Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:54 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 12:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nem,a 2-t nem kell összekombinálni.XDD
Szal,ha valaki 100 felett lát animéket de nincsen benne egy olyan sem,amitől minden zeng,azért az lehet ugyanakkora animefan persze,mint aki csak ilyeneket néz...
De azért már minden műfajban alkottak kiemelkedőket,amiknek óriási rajongó tábora van,és ha valaki olyan műfajú dolgokat szeret,de az adott animét mégsem nézi meg,akkor az eléggé arra utal,hogy ő mekkora különc,hogy olyanra rá sem hederít,amit már 2 embernél többen szeretnek,szvsz XDD
De nem én nem mondtam,h nem animefan,aki ezeket NEM LÁTTA,hanem aki NEM ISMERI~~ a kettő teljesen különböző,hogy én láttam 5 amv-t EVA-ból ,ismerem a történetet,de az alapján hidegen hagy,vagyhogy lepörgettem 26 részt belőle,plusz ova-kat mozikat...ha valaki minden alap animét lepörget,akkor nagyon sok ideje van,mert ált. egy csomó 100 részt is meghaladja....gundam-ek pl....

Szal,tényleg elbeszélünk egymás..alatt XD Mert onnan indultunk ki,hogy a DBZ-t mért is dolgozzák fel...akkor válaszolok egyszerűbben,és talán ebbe bele sem lehet kötni: mert a japánok,és sokan japánon kívül is imádják!és rajonganak érte^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 12:46 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Na azért! XD
Áhh, szerintem itt akkor sem a különcségről van szó, lehet ám olyan is, hogy tényleg nem érdekli az "etalonanime". Emberek sokfélék, nem lehet őket ilyen könnyen beskatulyázni. ^^
Hehh... XD Hát ha nem ismeri... akkor még nagyon fiatal, mert ezekbe tényleg lépten-nyomon belebotlik az ember. De majd megismeri, addig meg hadd érezze magát az illető trúnak, ha ettől lesz boldog. XD
Gundam... na látod, azzal mondjuk próbálkoztam (meg nem mondom már neked, melyikkel, de kettővel is), de blööö, inkább abba is hagytam gyorsan. XDDD

Te, miért nem ezt mondtad az elején is? Mert ez így tényleg korrekt, én csak a fílinges-életérzéses maszlagon szívtam meg magam egy kicsit. :'DDD Na de ebbe már nem lehet belekötögetni... max horgolni. Nem. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 12:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Az életérzést azt én nem gondoltam komolyan XDDD És nem is én mondtam,de amúgy sokhülye tényleg úgy gondolja O_o
Fílinges,azt személyszerint úgy is gondolom,dehát mint tudjuk,én igénytelenségeket szoktam hallgatni nézni etc..XDDD

Amúgy még kiegészítés a feldolgozáshoz: régi,és túl hosszú,sokan azért nem kezdenek bele,mert eszméletlen mekkora mennyiségű,és kicsit elavult,hogy songoku 10 részen át öldökli dermesztőt..xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 12:53 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Na és? Én is ízléstelen vagyok, hol itt a probléma? A génekben van fiam, nyugodj bele. XDDD

Jah, hát akkor ennek a feldolgozásnak még értelmét is látom. Legalább nem csak annyi, hogy itt-ott belepiszkálódnak cg-vel. o_O"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 12:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Remélem cg nem lesz sok,azért az már nem teljesen olyan lenne,mint régen,és gondolom lenne jó nagy felháborodás belőle.XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 5:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

*új samurai champloo szízönt akar*.... :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 5:45 pm 
Elite Member

én most többet is nézek egyszerre:

Casshern Sins
Azumanga Daioh!
Kamikaze Kaitou Jeanne
Le Portrait de Petit Cossette
+ moviek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 5:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

úristen.nekem általában még egyet is durva nézni, nemám ennyit egyszerre.*________*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 5:54 pm 
Elite Member

Tokubei wrote:
úristen.nekem általában még egyet is durva nézni, nemám ennyit egyszerre.*________*

Nekem nem. Megmondom én a két évvel ezelőtt nézett anime 12. részének 12. perc 23. másodpercének jelenetét is :D erre van agykapacitásom, de hogy mikor hol kivel hányszor...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 6:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát lehet, h ezt most félreértettem, de így vicces szóval: :D .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 6:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tokubei wrote:
hát lehet, h ezt most félreértettem, de így vicces szóval: :D .
Nemcsak te XDD

Én egyszerre nem is tudom számon tartani mennyit nézek,de 10-et biztos xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 6:56 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:

A myanimelist-es profil nem arra lett kitalálva, hogy ott számontartsd? Vagy már ott se sikerül? :lol: Egyébként most épp nem elérhető karbantartás miatt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 7:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Yu~ki wrote:

A myanimelist-es profil nem arra lett kitalálva, hogy ott számontartsd? Vagy már ott se sikerül? :lol: Egyébként most épp nem elérhető karbantartás miatt.

De,és épp ezért nem tudtam pontosan megnézni,hogy mennyit követek figyelemmel jelenleg..XD De össze tudnám számolni,csak lusta vagyok :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 08 Sun, 8:05 pm 
Elite Member

én az AnimeAddicts-on tartom számon a megnézetteket, és a meglévőket egyszerre. Ami nincs rajta, megírom ismertetőnek, ebből jelenleg 6 várakozik (2 normál sorozat és 4 hentai)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 09 Mon, 2:24 pm 
Forum Fanatic

Most töltöm a Detroit Metal City anime-változatát... érzem én, hogy jó lesz ez!!! xDDDDDDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour