pszabi wrote:
ugyan már csak kettőt kell kialudni onnan és lesz yoshiki szóló *wrar* ^o^
ezt már megtárgyaltuk, és igen
X Yoshiki vagy Yoshiki Japan vagy ilyesmi
amúgy a substitute bassist nemértem minek, ha substitute lead guitarist sem igazán van...
Kiváncsi leszek, hogy taiji lesz a csere, vagy esetleg J
hogy Luna X lehessen belőle
szerintem
azon gondolkoztam
hogy miért nem megy a Luna Sea és az X japan közös wilág tournéra? Szerintem sok költséget és kérdéses fellépést ki tudnának küszöbölni, főleg az X-ék, hiszen ott lenne egy teljes backup banda, akikkel szépen betaníttatják a dalokat, és ha más nem, hát Pata kiáll, bőgeti a gibsont, és közben Sugizo, J, Shinya és Ryuichi el danolják a Szájlent Dzselüszít, meg a rászti néjlt, meg esetlek a Wíkkendet.
Hát nem fantasztikus? És ryuichi mondhatná az X-ben a megszokott szöveget, hogy on bass: heath, stb, a közönség őrjöngene, a Last Live menne a kivetítőn, pata meg észre sem venne az egészből semmit, hisz megártott a sok sör a fellépés előtt, mit neki Luna X, hát nem?
Yoshiki meg angstelhetne LA-ben, Toshi lelkeket szabadíthat fel a Japánban 3200 állomásos tournéjával, heath tovább fogyózhat, hide pedig végre békében nyugodhat... ...
Szóval let's see ki lesz az új basszer!!
ad2 szerintem Sugizo már rég megérdemelné hide helyét az Xben, mert nagyon jól játsza a számokat. a Hong Kongi 2. koncert állati jól sikerült Sugizóval, 3x jobbra, mint az első nélküle.