Koga wrote:
Nyah, gondoltam áthozom a Star Trek-es témát a what's up-ból.
Nékem sorozatból csak a TOS van meg, és annak is csak az első évada. Bár nincsenek benne Morn-ok, de hasonló agyas lények itt is megjelennek. No, és persze Khan is, meg egy csomó klingon (akikkel azokban az időkben nem sokat vesződtek a maszkmesterek).
Ha nem akar Jude kisasszony nagyon töltögetni, akkor átírhatom Philips dvd lemezekre ezeket a részeket. ^^
Nos, lehet, hogy itt tényleg jobb helyen van a téma. XD Épp aktuális is, ugyanis pár perce fejeztem be a DS9-t, immár negyedszerre, de első ízben eredeti nyelven. Hát mit mondjak, természetesen sikerült végigbőgni az utolsó félórát, de én mindig ezt teszem a kedvenc sorozataimnál, ez meg EPIC volt elejétől a végéig. :')
És kapva kapok az ajánlaton, tényleg nincs kedvem töltögetni, úgyhogy ha megkapnám azt az első évadot, azzal le lennék kötelezve.

A többi szezont majd levadászom valahonnan később. Jó lesz az oldschool agymenés. XD
A klingonok meg... na igen, mihez vezet, ha valakinek hirtelen jó ötlete támad, és a megvalósítás belefér az anyagi keretbe. XD Több évnyi folytonossági hiba. XDDD De a lényeg, hogy végül csak kiizzadtak valami magyarázatot az ügyben.