Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 11:09 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 165  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 27 Fri, 10:22 pm 
Newbie

Na akkor majd valahogy felügyeskedem őket :) de ebből csak holnap lesz, de majd sietek vele :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 27 Fri, 10:28 pm 
Forum Addict

Adri wrote:
Na akkor majd valahogy felügyeskedem őket :) de ebből csak holnap lesz, de majd sietek vele :)
persze ráér.. és köszönöm:)sajnos tavaly amikor én voltam nem engedtek se fotózni sem kamerázni, durván szigorúak voltak, az én telóm is majdnem elvették, így inkább nem kockáztattam..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 27 Fri, 10:29 pm 
Forum Addict

Adri wrote:
Hi

Én ma jöttem haza Párizsból, szóval onnan is lesz beszámoló a 25.-rõl :-D

vááá dejóóóó :D:D:D:D tök jó hogy ennyien voltunk kinnt, és ennyire szerteágazó helyeken:D

esetleg vki nemvolt a finn,svéd, orosz állomásokon?:D vagy nem megy spanyolba?XD

vagy dél amerika?XD az a baj hogy oda drága a repülőjegyxD

én nem csináltam mondjuk képeket..elvették nálunk a kamerákat :S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 27 Fri, 10:30 pm 
Forum Addict

juci wrote:

hát ez az._. így ki mer kockáztatni?.. az élmény ugyis megmarad<3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 27 Fri, 10:33 pm 
Forum Addict

Yoko wrote:
juci wrote:

hát ez az._. így ki mer kockáztatni?.. az élmény ugyis megmarad<3

igen ezúttal már háromszorosan is :D mondjuk én még mindig a 2007es kölni koncin éreztem a legjobban magam xD (talán mert az volt a legnagyobb hely eddig, a legnagyobb színpaddal és fényekkel)

ezen a kölni koncerten pl. (más helyen volt idén mint 2 éve) a fények nagyon gázul voltak megcsinálva, yukiból alig látszott vmi hát még terukiból :S
viszont teruki meg azt írta h ez volt a turné alatt a legnagyobb koncerthely... és nekem azt mondták a németek hogy max 1000 fő de az nagyon max.. de mondjuk teltház volt ^^
de a 2 évvel ezelőtti palladium sokkal nagyobb volt oda legalább 3ezer ember befért..:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 27 Fri, 10:37 pm 
Newbie

Tényleg elvették tőletek??? nálunk semmi ilyen nem volt, semmi motozás meg kérdezősködés... mi csak mentünk ( bár nem hiszem hogy sokra mentek volna azzal ha elkezdenek nekem hadoválni frencsül :) ), de itt nagyon sokan fotóztak meg videóztak, meg minden, biztos ezzel akartak kiengesztelni minket hogy nem volt autogram :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 27 Fri, 10:41 pm 
Newbie

igen ezúttal már háromszorosan is :D mondjuk én még mindig a 2007es kölni koncin éreztem a legjobban magam xD (talán mert az volt a legnagyobb hely eddig, a legnagyobb színpaddal és fényekkel)

ezen a kölni koncerten pl. (más helyen volt idén mint 2 éve) a fények nagyon gázul voltak megcsinálva, yukiból alig látszott vmi hát még terukiból :S
viszont teruki meg azt írta h ez volt a turné alatt a legnagyobb koncerthely... és nekem azt mondták a németek hogy max 1000 fő de az nagyon max.. de mondjuk teltház volt ^^
de a 2 évvel ezelőtti palladium sokkal nagyobb volt oda legalább 3ezer ember befért..:)[/quote]

Én most voltam először de úgy érzem nem utoljára. Ez sem volt nagy hely, nem is tudom mennyien férhettek be , de teli volt igaz kényelmesen elértünk, de biztos nem volt 1000 fő...
hát igen Terukiból mi sem láttunk semmit csak a végén amikor előmászott a dobok mögül...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 27 Fri, 10:41 pm 
Forum Addict

igen a palladium nagyon nagy.. de sosem tudtam rájönni mekkora@_@"XD
és Adri, akkor a franciák nem olyan szigorúak ezek szerint^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 28 Sat, 6:53 pm 
Forum Addict

Adri wrote:
Tényleg elvették tõletek??? nálunk semmi ilyen nem volt, semmi motozás meg kérdezõsködés... mi csak mentünk ( bár nem hiszem hogy sokra mentek volna azzal ha elkezdenek nekem hadoválni frencsül :) ), de itt nagyon sokan fotóztak meg videóztak, meg minden, biztos ezzel akartak kiengesztelni minket hogy nem volt autogram :)

Nemtudom nem vittem be így nem vették el az enyémet, mert meg se próbáltam. Voltak akiktől ott elöl elvették, de hátrébb meg láttam, hogy bátran kameráztak.Apa mesélte egy kiscsaj felvetette az eégsz koncertet kb az apukájával XDDD.Mondtam is neki, hogy jövőre énis adhatok neki kamerát xDDDD.
de amúgy megnéztem volt párizsban autogramosztás 2kor.

Ésés végre elkészült a beszámoló nagyon hosszú remélem egy postba belefér..XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 28 Sat, 6:54 pm 
Forum Addict

Szombat reggel indultunk utunkra, először is Ferihegyre, ahol a váróban egy órás várakozás után végül 15 perc késéssel felszállt a gépünk. Azt már előre realizáltam, hogy az autogramosztásra nem érünk oda, a repülőjegy már február legeleje óta levolt foglalva míg az autogramosztás időpontja kb koncert előtt 2 héttel derült ki. (bár mindegy is mert még anno péntekre is néztünk járatot de nem volt és amúgy is van már pár aláírásom). 11 után megérkeztünk és gyorsan rohantunk az egyetlen egy feladott hátizsákunk után. Szerencsére csak a mi gépünk érkezett akkortájt, ezért kb 2 perc alatt jöttek is a táskák és a mienk is, már csak egy taxist kellett találni aki hajlandó elvinni minket ötünket.(tesók + szülők és én). Csakhamar a repülő taxi szolgálatának a vezetője segített nekünk és talált egy kocsit ami elég nagy volt, és közbe magyarul beszélt hozzánk a nő ami meglepő volt .. és csodálkozott,hogy egy koncertre kijöttünk. Végre beértünk a Saturn házhoz, ahol még javában tartott az autogramosztás és több száz caffeko állt sorban autogram reményében. Végülis beálltunk a sorba de már nem volt a srácoknak sok hátra (1 óra limit volt).Volt tv riport róluk ami a KIka tv-n ment le most csütörtökön.Rengetegen voltak, és sok „eltévedt” ember is volt, akik csak a saturnba mentek vásárolni, és hopp belefutottak egy autogramosztásba.Végül a srácok elhagyták a helyet és mentek sétálni a dómhoz. (ezt a blogba írta teruki,hogy betudtak menni autogramosztás után a dómba xD. Vettem egy „nyappy go around the world live& document dvd”-t (utólag kiderült jól tettem,hogy a saturnba vettem meg és nem a koncerten a merch pultnál.. saturnba angol felirattal adják, míg an cafe merch pultnál csak japán nyelvűt lehetett kapni felirat nélkül.) és egy „Harajuku dance rock” mini-albumot. Utána sétáltunk a városban, megkerestük a szállásunk amit elég hamar megtaláltunk, mert a dóm mellett volt 2 utcára. Majd ismét városnézésre indultunk, mire én kitaláltam, hogy oda akarok menni a koncerthelyre sorba állni. Na ezt senki nem értékelte a családba, de apa azt mondta, hogy elvisz oda de ott is hagy.(XDD) szóval elmentünk a dóm melletti metró állomásra, ahol megláttam 3 lányt, nem látszottak jrock rajongónak de gondoltam a live music hall-t biztos tudják merre van. Egyből kérdezték, hogy csak nem az an cafe koncertre megyek-e ? Mondtam, hogy igen, és végül velük mentem oda, a családom meg mehetett nyugodtan sétálni meg vásárolni. Elég hamar odajutottunk mert nem volt messze. Közben ismerkedtünk angolul, nagyon közvetlenek voltak és nem azok a „pikachunak” öltözök típusúak (XD volt ilyen is a koncert helynél xD). Elmesélték, hogy tavaly a Miyavi koncerten borzalmas volt a Live Music Hall hangzása, nem lehetett élvezni a koncertet a rossz beállítottságok miatt és a tömeg harmada kiment az utcára mert ott jobban lehetett hallani, hogy milyen szám is megy. Ezen a ponton kicsit megijedtem, nehogy már an cafenál is elszúrják a beállítást :/..de mondták,hogy miyavinak sokféle száma van és nem lehet mindegyikhez jól beállítani az erősítőket..szóval reménykedtem nálunk minden klappol majd. Mikor odaértünk már nagyon sokan voltak, de a lányok a helyszín vendég listáján voltak, így kénytelenek voltunk (hajj de kár xD) odaállni legelőre a kapukhoz, mert találniuk kellett egy szervezőt aki odaadja nekik a jegyüket. Szerencsére nem volt hideg úgyhogy nem volt megerőltető ott állni. Elkezdődött a várakozás…
A koncert terem mellett volt egy mozi, és a két helyre egy kapu volt, így aki nagyon nem bírta, bemehetett a mozi mosdójába elvégezni dolgát. Így tettem énis pár óra sorban állás után, amikor is kifelé jövet hallottam ahogy próbálnak bennt a teremben :D.Épp az Orange Dream-t próbálták és MIku énekelt, borzasztó érzés volt, hogy nem mehetek be xD. Visszaálltam a többiekhez és vártunk tovább. Jöttek kisbuszok, amikből pakolták ki a merch cuccokat, és folyamatosan szállingóztak a security emberek. Aztán végre eljött a 6 óra amikor kinyitották a kapukat. Elsők közt mehettem be énis, egyből a merch pultot támadtam le, voltak pólók (3 féle turnépóló és egy sima póló), pulcsik (2 féle belebújós és egy cipzáros), dvd, mini album, kitűző szett, mobil lógó, matrica( ezt nem tudom, hogy árulták e vagy csak én kaptam ajándékba, mert nem kértem de kaptam XD- talán bizonyos érték fölött adták?XD nem tudom), plakát (az ami az OHP-n van) és bugyi-top szett (ez megaLOL volt xDDD).
Vásárlás után leadtam a cuccaimat és már mentem is előre a barátnőimhez akik pont MIKU elé álltak be. Úgyhogy csak egyikük állt előttem, így kezdődött újabb óra a koncert kezdetéig. Közben apa hívott, hogy ők is jönnek már és, hogy minden rendben-e.(Nekik vicces kalandjuk volt, mert egész nap vásároltak, majd taxiba ültek és mondták, hogy a „live music hall”-ba mennek.Mire a taxis megkérdezte,hogy ’ minden rendben’? XDD biztos volt már aznap arra és látta a pikachus meg hasonló jelmezes, érdekes német fiatalokat. Jófej volt a taxis, a legnagyobb tömegben rakta ki őket amikor még mindenki tolakodott, hogy bejusson. Így kellőképp megilletődve érkeztek xD.)
Amikor feljöttek a road- ok mindenki üvöltözött,hogy An CAfe AN Cafe..ők csak mosolyogtak és tették a dolgukat. Hangoltak és beállítottak mindent.
Kb 7 órakkor pontosan, megszólalt a szokásos koncert eleji Intro, és máris jött Teruki. Aztán jött Yuuki, Kanon, Takuya és végül Miku. Egyesével jöttek elő és mindegyikük pózolt elöl. Elfoglalták a helyüket és már kezdődött is a koncert a Cherry Saku Yuukival. AZ első pár számot (Cherry, 可愛湯's ЯocК, Summer Dive) egyben nyomták le és utána beszélt MIku pár szót. Köszöntött minket „ Hallo Cologne” és idén is többször elsütötte a „lets go an cafe way” és a „are you having a fun?” mondatait (XD) és idén beújított egy újat is: „do you want to more” (to-t is belerakta a mondatba és így úgy hangoztt mintha azt kérdezné „do you want tomore” mint magyarba a tumor.XD) My heart leaps for „c” volt a következő szám majd a Zetsubou jött. És és a Nyappy int he world 4, ami külön érdekes volt, mert Yuuki előrejött Mikuhoz, és egy szócsővel a kezében ugrált fel alá.Amikor volt az a rész a számban, hogy a gép hang beszól pár mondatot, akkor azt Yuuki üvöltötte a szócsőbe. Nagyon jó, hogy előrejött és így látszott belőle is, mert a helynek szerencsétlen volt a világítása, és Yuukiból alig látszott valami- sötétség volt körülötte. Aztán volt még a Duck no magical adventure, ami nagyon vicces élőben IS. Természetesen előkerült a Donald kacsa plüss, MIku krákogott is, és elővett a szám végén még egy plüsst amit minden tag dedikált,és kérdezte, hogy akarjuk e látni, hogy repül.Mindenki üvöltött, hogy igen, és ennek örömére bedobta a közönségbe :P. Volt bemutatkozós rész is, Miku mondta, hogy bemutatom az „embereim” (<my> xD), először Terukit aki felolvasott egy német szöveget,egyszer bele is sült,és sorry-zott xD nem értettem de egy német lány leírta mit mondott: "Hallo Köln! (Hello Cologne!) Wir sind wieder da! (We're back!) Habt ihr uns vermisst? (Did you miss us?)"-itt mindenki üvöltött,hogy igen, mire mondta,hogy->"Wir euch auch! (We [missed] you too!) Lasst uns zusammen feiern! (Let's party together!)".Kanon ismét Jó napot kívánt (Guten Tag!),és elmondta az Ich liebe euch és Danke schön mondatokat. Yuukit szólította Miku, és Yuuki mondta, hogy „im yuuki” midnenki nevetett, Miku meg kérte,hogy mondjon mégegyet de úgy,hogy Atze! (az a német humorista megint előkerült, úgy érzem Yuuki mindig Atze Shröder marad németországbanXD) és akkor Yuuki mondta,hogy Im Atze! Takuya angolul beszélt idén,először köszönt, hogy „hallo cologne” Do you like An Cafe (ezt háromszor is elismételte) mindenki igenezett mire mondta hogy „i love you too, thank you”. Játszották még az Orange Dreamet amit ugye Bounak írtak, és Miku nagyon elérzékenyült, azalatt a szám alatt mindenki csöndben volt és átéreztük Miku felgyülemlett érzéseit. Volt még a Tekesuta Kousen, Snow Scene. Aztán volt egy kisebb szünet mialatt mindenki „an cafe” „encore” szavakat skandálta.Nem sokkal utána megjelent a banda átöltöztek (előtte az Aroma dizájnban voltak), és a turné pólóban virítottak. Miku eleresztett egy „thank you for the encore” mondatot és megkérdezte „how nyappy are you?” mindenki őrjöngött, majd mondta, hogy „im VERY VERY VERY NYAPPY now”. Még két számot játszottak, a Bondz~ kizuna~-t és a Smile ichiban ii onna-val fejezték be, előtte Miku mondta,hogy „very last song” és kért minket,hogy „smile more”. Az utolsó szám után még legalább 10-15 percig a színpadon álltak, mosolyogtak, miku megígérte,hogy visszajönnek még. Örültem nagyon,hogy több mondatot is tanultak tavaly óta, és kommunikáltak sokat a közönséggel. Miku új tudományra is szert tett, vittek fel neki vizes üvegeket, azokból a vizet bevette a szájába és a közönségre spriccelte. Ezt megcsinálta jópárszor az utolsó szám alatt szóval ha úgy vesszük végülis lecsúlt Miku XD de szükség volt már rá, rettenetesen meleg volt x__X. Noha osztogattak vizet az első soroknak úgyhogy énis kaptam. Az üvegeket meg végül bedobálta a közönségbe szuvenírnek. Rengeteg leány lett rosszul, akiket kikellett segíteni kb percenként ájult el valaki. Nagyon energikusak voltak, közvetlenek és most nem voltak olyan hulla fáradtak látszatra mint tavaly Münchenben <3.
Koncert után miután már lementek a srácok, mindenki megrohamozta a merch pultot, szerencsére én azt még a koncert előtt letudtam így megkerestem a családomat és elindultunk kifelé.Kinnt még megtaláltam újdonsült barátnőimet akik úgyszint örültek a találkozásnak, email címet cseréltünk és én a családdal taxival a városba mentem.Vacsoráztunk egy helyi sörház vendéglőjébe, a wc-ben át is vettem az egyik pólót amit vettem (ami rajtam volt csurom víz volt XD) és megnéztük éjjel a dómot is belülről (különleges este volt, belehetett menni,gyertyákat osztogattak,bennt meg gyerekek énekeltek). Másnap egész nap a városban nézelődtünk,sétáltunk és 4 óra körül a pályaudvarra mentünk (ami pont a dóm mellett van) ott elmagyarázták melyik vonatra kell szállnunk ami a reptérre visz. Rengeteg fiatal várt vonatra (an cafe pólóban). Csakhamar jött a vonat is, kb negyed óra alatt odaértünk a reptérre. Onnan már könnyen megtaláltuk hol kell becsekkolni és nemsokára felis szálltunk. A repülőn amint ki lehetett kapcsolni az öveket elővettem tesóm laptopját és néztem a frissen szerzett dvd-t. Kicsit hosszúra sikeredett,de remélem nem zavar XD.Remélem nem hagytam ki semmi részletet. Fantasztikus volt és még ilyet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 28 Sat, 9:07 pm 
Newbie

A Párizsi élmény:

Ah ez a beszámoló tényleg elég részletes volt, az én memóriám sajna nem ilyen jó így azt nem tudom hogy melyik számok jöttek egymás után. Mi már hétfőn kimentünk a barátnőimmel Párizsba, persze hozzá kell tennem hogy a 4-ből csak ketten mentünk, és aki velem jött ő még életében nem is hallotta őket szóval... Akkor az autogramról jól lemaradtam :( ehelyett egy múzeumot másztam meg az elejétől a hátuljáig. A szállodán ahol laktunk 3 metrómegállóra volt a koncihelytől ami szerintem elég lepukkantan nézett ki, és mivel a múzeum után fáradtak voltunk így a barátnőm el is aludt szóval csak 17:30 kor indultunk el otthonról, és 6 előtt értünk oda, amikor már igen csak nagy sor állt, na de beálltunk leghátra, közben végignéztük a népet, hogy milyen ruciban is vannak , itt sem voltam annyian beöltözve ( bár míg a sorban álltunk jött egy fiú aki fekete cica ruciba volt felöltözve, ami ráadásul vagy bőr vagy lakk szerkó volt). Nálunk 18: 30 kor kezdték az embereket beengedni és ahhoz képest elég hamar beértünk, nálunk sajna semmi kitűző meg cd és dvd árusítás nem volt ( vagy csak megint ln voltam a béna ), én csak pólókat meg pulcsit láttam ( a pólóból én a fekete fehér csíkosat vettem meg ) és persze posztert. Én is a legelején még megvettem, mert gondoltam hogy rohamozás lesz a végén... Bent még nekünk is kellett várnunk egy órát mert 8-kor kezdték el, közben tőlünk nem messze egy lány még a koncert előtt elájult, pedig nem is álltunk elől mert ugye nem értünk oda időben, bár ruhatár nem volt így mindenki fogta a cuccát vagy lerakta a földre. Addig míg nem kezdődött a konci különböző japán zenét játszottak és amikor megjelentek a hangoló fiúk akkor nálunk is elkezdődött az őrjöngés. Aztán nagy várakozás után elkezdődött a konci a hangzás nagyon jó volt, mindenki őrjöngött és nyappyzot, nálunk is volt plüss állat bedobás ott süvített el felettem és a végén landolt ahol majdnem összeverekedtek érte :) Miku angolul beszélt hál istennek és szerintem ugyan azt elmondta amit nektek és igen nekünk is volt ez a Do you want to more, de tényleg úgy hangzott ahogy írtad, először nem is értettem mit akar ezzel :) Aztán franciául mondtak pár mondatot a Bonjour Paris-t mindegyik elmondta még Takuya is :) édes volt de ahogy kiejtették röhögnöm kellett a bonzsúr helyett kaptunk egy bondzsurt :) de majd csatolom a videot mert ezt felvettem ahogy Miku mondja :) Nálunk ő mondott egy mondatot rosszul és a közönség nem reagált mire rájött hogy rosszul olvasta így felolvasta még egyszer ( igaz én nem hallottam különbséget de elkezdet őrjöngeni a nép és még hozzátette a Je t'aime- et is ami szintén dzsö tem lett :) édes volt nagyon, és akkor jött a kacsás szám. Nálunk is volt szerko váltási szünet,, a tömeg An Cafe An Cafe skandálásba fogott és dübörögtünk a lábunkkal, attól féltem hogy leszakad az emelet :) aztán kijöttem, jött a flakonos köpködős jelenet, a nyálas flakon dobálás, a kupak dobálás, közben Takuya is dobta be a pengetőket ( egyébként ő volt az oldalamon így Kannon-ból és Terukiból nem igazán láttam semmit ) Jahh igen és volt egy szám amit Yuki énekelt Nyappy in the World 4 és ott ugrándozott elől :)
A végén mindenki előre jött és akkor ment még a fotozkodás ők is pózoltak a közönségnek Miku azzal a piros kalapáccsal játszott, ütögette a népeket, meg nagyon pajzán dolgokat mutogatott ( vagy ezt csak én képzeltem be, bár kétlem ). Teruki kikukucskált oldalra is és integetett, készítettek képet a tömegről úgy hogy ők leültek a színpadra a közönséggel háttal és akkor valaki lefotózta őket. :) És természetesen itt is megígérték, hogy jövőre visszajönnek. konci után elindult a nép kifele, azon csodálkoztam hogy nem ütött el senkit az autó mert ahogy kiléptünk egy nagy kicsi járda volt és utána már az úttest. Jó volt a metrón a sok rajongóval együtt utazni...
21: 45 re lett vége amúgy és 20 kor kezdődött szóval elég jó volt, bár nagyon hamar elment. A barátnőm is nagyon élvezte pedig soha nem hallotta őket, ott ugrált meg mutatta a nyappyt meg kiabált, vitte a hangulat ( ez meg is látszik az egyik videón, mert míg én kameráztam addig ő ugrált úgy hogy engem fogott közben :)
De mi sajna nem ismerkedtünk meg senkivel úgy mint te, bár szerintem a németek közvetlenebbek mint a franciák, de azért jó lett volna egy két barátra szert tenni.. na de sebaj majd legközelebb, és az tuti hogy az autogram osztást sem fogom kihagyni :(
Nagyon jók ezek a kis koncertek, és tök jó hogy te már ennyin voltál.
De az tényleg tök jó hogy már ennyire beszél angolul és szerencse hogy elég érthetően.
Képeket meg a vidiket rakom, de szuper jó minőségre ne számítsatok mert ugye nem az első sorban álltam, de ami késik nem múlik annak az ideje is eljön majd amikor ott fogok nyappyzni az első sorban :)
Hiszen ez volt még az első , annyira nem voltam benne a dologba :)

A helyesírási hibákért bocs :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 28 Sat, 9:24 pm 
Forum Addict

Adri wrote:
A Párizsi élmény

énisss csíkos pólót vettem az volt a legdizájnosabb <3 meg vettem egy turnépólót is mert azt meg nem lehetett a gyűjtemény miatt kihagyni xD azt a fekete-arany színüt.
hehe a tumoroson bátyám hazáig nevetett, hogy " na de miku nem kívánhat ilyen rosszat a rajongóinak XDD"
Na igen tudtam, hogy vmit kihagyok! A kalapácsos jelenet!! :D hát az nagyon aranyos volt ahogy mindenkit fejbe kólintott xDD.. nálunk Yuki fotózkodott ugrott egyet és közbe pózolt <3.
Miket mutogatott? XD Amúgy Miku pajzán úgyhogy ezen nem csodálkozok XD.
Na ez tökjó hogy barátnődnek is tetszett ^^. Nekem csak egyik bátyám volt még "friss" an cafe terén bár zenéjüket hallotta már hála nekem xD de élőben még nem látta őket.. a többiek tavaly már voltak.. de mindenkinek tetszett úgyhogy szuperrr volt <3.
Hát nekem végülis kényszer volt a barátkozás xD amúgy nem vagyok ez a hirtelen barátkozós típus ... de ott a helyzet megkívánta mivel amúgy is egyedül hagyott volna a kedves family xD, így meg tök jól jött ki :)
Elsősorban a szüleimnek hála, hogy finanszírozzák és elvisznek : ) de mivel ők legalább annyira élvezik ezt így tökjóó.. de ne aggódj jövőre jönnek és akkor talán mind mehetnénk ugyanoda is (?) milyen jó lenne sok magyar egy An Cafe koncerten *o*
Ezaz bőven lesz esély még látni őket, tuti, hogy jönnek még ^^.
Videókat meg előre is köszi :333

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 28 Sat, 9:36 pm 
Newbie

Ugye hogy a csíkos volt a legjobb?? szerintem is, de sajna feketét már nem vettem mert nem álltam be abba a sorba ami a koncert után alakult ki :)
De az tök jó hogy a szüleidnek is tetszik ez a zene,és hogy mennek veled, körülöttem mindenki fújjol a japán zenére, de ha az ember nem mondaná meg hogy japán akkor tuti bejönne nekik... Hát annak én is örültem hogy a barátnőmnek bejött, csodálkoztam, mondtam is neki, hogy megyünk legközelebb is, de tényleg jó lenne jövőre egy magyar csapatot összehozni és együtt menni, mert az úgy biztosan jobb :), és akkor talán nem maradnék le az autogramról sem :(
Na akkor Miku perverzitását nem néztem be, de vicces volt és aranyos.
Amikor megláttam őket akkor az első gondolatom az volt hogy teljesen olyanok mint a képeken amik a neten vannak, és hogy élőben is milyen szépek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 28 Sat, 9:50 pm 
Forum Addict

Adri wrote:
Ugye hogy a csíkos volt a legjobb?? szerintem is, de sajna feketét már nem vettem mert nem álltam be abba a sorba ami a koncert után alakult ki :)
De az tök jó hogy a szüleidnek is tetszik ez a zene,és hogy mennek veled, körülöttem mindenki fújjol a japán zenére, de ha az ember nem mondaná meg hogy japán akkor tuti bejönne nekik... Hát annak én is örültem hogy a barátnõmnek bejött, csodálkoztam, mondtam is neki, hogy megyünk legközelebb is, de tényleg jó lenne jövõre egy magyar csapatot összehozni és együtt menni, mert az úgy biztosan jobb :), és akkor talán nem maradnék le az autogramról sem :(
Na akkor Miku perverzitását nem néztem be, de vicces volt és aranyos.
Amikor megláttam õket akkor az elsõ gondolatom az volt hogy teljesen olyanok mint a képeken amik a neten vannak, és hogy élõben is milyen szépek...

igen abszolút a csíkos :]]. igazából én a fekete pólót koncert után vettem, mert amikor vettem a csíkosat azt hittem rajta vannak a hátán a turné dátumok... csak aztán rájöttem, hogy nem és ezért kellett egy dátumos is.. de jól akcióztam és sikerült még hamar sorra kerülni és beszereztem azt is.Ja apuék évtizedek óta járnak koncertekre úgyhogy végülis mindegy nekik h az ő kedvencükre vagy az enyémre utazunk ki xD.Körülöttem is fújolnak, bár tavaly egyik osztálytársamnak adtam egy cd-t csomó japán zenével és kiszúrta belőle az an cafe-t pedig volt rajta mindenféle híres japán zene :D..volt is egyszer buliba és élvezte..úgyhogy akadnak csodák:D..meg sztem egy an cafe koncertnek olyan a hangulata hogy azt nem lehet nem élvezni :]]]]
jaja jövőre is megyünk és én is ha repülni kell akár egy héttel előbb megyek de megyek autogramosztásra újra XD és nem nézem be úgy mint idén..XD
Sztem még szebbek is élőben mint képeken.. és a live btw jobb mint a stúdiós cuccaik :33

edit: a merch cuccokról van egy képem (amiket én vettem azokról)
merch cuccaim

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 28 Sat, 10:21 pm 
Newbie

igen abszolút a csíkos :]]. igazából én a fekete pólót koncert után vettem, mert amikor vettem a csíkosat azt hittem rajta vannak a hátán a turné dátumok... csak aztán rájöttem, hogy nem és ezért kellett egy dátumos is.. de jól akcióztam és sikerült még hamar sorra kerülni és beszereztem azt is.Ja apuék évtizedek óta járnak koncertekre úgyhogy végülis mindegy nekik h az ő kedvencükre vagy az enyémre utazunk ki xD.Körülöttem is fújolnak, bár tavaly egyik osztálytársamnak adtam egy cd-t csomó japán zenével és kiszúrta belőle az an cafe-t pedig volt rajta mindenféle híres japán zene :D..volt is egyszer buliba és élvezte..úgyhogy akadnak csodák:D..meg sztem egy an cafe koncertnek olyan a hangulata hogy azt nem lehet nem élvezni :]]]]
jaja jövőre is megyünk és én is ha repülni kell akár egy héttel előbb megyek de megyek autogramosztásra újra XD és nem nézem be úgy mint idén..XD
Sztem még szebbek is élőben mint képeken.. és a live btw jobb mint a stúdiós cuccaik :33

edit: a merch cuccokról van egy képem (amiket én vettem azokról)
merch cuccaim[/quote]

ahh a cd nekem is megvan én a Virgin Megastorba vettem, de az furi volt hogy nem lehetett kapni mindegyikben japán cd-ét csak a legnagyobban, mert bementem többe is, de hiába, sőt az egyikben néztek is rám hogy japán zene után kutatok, pedig szerintem ott nem kellene meglepődni.
Hát igen nagyon magával tud ragadni a tömeg és egyszerűen nem lehet egy helyben maradni, bár állt mellettünk egy fiú és ő mozdulatlanul állta végig az egészet, egyszer kétszer kattingatott de ennyi, ez számomra érthetetlen volt :) Azon gondolkodtunk hogy lehet vesztett egy fogadáson és ezért kellett eljönnie :)
Majd akkor összehozunk valamit :) bár sajna az még elég messze lesz szerintem :(
Arra kell megint várni egy évet...
Én a CD-kel már nem próbálkozom, mert egyszerűen nincs kedvem hallgatni a sok hülyeséget amit össze gagyogtak
Az én köröm nemigazán egy koncertes fajta de ebben az évben megfogadtam hogy bepótolom az elmulasztott éveket és megyek jobbra balra :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 165  Next

All times are UTC + 1 hour