Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 2:37 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 9:15 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aranyos hogy véded őket, de: őket szakkommentátornak mondják. Hallgasd csak meg az adást. ;) Nem szimplán kommentátornak. Ha nem történik semmi, akkor sem kell bizonyos pilótákat olümposzi magasságokba emelni, két héttel később meg gyalázni. Meg P.L. többször elmondta tavaly, hogy neki nem lehet véleménye pilótákról, ennek ellenére pont ő az, aki futam közben véleményt nyilvánít, hogy ez milyen faszagyerek, az meg milyen balfasz.
A szánalmas humoruk meg nekem is csak addig tetszik, amíg nem veszik komolyan magukat - csak sajnos rajtuk abszolúte érződik, hogy el is hiszik magukról mekkora nagy tréfát osztottak meg a nézőkkel.

És egyre inkább úgy hiszem, hogy a Ferkának idén nem sok babér terem. Ami nem feltétlenül a pilótáknak, vagy az autónak köszönhető; hanem a bődületesen rossz csapatvezetésnek, akik már tavaly is elkövettek jópár baklövést.

Visszatérve a tegnapi futamhoz: Annyi unszimpatikus nekem ez a Heidfeld gyerek: mindig akkor kerül dobogóra, amikor káosz uralkodik a pályán. De ha normális körülmények vannak, akkor Kubica rendesen alázza. Sajna az F1-ben is vannak szerencsések, és vannak tehetségesek. Heidfeld az előbbi, Kubi az utóbbi. :( Szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 10:14 am 
oshare booty
oshare booty

miért írtad a pl-t? nagy betűvel....? :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 10:27 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kubica nagyon tehetséges. Heidfeld meg... Hát mit ne mondjak, nem véletlen, hogy lassan 10 éve mereszti a seggét az azóta névváltoztatáson átesett Sauber csapatnál. Emléxem 2001-ben annyira utálta Kimi-t és a végén a merci Kimi-t vitte a csapathoz helyette, pedig neki volt szerződése velük és persze azóta sem került át. Vajon miért nem?
Sztem Hamilton is írtó nagy mázlista! Valahogy mindig minden kijön neki, pedig... Viszont neki azért van tehetsége is.
Én a kis Piquet sem értem, hogy miért foglalja a helyet az F1-ben... persze tudom apuci... De én mondjuk Bruno Senna-t szívesebben látnám (Senna-fan desu :D ).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 10:27 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
miért írtad a pl-t? nagy betűvel....? :pinky2:

:lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 11:35 am 
Forum Addict

Koga: Nem védem őket, csak nem veszem annyira véresen komolyan ezt, hogy most ők hogyan is vezetik a műsort. Mert nem a kommentár színvonalán múlik az adott verseny végeredménye. Azt meg mindenki maga dönti el, hogy élvezni akarja-e az adott futamot, vagy épp azon agyal, hogy megint de szar a közvetítés... kár azon idegeskedni, hogy Palik vagy Gyula mikor mit ront el. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 11:37 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Engem nem zavar, hogy hülyék hozzá... Csak nevetek rajta! Értek annyira az F1-hez, hogy ne kelljen a kommentátorok tudására hagyatkoznom és sztem az F1-et csak így lehet élvezni. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 11:50 am 
Forum Addict

Pink Spider wrote:
Értek annyira az F1-hez, hogy ne kelljen a kommentátorok tudására hagyatkoznom és sztem az F1-et csak így lehet élvezni. :D

ez lenne a lényeg :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 2:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

shadow VI II I wrote:
Koga: Nem védem őket, csak nem veszem annyira véresen komolyan ezt, hogy most ők hogyan is vezetik a műsort. Mert nem a kommentár színvonalán múlik az adott verseny végeredménye. Azt meg mindenki maga dönti el, hogy élvezni akarja-e az adott futamot, vagy épp azon agyal, hogy megint de szar a közvetítés... kár azon idegeskedni, hogy Palik vagy Gyula mikor mit ront el. ;)

;) Ott a pont. ^^ Legközelebb veletek nézem a futamot. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 6:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Az poén lenne! Néha kicsit indulatos vagyok, de sztem ezzel minden Ferrari-s így van! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 06 Mon, 8:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a fentiekhez hozzászólva csak annyit, hogy pl. tavaly ilyenkor, de már előbb is sokan kétségbe vonták Button létjogosultságát a Forma-1ben, pedig csak lehetőség kellett neki...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 09 Thu, 2:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mi a véleményetek arról, hogy sokan Michael Schumacher-t hibáztatják a Ferrari rossz taktikai döntése miatt, miszerint Kimi-nek korán tették fel az esőgumit és ezzel elrontották a pontszerzési lehetőségét? :roll:

Elképzelhetőnek tartom, hogy ő adta az ötletet, de arról nem tehet, hogy nem meteorológusként dolgozik a csapatnál... akár teljesen jól is elsülhetett volna. Szerintem nem volt rossz húzás, csak szerencse kérdése volt, hogy beválik e és nem volt szerencséjük. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 09 Thu, 9:47 pm 
VIP Member

azt mondják, nem ő volt, mert nem hívták meg arra az értekezletre, ahol a malajziai futamon hozott rossz döntéseket beszélték át. de amúgy ő se tévedhetetlen, szóval mégha tényleg volt is hozzá köze, nem annyira meglepő.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 09 Thu, 10:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Engem csak az bosszant, h a Ferkához mostanság sosem áll a szerencse ( = rossz döntéseket hoznak). Már tavaly is ez volt a szitu... idén meg tökutolsók. Ilyen gyenge évük mikor volt? Voltak egyáltalán a Ferrari-sok valaha is utolsók (hogy az összes csapat megelőzze őket?)

Edit: Bár nem is: a Force India az utolsó... ha jól tudom. Sorry

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 09 Thu, 11:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Erről a Kimis esetről azt mondták Eddie Jordanék a BBC-n, hogy mivel Kimi hátrébb volt és tudták, hogy jön az eső, ezért megpróbálták szétválasztani a két versenyzőjük taktikáját. És mivel Kimi volt rosszabb helyzetben, ezért nála kockáztattak, ami ha bejön, akkor előrébb tudott volna jönni.
Az más kérdés, hogy nem jött be nekik.

Mondták, hogy ez nem annyira szokatlan, hogy kiszámíthatatlan helyzetben az egyik versenyzőjükkel a biztosra mennek, a másikkal pedig kockáztatnak.

A BBC adása egyébként megint komoly volt.
A egyik "kommentátoruk" (van vagy 6 nekik), aki a versenyzők autói között bóklászott egy operatőr társaságában a verseny előtt a célegyenesben, megint alakított.
Eleve abból áll az egész bejelentkezése, hogy a célegyenesben bóklászik és mindenkit megpróbál egy rövid interjúra "kényszeríteni". Ilyen kis ugrabugrálós figura, néha kocogtatja a főemberek vállát, hogy figyeljen már oda, meg letegezi őket. Csodálom hogy még nem verték orrba. :beaten: Olyan mint egy kisgyerek a játékboltban. (nekem tetszik xD)

Na mindegy, szóval a bóklászása közben véletlenül megakadt a Toyotásoknál, hogy milyen már az autó hátulja, a diffusor (amit Eddie Jordan csak confusornak hívott xD), amin vitázgattak blabla...
Szóval odament és már akkor is legalább 4 szerelő állta kőrbe, hogy senki se leshesse le a konfigurációt :D És ott mutogattak neki, hogy mennyé' már innen kis angol a haveroddal együtt.
Ez meg elkezdett visszaszólogatni, hogy mi most egy szabad részén vagyunk a világnak (gondolom Kínára célzott) és azt csinálunk, amit akarunk.
És akkor ilyet szól: -Nézelődjünk még egy kicsit, mert ez poénos (hogy ott megpróbálgatják takargatni)
Na ennél a résznél jött még legalább két szerelő, hogy akkor már tényleg nem kéne. xD
Jó, egy idő után megunta, később leszólított valami japán főmérnököt a gumisoktól, hogy milyen a speed, az meg mondott valamit, hogy 10 meg 20. Sokat nem értettem, mert törte az angolt.
Aztán kifogott valami Williams-es (vagy valami ilyesmi) főarcot, hogy
- Megkuksiztad már a Toyota hátulját ott, amire annyira allergiásak ?
- Még nem.
- Megéri megnézni, elég érdekes, főleg amikor össze-vissza ugrálnak. xD
- (és akkor belemondja az arc unottan) Mi már tudjuk mi van ott.
:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 09 Thu, 11:39 pm 
VIP Member

persze, hogy voltak utolsók, mielőtt Schumi a Ferrarihoz ment volna, körülbelül ilyen szinten volt összeszedett a csapat, mint most. emiatt is tartják őt olyan nagy pilótának, hogy gyakorlatilag ő (+ Jean Todt + Ross Brawn) virágoztatta fel a csapatot.

egyébként lehetne most jobb helyzetben a csapat, Niki Laudának volt igaza, aki azt mondta, hogy a Ferrari többek között amiatt áll most ilyen szarul, mert tavaly egyáltalán nem koncentráltak a fejlesztésekre, csak arra, hogy legyőzzék a McLarent.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour