Pinku: Először és utoljára kérlek meg ilyen személytelenül, de nagyon örülnék neki ha nem mindig ezt a "Kaoru nem tud gitározni" dolgot fújnád. Nem tűnt még fel h sok emberke fórumról rohadtul unja?
Ha más nem is meri ilyen nyíltan felvállalni a véleményét, de én pl. már sikítófrászt kapok tőle.
Én elhiszem h te remek gitáros vagy, tudom h a zenész is művész, tudom h hide jobb gitáros volt mint Kaoru de ezt maga Kaoru sem vitatta soha - sőt.
Viszont ami vitathatatlan, és amiben tévedsz h Toshiya nem jó basszeros. A Kagrra-s Nao mellett napjaink egyik legjobb és legismertebb japán basszusgitárosa, akiről számtalan külföldi zenésztársa és megannyi kritikus nyilatkozik elismerően. Ezt te nem vitathatod el tőle.
Majd ha tizen-akárhány éve zenélsz és letettél legalább annyit az asztalra, mint amennyit a Dir en grey, na majd akkor esetleg lehet ilyen véleményed róluk. Most viszont még kevés vagy hozzá, akkor is ha művész vagy.
Kíváncsian várom mit tesztek le ti az asztalra, hidd el, meg fogom venni a lemezeteket. Ugyanakkor, ahogy számtalan emberke a távollétemben ezt már megfogalmazta, igencsak nagy tévedésben élsz. Nem tudok ugyan gitározni, való igaz, viszont jócskán van zenei előképzettségem és tudom h nem attól jó valami mert bonyolult.
A Diru számaiban általában vagy Kaoru viszi a bonyolult dallamot és Die az egyszerűbbet, vagy pedig fordítva. Nem akarlak kioktatni, de szerintem egyik japán rockzenekar se játszik hajde bonyolult zenét. Nagyon soknak egy-egy száma annyira hasonlít egymásra zeneileg h nehéz megkülönböztetni.
Nézd el nekem, de én nem hiszem el h akár a Raphael akár a Pierrot jobb lett volna mint a Dir en grey most. LM.C-hez meg nem hasonlítanám mivel nem is egy stílus.
Tudom h te most elvakultan bele vagy bolondulva ebbe a Pierrot-dologba, de mint hasonlóképp elvakult emberke mondom neked: tájékozódj már mielőtt elkezded a saját hülyeségedet fújni.
Ha meg látod h nincs igazad mert sokan mondják, akkor lásd be és fogd be.
Egyébként köszi a tabokat. Ha egyszer lesz gitárom, lehet én is 15 perc alatt megtanulom az egész Diru repertoárt.
Addig gyakorlom a hörgést h egyszemélyes tribute zenekarként fe ltudjak lépni. xD
Részemről a téma ezzel lezárva, a továbbiakban

Oké. Ezzel tök egyet értek, én is írtam, hogy talán soha nem leszünk velük egy szinten és nagyon tisztelem is őket!
Áltlában az ember elfogult a kedvencével szemben. *Aiji
Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megbántottam, nagyon hülye napom volt...
Tribute zenekar... hm... lehetek Kaoru???
Feltegyem a teljes tabokat? Elég sok számuk megvan, bár ahhoz kellene guitar pro is, mert képenként lekockázni elég bonyolult...