shadow VI II I wrote:
van egy általánosan elfogadott viselkedésnorma nemde? és mivel itt most egy általános témáról beszélük általánosságban....
egyébként meg ha valami rosszat mondtam, amivel megsértettelek, akkor elnézést

Igen, van, gondolom az olyanokra gondolsz, mint ne ölj, ne csalj, ne verd a tanáraidat és rokonaidat, ne bűnözz. De én a fiatalságot látom, és nekem az általános az lenne, hogy "ne szólj le mást, ha bajod van vele, ne bunkóskodj, gondolni gondolhatsz akármit, de ha elmegyek melletted az utcán ne jegyezd meg mekkora egy szégyen vagyok, továbbá ne szenvedj ennyire látványosan, hogy milyen szar az életed, hogy tanulni kell, és ne próbáld minden áron elhitetni a tanárunkkal hogy ő a szenilis, és nem te hazudsz" Lehet mindennel bajom van.
Nem mondtál semmi rosszat, meglehet a fogalmazásomból gondoltad ezt? Ne haragudj, sajnos elég nyers a modoron ami a túlzott őszinteségemből fakad. Egyébként sem lehet már megbántani engem, azt hiszem vagyok agyilag olyan érett, hogy felnőtt ember módjára tudjak eltekinteni attól ha valaki meg is sért. De hangsúlyozom, nem bántottál meg, azért köszönöm, hogy gondoltál a lelki világomra.