megumi wrote:
Jude wrote:
(az orrvérzős jeleneteket először végigkacarásztam... ^^")
azt mi is an-channal xD illetve ő már akkor veszettül röhögött amikor még nem is történt semmi a pv-ben xDDD
És akárhágyszor megnézem ez van, megjelenik a karácsonyfaégős korlát és kitör a röhögőgörcs. És még van benne tutya, kawaii tutya!!!! ^.^ (*valaki vegyen neki a kiskutyát! 0_o*) Aztán elképzelem, hogy Kyonak mennyi speedkúpot tolhattak fel, hogy már ki is vérzett tőle az orra. xD És lespricceli nosebleeddel a kamerát! Hát mi ez ha nem vicces? xDDDD Meg ahogy elképzeled Kiyoharu eközben a szekrénye előtt morogva: "az egyik elviszi a Sheepish-pólómat meg a kitömött varjakat, erre én bezzeg nem szólok semmit. Arra se, amikor a legkisebb rájár a kalapjaimra és az ingeimre! De Kyo pont a kedvenc sálaimat tudta kölcsönkérni? Nemrég vettem! Ha valamivel összekeni vagy összehánnya én úgy ellátom a baját!!! Miért vagyok én ekkora j-rock idol isten, hogy mindenki az én cuccaimat hordja? A fehét cipőmet már évek óta nem láttam!" Sírjunk együtt Kiyoharuval! xDDDDD Ezek a Kiyoharu-fanboyok kriminálisak! Mindeesetre Pimp-Kyo rulez, öltözzön sokat Kiyoharu szekrényéből (ő is! xD), hisz így szeretjük, akármilyen meredek is ez s pimp-stílus neki. xDDDDD Egy 12 éves dühös cosplayer kisfiú fölragasztott műszakállal, kawaiiiiiii! ^.^