Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 2:38 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 16 Mon, 6:58 pm 
Forum Fanatic

Mona wrote:

Nagyon jó lett!! És ajánlom a képregényt, szerintem bitang jó (magyarul is meg lehet venni, 3 kötet az egész). 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 19 Thu, 11:59 am 
Site Admin

A világ összes filmjét megnézhetjük majd az IMDB-n

hmm.. érdekes terv. persze irreális a "minden film" kitétel, merthogy mára elveszett tv epizódok és filmek is szerepelnek az adatbázisban szép számmal, de ez persze csak kötekedés.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 19 Thu, 12:04 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Úgyis fizetős lesz, tehát kit érdekel? ^^ Online dolgokért én meg nem fogok perkálni soha...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 21 Sat, 9:48 am 
Forum Expert
Forum Expert

Idebiggyesztem, hátha érdekel valakit... Tegnap észrevettem, hogy a DS9 torrentem mégsem komplett, a hetedik szezonból hiányzott három rész. Végül innen pótoltam. Az összes szezon, részekre bontva, rapidshare-en. Mondjuk szerintem így nem két hónapig tart letölteni, mint nekem a torrentet, hanem minimum két évig. XD De előnye, hogy közben már lehet nézni a letöltött epizódokat.
És aki nem tudná, hogy miről van szó: Star Trek: Deep Space Nine

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 22 Sun, 12:01 am 
Forum Fanatic

Megnéztük a Darkness: A sötétség háza c. filmet, és meglepően jó volt! :) Volt sok creepy rész, meg az egész sztori és a vége is helyén volt, ahogy kell, szerintem. Ajánljuk azoknak, akik nem a totáltipikus amcsi horrorokat szeretik! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 9:19 am 
Elite Member

Jude wrote:
Idebiggyesztem, hátha érdekel valakit... Tegnap észrevettem, hogy a DS9 torrentem mégsem komplett, a hetedik szezonból hiányzott három rész. Végül innen pótoltam. Az összes szezon, részekre bontva, rapidshare-en. Mondjuk szerintem így nem két hónapig tart letölteni, mint nekem a torrentet, hanem minimum két évig. XD De előnye, hogy közben már lehet nézni a letöltött epizódokat.

óóóóóóóóóóóóóóóóóóó de jóóóóóóóó

köszi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 9:57 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:

Tök furcsa, hogy ennyire ST fanatikus vagy. xD Ki nem nézném belőled. :bluegrin:

Edit: Most olvasom imdb-n, hogy a Kira őrnagyot játszó Nana Visitor játsza a Péntek 13 reboot-ban Mrs. Voorhes-t (aki nem tudná, az első Péntek 13-ban még nem Jason, hanem az anyja volt a gyilkos... és mivel ez reboot, elképzelhető hogy ebben is kaszabol). Nyámi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 2:23 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
Tök furcsa, hogy ennyire ST fanatikus vagy. xD Ki nem nézném belőled. :bluegrin:

Edit: Most olvasom imdb-n, hogy a Kira őrnagyot játszó Nana Visitor játsza a Péntek 13 reboot-ban Mrs. Voorhes-t (aki nem tudná, az első Péntek 13-ban még nem Jason, hanem az anyja volt a gyilkos... és mivel ez reboot, elképzelhető hogy ebben is kaszabol). Nyámi.

Miért olyan nagy szám az, hogy én trekkie vagyok? XD

Azt én is olvastam. Mondjuk a filmre annyira nem vagyok kíváncsi, de Nana... *__* Még mindig őrült jól néz ki az a nő. :heart:

DS9-t meg érdemes nézni, mert néha eszméletlen, hogy kik bukkannak fel benne egy-egy epizódszerep erejéig. o_0

Na, őt ki ismeri fel? :beaten:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 2:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Na, őt ki ismeri fel? :beaten:
Image

Ömm... Ki Ő??? :roll: Próbáltam felismerni, de nem megy. xD

Jude, a trekkie... LOL. Lelki szemeim előtt látom, ahogy sátrat versz pár nappal az első vetítés előtt egy mozinál, hogy te legyél az első aki látja az új filmet. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 3:10 pm 
Elite Member

Jude wrote:
Na, õt ki ismeri fel? :beaten:
Image

Spock kapitány? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 3:13 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:

Iggy Pop. XDDDDD Emlékszem, mekkorát néztem, mikor először láttam a nevét a stáblistán, hogy ez meg mit keres itt? XD

És ne aggódj, annyira nem vészes a helyzet, régebben jobban benne voltam a dolgokban, de soha nem voltam fanatikus rajongó. Azért az új filmet meg fogom nézni moziban, ha adják, de nem verek sátrat a filmszínház tövében két héttel előtte. :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 3:17 pm 
Elite Member

Jude wrote:
Koga wrote:
Ömm... Ki Õ??? :roll: Próbáltam felismerni, de nem megy. xD

Iggy Pop. XDDDDD

Én úgy emlékeztem, hogy Iggy Pop nem ennyire... szögletes XD Őt utoljára még a Holló 2-ben láttam viszont :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 3:36 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Koga wrote:

Iggy Pop. XDDDDD Emlékszem, mekkorát néztem, mikor először láttam a nevét a stáblistán, hogy ez meg mit keres itt? XD

Neee! XDDD Nem hittem volna, hogy valakinek a Star Trek-es idegenlénybeli amorfizálódások jól állnak, de Pop bátyónak jót tett.

Image

XDDD Számomra a legnagyobb alakítása a Kávé és cigarettában volt. ^_^ A DS9-ben miféle szerepet ölt magára ez a kackia? :D

Jude wrote:
És ne aggódj, annyira nem vészes a helyzet, régebben jobban benne voltam a dolgokban, de soha nem voltam fanatikus rajongó. Azért az új filmet meg fogom nézni moziban, ha adják, de nem verek sátrat a filmszínház tövében két héttel előtte. :'D

:D Tekintve, hogy a Star Trek movie-kra se Magyarhonban, se az USA-ban nem volt soha nagy kereslet (ha jól tudom a 10-es film hasalt is rendesen) vajon bukni fog a reboot, vagy a mai fiatal akcióorgia-orientált fiatalságot megfertőzi? Ez a tavasz nagy mozi-kérdése. ^^ Ha rajtunk múlik, akkor asszem sikeres lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 4:22 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Iggy Pop a korához képest baromi jól tartja magát, matyóhímzés meg sose volt szergény. XD A DS9-ban meg egy eléggé unott vortát alakított, és a ferengik jól kicsesztek vele. Az epizód címe The Magnificent Ferengi, és sírtam rajta a röhögéstől. :'DDD

A filmet meg szerintem nem kell félteni, egyrészt az egyszeri piffpuffakcióscifi lelkületű nézők is beülhetnek rá vasárnapi popcorn mozi címszó alatt, valamint a fanyalgó őskövület trekkiek is meg fogják nézni, csak azért, hogy utána moroghassanak, hogy mekkora blaszfémia volt. XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 6:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tom Waits és Iggy Pop (számomra) klasszikus párbeszéde a Kávé és cigarettából:

- Te nem dohányzol, ugye?
- Nem, leszoktam.
- Én is. Elég volt. De mennyire. Huszonöt évig bagóztam. Most vége.
Tele vagyok erővel.
- Istenien érzem magam.
- Mióta abbahagytam, öcsi, azóta minden olyan... Koncentrálni tudsz.
- De mennyire!
- Én is.
- Sajnálom csórikáimat, akik még mindig egyfolytában pöfékelnek.
- Nincs akaraterejük.
- Nincs. Cuclizók.
- Az a legjobb a leszokásban, hogy most, hogy abbahagytam, rágyújthatok. Mert leszoktam.
Olyan, mint egy ékszer, valami dísz, nem is igazi... Le se tüdőzöm.
Rágyújtasz te is?
- Hát, végül is leszoktam... Jó, rendben.
- Most, hogy leszoktál, rágyújthatsz.
- Persze, megtehetem.

És hozzá az a két bamba pofa, akik erőltetik a beszélgetést, téma nélkül. LOL.

Aki nem látta, feltétlenül nézze meg! ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour