Asuka.chan wrote:
abban az EHB részben mikor egy kecskét hoztak a stúdióba...és Kangin mondta,hogy úgy néz ki a kecske mint Eunhyuk...
ÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! *leesett a székről a röhögéstől*
Júúúj.... nah hát minden eszembe jutott már Eunhyukról, de kecske még nem... pedig a rágcsáló félékre előbb gondoltam. XDDD
De ha már itt tartunk Siwonra meg mindig azt mondják, h olyan, mint egy ló! XDD
Ha már pasi választás, az nálam nem a sujuből van. Eeteuk és Eunhyuk úgy aranyos ahogy van, de egyiket se tudnám elképzelni.
De van egy illető, aki még a múltban tett olyat, amiről én szoktam álmodni, szal azóta kész pont "ő az". XDD
Erről meg eszembe jutott egy régebbi "ázsia legjobb pasija" díj amire mindenféle rajongó szavazhatott. de én mondjuk kíváncsi lennék, h
elfogultság nélkül, ki az akire azt mondanátok, h ő a legjobb(értsd: külső tulajdonság csak)? és, h könnyebb legyen első 3 helyezett. mondjuk nem ebbe a topicba való teljesen, de biztos lesz, aki a sujuből választ!^^
nálam:
1. Akanishi Jin(már nem vok akkora rajongója, mint régen, de ennek az embernek akkor is van egy különleges aurája)
2. Hyun Joong (ennek az embernek szép az arca)
3. Golf (még egy szép arcú egyed XD)
és bármennyire is szeretnem, de "nem szép" kategória: Bi, Yamapi, Koyama, Yunho... stb. mert, ha nagyon kritikus vagyok mindegyikben találok hibát. ettől függetlenűl mindegyikért odavagyok!^___^
(elnézést, h itt offolok, de a kíváncsiság elhatalmasodott XD)