Adri wrote:
ahh a cd nekem is megvan én a Virgin Megastorba vettem, de az furi volt hogy nem lehetett kapni mindegyikben japán cd-ét csak a legnagyobban, mert bementem többe is, de hiába, sõt az egyikben néztek is rám hogy japán zene után kutatok, pedig szerintem ott nem kellene meglepõdni.
Hát igen nagyon magával tud ragadni a tömeg és egyszerûen nem lehet egy helyben maradni, bár állt mellettünk egy fiú és õ mozdulatlanul állta végig az egészet, egyszer kétszer kattingatott de ennyi, ez számomra érthetetlen volt

Azon gondolkodtunk hogy lehet vesztett egy fogadáson és ezért kellett eljönnie

Majd akkor összehozunk valamit

bár sajna az még elég messze lesz szerintem
Arra kell megint várni egy évet...
Én a CD-kel már nem próbálkozom, mert egyszerûen nincs kedvem hallgatni a sok hülyeséget amit össze gagyogtak
Az én köröm nemigazán egy koncertes fajta de ebben az évben megfogadtam hogy bepótolom az elmulasztott éveket és megyek jobbra balra

nemtudom hogy franciaországban milyen elterjedtek a cd-k, de németországban azért van úgy elterjedve és minden cd boltba japán cd mert pl. ott a gan-shin kiadó ami kiadja a cd-ket. An Cafe a Gan-shinnél van így németországban a gan-shin terjeszti. (így kerülnek be néha a német popcornba is.. onnan meg a magyarba >.<""")
Eltévedt emberek mindig vannak xDDD.
JAh egy év igen, kivéve ha útközben kitalálják, hogy turnézzanak a TH-val XDDDDDDD és az az érzésem, hogy vki kifogja még ezt találni.. sírni fogok a röhögéstől ha megtörténne xD
nah ehhez a tervhez szurkolok ^__^ én max fesztiválokra megyek.. meg esetleg magyar koncertekre.. ésss tömény mennyiségben an cafe dvdt fogok nézni xD (ez a nyári tervXD)
a képeket meg kösziiii <3 Mikuról tök jók lettek

és nemis mosódtak el tökjók

köszi!