kényszerít senkire semmit,az már akkor régen rossz lenne.Nem kell hasracsúszni a címe hallatán,de pont ez az..XD De ha a dragon ball nem,akkor mi számít alapműnek,mert sztem kábé semmi O_o;
Az,hogy valami alapmű,nem azt jelenti,még mindig,hogy szeretni kell,naponta imádkozni Japán felé nézve és etc...Egyszerűen be kell látni,egy idejig pl nem szerettem az EVA-t,mert zavarosnak és hülyeségnek tartottam....aztán megnéztem másodszorra,és rájöttem,mért mondják rá,hogy ez igen...ezt tényleg mindenkinek látni kell,aki anime fan...Persze a DB nem ez a kategória a 200+ részével,de nem árt ismerni,egy otakunak (khm).

Semmi gond. XD

Hát képzeld, számomra sikerült. :'D
Most még az EVA is bejön a képbe? XDDDDDDDDDDD Neeeee! Dehogy kell mindenkinek látnia! Totál zavaros az egész, mondjuk nem csoda, ha még az alkotója se tudja megmagyarázni, hogy mit is akart vele tulajdonképpen közölni... Vannak benne érdekes dolgok, azt nem mondom, de az a nagy hype, ami körülveszi, indokolatlan és nevetséges, viszont az elvakult otakuk szentségtörésnek tekintik, ha valaki veszi a bátorságot, hogy beszóljon az EVA-ra. Ugyanmár. Ez csak egy anime. :')
Heeee??? XDDDDDDD Nem, a DB-t se kötelező ismernie senkinek, és ha valaki már otakunak tekinti magát, az meg is érdemli. Én például nem vagyok az, mert nem ez tölti ki az életem, nem misztifikálok egy animét sem, nem rajongok mániákusan, stb. Csak láttam egy rahedli animét. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 12:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Persze,nem az olyan otakukra gondoltam,akik ha épp nem animét néznek,akkor videójátékokkal játszanak,hanem az olyanokra,akik 100-nál is több animét láttak,ami azért szép mennyiség....érdekes,ha abban nincs benne az EVA,vagy DB-ből legalább pár rész.
Szal vannak olyan animék,amikkel akarva akaratlanul találkozik az ember,hamár huzamosabb ideje néz animéket...kapásból 10-20-at fel tudnék sorolni,felét sem szeretem...Mégis megnéztem,meg is van 1-2-ről a véleményem.Mondom,EVA-t én sem bírtam először,mostmár tetszik,jónak találom,de azért elég fura,ha valaki nem ismeri,és mégis mekkora animefannak mondja magát.(ezt most nem rád mondom természetesen).
Ki lehet őket kerülni,ha valaki céltudatosan egy bizonyos műfajból szemezget magának,de akkor meg honnan fogja tudni,hogy az rossz?azért mert látott 1 jelentet,és nem tetszett neki?azért elég gyanús,ha valamit agyondícsérnek,akkor az nem valami szörnyűség lesz,nézhetetlen hányadék.XD Még a nárutóra sem mondom,hogy az,de nekem az ilyen már nem jön be,túl sok benne a koppintás. ._.'

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 12:31 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Amennyit termel a piac, szerintem semmi fura nincs abban, ha valaki 100 felett látott animét, de abban egy fia DB meg EVA se volt.
És szerintem nyugodtan mondhatja magát animefannak az is, aki ezeket nem látta. Miért ne mondhatná? Ez nem valami akadémia, hogy bizonyos kötelező animéket le kelljen darálni ahhoz, hogy megkapjuk a trú animefan diplománkat. ^^ Ez csak hobbi, de túl sokan veszik véreskomolyan...
Ha meg valaki úgy nyilatkozik valamiről, hogy egy részt se látott belőle... hát azzal nem kell foglalkozni. Nem? ^^ Személyes ízlésből kifolyólag meg bőven tarthatsz olyasvalamit okádék szarnak, amiről egyébként tömegek zengenek ódákat. Elfen Lied...helló? XD
A Narutoban meg nem tudom, mennyi a koppintás, de kb toszok rá, mert tisztában vagyok vele, hogy az nem éppen egy magasművészeti alkotás, és nem is azért nézem, hanem mert szórakoztató.
Egyébként meg egy csomó ún. "alapművet" nem láttam, és nem is tervezem őket megnézni, mert nem érdekelnek. Akkor én most rossz vagyok, és el kéne tiltani engem a szentséges animék élvezetétől? XDDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour