Yu~ki wrote:
Ha nézi az ember,egy olyan fíling kapja el,amire más shounen anime nem képes...legyen yuyu hakusho,legyen naruto,legyen bleach,legyen inuyasha...Igen,mindegyiket láttam,sőt YYH-t IY-t végig is,és a másik 2 címből is bőven,de egyszerűen nem az,mint A dragon ball...bőven a legnagyobb animék között lehet említeni ,mert bárki bármit mondhat ez így van,szinte a műfaj megteremtőjének is hívhatjuk.Ha valakinek nem tetszik az oké,sőt utálni is lehet,de nem figyelembe venni nem.
Sőt ahogy egyszer egyik óriási nagy animés barátom mondta..."Ez már nem pusztán egy anime, ez egy életérzés."
Most meg fogsz rám haragudni, de
LOL! Azért ennyi maszlagot összehordani, édes fiam... ^^"
Engem például semmilyen fíling nem kapott el közben, vagyis de, az, hogy ezt én nem akarom nézni. XD És ha hiszed, ha nem, másokat meg más animék közben kap el a "fíling", mert ugye ízlések és ízléstelenségek.
A műfaj megteremtője? o_O" Mondjuk nekem hiába jön bárki is az ilyen dumákkal, mint "fúúú, hát ez annyira jelentős a műfaj történetében, és jaj így meg úgy", ha nekem nem tetszik, tenni fogok rá magasról, és továbbra sem fogok vele foglalkozni. ^^ És nem, azt sem hiszem, hogy a legnagyobb animék közé lehetne sorolni. A legnépszerűbbek közé persze igen. Érzed a különbséget... ^^
Az életérzéses szöveg meg szimplán nyálas, és ráadásul fasság, az ilyet már akkor is kiröhögtem, amikor a rokkerek verték magukat vele. XDDD Az anime, zene, film, akármi nem lehet életérzés...