Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:47 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 14 Tue, 8:25 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Hát nincs mit. XD Bár ezek tényleg az én személyes véleményeim (alapsztorit nem is írok egyikhez sem, arra ott vannak a linkek), lehet, mások gyökeresen eltérő véleményen lennének, de engem már nagyon nehéz kielégíteni anime téren. :lol:

VC-be én is belenézek majd, tehát summázat arról is lesz. FMA mangát meg nem hiszem, hogy elkezdem, de ha ez a második sorozat tényleg hű marad hozzá, akkor nincs is rá szükség. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 14 Tue, 9:28 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Na jó, asszem ez izgalmas lesz... :lol:

Queen's Blade

...

Image

OMG! EPIC TRASH! MUST WATCH!
Savat lövellő mellbimbók! Csöcsök! Nagy csöcsök! A főszereplő csaj 24 perc alatt kétszer pisálja magát össze... MI A JÓ ÉLET? :'DDDDDDDDDDD
Ezt valami drinking game keretében kéne nézni, és ahányszor pucér csöcsök villannak az ember képébe, gallér alá lökni egy felest. Öt perc múlva mindenki mattrészegen kúsznamászna. O_O
És ami a legjobb... ezt halál komolyan gondolják. Ekkora rakás szart az életben nem láttam. XDDD Mindenesetre az első részt meleg szívvel ajánlom mindenki okulására, hogy igen, ilyen is van, és igen, még a tévében is lemehet.
edit: Kihagytam, hogy a démon csajnak a végén felrobbannak a tőgyei. :laugh:
10/10 vagy 10/-1000000000000, nézőpont kérdése. :lol:

És mára ennyi, mert kisült az agyam. :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 15 Wed, 2:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

el akarom kezdeni a lupin animét de annyi múvi meg mittomén van, hogy asse tom mivel kezdődik, vagy hogy mi minek a folytatása..valaki bennfentes nem homályosítana fel?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 19 Sun, 3:37 pm 
Member

húú, nekem sok kedvencem van, pl: Shugo Chara, Lucky Star, Suzumiya Haruhi, Elfen Lied, Higurashi No Nako Koro Ni, Tokyo Mew Mew /de csak a Japán, nem az angol felújított sz*r/, Chihiro szellemországban, A Vadon hercegnője, Naruto, több már nem is nagyon jut eszembe XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 20 Mon, 9:33 am 
Forum Expert
Forum Expert

Tokubei wrote:
el akarom kezdeni a lupin animét de annyi múvi meg mittomén van, hogy asse tom mivel kezdődik, vagy hogy mi minek a folytatása..valaki bennfentes nem homályosítana fel?

Itt van minden kronológiai sorrendben. Bár nem tudom, ez a különböző moviek és specialok esetében mennyire fontos, azokat én eléggé összevissza néztem anno, és nem volt zavaró.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 20 Mon, 11:11 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

köszi szépen!na akkor belevágok.neked hogy tetszett?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 20 Mon, 12:19 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Tokubei wrote:
köszi szépen!na akkor belevágok.neked hogy tetszett?

Nincs mit! A sorozatokat még nem láttam, csak tervben vannak, hogy már ideje lenne nekiülni, meg movie/OVA/special fronton is van pár elmaradásom, de amit eddig láttam, az nagyon tetszett, abszolút dögös dolog ez a Lupin III, szóval csak ajánlani tudom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 20 Mon, 2:36 pm 
Elite Member

Jude: A Queen's Blade tényleg nagyon izgalmas... :lol:

De még jobb a SENGOKU BASARA
Videót sajnos most nem tudok linkelni, mert a sulis gép nem jelenít meg még GIF-et sem most... (valaki elqrta megint)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 2:38 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
FMA mangát meg nem hiszem, hogy elkezdem, de ha ez a második sorozat tényleg hű marad hozzá, akkor nincs is rá szükség. ^^

Hát így a harmadik rész után körvonalazódott, hogy azért annyira az elején nem fog ragaszkodni az anime a mangához, vagyis ami a sztori fő vonala szempontjából nem annyira fontos és az első sorozatban már fel lett dolgozva azt úgy néz ki a másodikból szépen kihagyják. Legalábbis 3 rész alatt amiből egy filler, azzal már túl vagyunk egy volume-nyi mangán, feltéve ha nem rúgják széjjel az új anime készítői a kronológiai sorrendet, egyenlőre kétesélyes a dolog. xD Egyedül a suttyó Yoki miatt gondolom ezt mert az eredeti sztori szerint van némi szerepe, kicsit és poénos, de van, szóval ha nem rakják be későbbre a bányászsztorit akkor ő kimarad vagy máshogy kerül be. Az FMA sztorimeneteit összehasonlítva igen az érezhető hogy a lehetőségek tárháza végtelen. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 23 Thu, 12:29 pm 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
Hát így a harmadik rész után körvonalazódott, hogy azért annyira az elején nem fog ragaszkodni az anime a mangához, vagyis ami a sztori fő vonala szempontjából nem annyira fontos és az első sorozatban már fel lett dolgozva azt úgy néz ki a másodikból szépen kihagyják. Legalábbis 3 rész alatt amiből egy filler, azzal már túl vagyunk egy volume-nyi mangán, feltéve ha nem rúgják széjjel az új anime készítői a kronológiai sorrendet, egyenlőre kétesélyes a dolog. xD Egyedül a suttyó Yoki miatt gondolom ezt mert az eredeti sztori szerint van némi szerepe, kicsit és poénos, de van, szóval ha nem rakják be későbbre a bányászsztorit akkor ő kimarad vagy máshogy kerül be. Az FMA sztorimeneteit összehasonlítva igen az érezhető hogy a lehetőségek tárháza végtelen. xD

Oké, én már teljesen összezavarodtam. XD A harmadik rész az például egy az egyben megvolt az első sorozatban is, meg úgy tűnik, a negyedik is ilyen lesz. Kíváncsi leszek a történet további bonyolódására, de akkor felkészülök rá, hogy mégis külön kell majd kezelni a mangát meg a két animét (a movie-ra nem térek ki, mert az egy kalap szar, és nem foglalkozom vele :lol: ). Hát sebaj, nem érdekes, lényeg, hogy élvezetes legyen ez az aktuális sorozat. Ahogy látom, még az se derült ki, hogy hány részesre tervezik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 23 Thu, 2:10 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Egen, ez van ha az emberek türelmetlenek és gyorsan animet akarnak csinálni as friss sikermangákhoz kellő alapanyag hiányának ellenében. Jön az első, amit be kell fejezni valahogy, ami vagy jól sikerül vagy nem és persze a sorozat közben kicsavarodik önmagából, háborog a fandom. Erre jöhet az eredetihez hű feldolgozás, de az első feldolgozás már hűen követte a manga elejét és most minek megrajzolni mégegyszer kb. pont ugyanazt.
Kész öröm hogy három ilyen sorozatot is követek, ember leszek a talpamon ha nem zavarodok bele. xD Bár szerintem a Soul Eaterhez nem fognak mégegy sorozatot csinálni, vagy ha igen akkor remélem nem az elejétől kezdik mert az igen sokáig követte a mangát mire olyan lett hogy már csak így tudtam nézni:
Image
A Kúróból meg valószínűleg lesz másik sorozat, az elsőnél szinte csak jobb lehet végül, főleg hogy abban már lenne Noah cirkusz. Végül még az se hivatalos, meg hogy azt is az elejétől akarják e, mert fillereket leszámítva az indiaiak megjelenésével bezárólag követte az is a mangát. Mindegy.... szerintem ha lesz új Kúró, akkor legyen ilyen, yo:
http://i42.tinypic.com/k50m6w.jpg
xDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 23 Thu, 2:47 pm 
Forum Expert
Forum Expert

tenshi wrote:
A Kúróból meg valószínűleg lesz másik sorozat, az elsőnél szinte csak jobb lehet végül, főleg hogy abban már lenne Noah cirkusz. Végül még az se hivatalos, meg hogy azt is az elejétől akarják e, mert fillereket leszámítva az indiaiak megjelenésével bezárólag követte az is a mangát. Mindegy.... szerintem ha lesz új Kúró, akkor legyen ilyen, yo:
http://i42.tinypic.com/k50m6w.jpg
xDDDDDD

Na hajrá. XD Már az elsőt se tudom befejezni, egyszerűen nem visz rá a lélek. Amilyen érdekesnek tűnt eleinte, úgy untam rá fokozatosan. Nekem kevés egy szexi komornyik, hogy elvigye a hátán a középszert, Cielt meg legszívesebben felrúgnám, hát ez van. XD De majd valamikor erőt veszek magamon, ha már 14 részig elszenvedtem.
És igen, ez a kép elsőosztályú, gangsta Kúrót a népnek! :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 23 Thu, 7:03 pm 
Forum Addict

tenshi wrote:
A Kúróból meg valószínûleg lesz másik sorozat, az elsõnél szinte csak jobb lehet végül, fõleg hogy abban már lenne Noah cirkusz. Végül még az se hivatalos, meg hogy azt is az elejétõl akarják e...

Ajánlom nekik, hogy az elejétől akarják... >.< Bár a mangához még nem volt szerencsém, ez a cirkuszos dolog jól hangzik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 24 Fri, 12:58 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jude wrote:
Amilyen érdekesnek tűnt eleinte, úgy untam rá fokozatosan. Nekem kevés egy szexi komornyik, hogy elvigye a hátán a középszert, Cielt meg legszívesebben felrúgnám, hát ez van. XD De majd valamikor erőt veszek magamon, ha már 14 részig elszenvedtem.

Hát most mit ne mondjak, az indiaiakkal bezárólag minden érdekes dolgot láthat az ember. Utánna van sok filler, töménytelen fanservice főleg a végén és a hemafrodita angyal főgonosz. Dejó! :roll: A Szebász pedig eléggé elvesztette a szimpátiámat, nem csak az animeben. -_-"

Amane wrote:
Ajánlom nekik, hogy az elejétől akarják... >.< Bár a mangához még nem volt szerencsém, ez a cirkuszos dolog jól hangzik.

Csak ajánlani tudom a mangát, eléggé friss szóval nem egy nagy mennyiség, gyönyörűen rajzolják és a sztori is mérföldekkel jobb. A most futó cikrkuszos sztori meg különlegesen a szívem csücske. ^_^ Szóval jöhet animeben, majd figyelek hogy igazak e a pletykák. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 27 Mon, 10:18 pm 
Member

Ha valaki esetleg tudna nekem segíteni nagyon megköszönném.

Szóval keresem a Takarajima (németül Die Schatzinsel) című animét!
Még nagyon régen amikor általános iskolás voltam, mindig a német RTL 2-őn néztem. Akár német nyelven is jó lenne! Torrent keresőbe találtam egy lehetőséget, de hiába indítom el nem tölt. :cry: :?

Egy kis bemutató: http://www.truveo.com/Die-Schatzinsel-F ... 3004759917

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour