no album!! összben dallamosak, dallamosabbak, coll:set a múlté
de nemtom azt mondani rá h nem teccik mert szép
elsőre azt mondom h a mirror nekem jobban bejön!
Lizard: mint nyitódal nálam hozta a kötelezőt!! sőt jobban bejött a damned c. számuknál! az egésznek megvan az a coolos, elektronikus de mégis odab*szó klasszikus despa opening hangulata! 8/10
Brilliant: ez már ismert, sok újat nemtok írni róla. nem rossz, de nem a kedvenc. szép a refrénje 6/10
Redeemer: no ez a dal már jobban fexik!!! *o* élőben lesz nagy kártyája a bandának egy forbidden/born kombó előtt! 10/10
Kouhaku: én szeretem ezt a feelinget! lényegében az egyik oldala a despának amit szeretek! szal 10/10
Kamikaze: szintén ismert! én akkor is szerettem ezt a dalt a feelinge miatt, ez most sem változott ^^ ha a végére nem laposodna el nálam maxot kapna, így viszont nem.. 9/10
Lost in re:birth: ezeknél jut az az eszembe h "lepoposodnak"

azért annyira nem. persze nem veszi fel a versenyt egy agresszív diru/dio dallal, de sztem azért annyira nekik sosem volt céluk. 6/10
R.E.M ~fuyu no genchou~: hát nekem ez a dal picit lapos... meg idegen tőlük az ilyen.. 3/10
Horizon: ezt is ismertük! hát nem halnak meg a tempóban!! bár szintén olyan dal amit élőben sztem csak élvezhetően tudnak majd előadni! nopersze tény h picit -naon- majorwannabe egy dal lett. 7/10
Masquerade: hm.. ez is új... újabb dolog tőlük. de jobb azért mint az rem! ^^ 6/10
Yozora: hú ez weird egy felütés! laruku nem dolgozik, de utódja már meg is jelent

:D am tök olyan mintha egy bestofra a side project is felkerülne... jó ez csak nem tőlük... ha van rá mód akkor ilyesmiket neee~

4/10
Paradox 5: a címről egy régi the trax dal jutott az eszembe. és az eleje alapján sokat nem is tévedtem

persze utána meg átfejelt egy gackt dalba. hm.. hm.. érzelgős dalokban tudnak ők teltebbeket is írni
de viszont teccik a háttere~ 5/10
Heaven's Color: hát záródal.. de semmi extra nálam 5/10
összesen: 6,58/10
összben még hozzá kell tennem h a startja naggyon eltalált. de sztem ellentétben a muccal, a végére nem tudnak visszatérni. mintha az összes jó dal lemenne az elején és a végére csak a szenvedés maradna.. nekem picit ilyen hangulatom van
am off de idén lesznek 10 évesek.. LoL!!