Tudom, általában az ember nem fikázza a kedvenceit... Csak én... mert egy gyökér vagyok... úgy nézek koncertet, hogy ki mikor rontja el... akármennyire szeretem is. Értsétek már meg, hogy nem arról van szó, hogy nem jók!! Ez az egész a Művész dumából indult........

Én csak azt mondtam, hogy attól művésznek tekintem őket, hogy nem játszanak bonyulultakat, erre mindenki letámadott, hogy ne mondjak ilyet, mert igenis tudnak játszani! Miért kell mindig kiforgatni a szavaimat???
Nem úgy nem nagy durranás... Uhh... nemtok fogalmazni. Szóval nagyon jók a dalok, a szövegek, meg minden, de nem játszanak olyan jól, mint a legtöbb zenekar, amit persze egy rajongó, aki nem zenél nem is vesz észre. Általában minden zenekarban van egy nagyon jó gitáros (D=Ruiza, Hide-zou sem egy nagy szám..., Pierrot, LM.C=Aiji, X-Japan=hide, Duel Jewel=Shun, Luna Sea=Sugizo, Gazette=mindkettő..., de a Dir en grey-ből egyik sem nyújt kiemelkedő teljesítményt.).
Csináltam példát:
Mask (tabot úgy kell olvasni, hogy alul van a legfelsőbb húr, a mély E, a számok pedig a bundokat jelölik a gitáron, tehát 1=1-es bundnál)
Egyik sem teljes kotta természetesen, csak a szám egy része, de a Mask szinte végig ugyanaz...
Itt a basszusa:
Ez pedig a Rotting Root-ból Kaouru sávja: