Azzal egyetértek hogy hide játéka egy begyakorolhatóan játszható középút
viszont én úgy tudom, hogy a számok szólóit általában Yoshiki írta meg. Ez persze lehet totál hülyeség, de én elhiszem.. Akár így volt akár nem, nem fogjuk megtudni
Az is igaz, hogy Sugizo maga nem ír túl bonyi szólókat a LS számoktba, ő inkább a vinnyogtatás és a tremolókar bűvölésének mestere. De a Silent Jealousy szólóját hangról hangra el tudja játszani, és a Final Act 2-es DVDn amikor az Until The Day I Die előtt gitározgat, hát bizony töd ő úgy gitározni mint sokan nem (ILYET hidétől sosem láttam)
személy szerint hidét nem tartom egy nagy gitárosnak, sem tehetséges énekesnek, én egy menő zenebohócként tartom számon magamban, és ebbe hiába köt bárki bele, így gondolom (és már édes öcsém is látja hogy miről beszélek ha ezt mondom, pedig igazi hide fan volt) nem is akarom senkitől elvenni azt hogy hidét hogy lássa, nekem ez a véleményem
imho Sugizo nagyobb gitárművész mint hide volt, így el tudja játszani a szólókat amiket hide is, ezt többször bizonyította már, az hogy más gitáron játszik máshogy az egy más kérdés, nem játszat mindenki Fernandez modellen.. ami szivecskés
De lehet abban is valami, hogy Yoshiki alapnótáira a gitárszólót hide találta ki Patával (hisz mindegyikben együtt játszák egy részét) de a téma Yoshiki dala volt, ezt sosem deríthetjük már ki, hacsak nem kapok ösztöndíjat valami kiadótól hogy írjak egy könyvet az X Japanról, és emiatt hosszú hónapokig Yoshiki mellett éljek és mély interjúkat készítsek vele! (ha valaki tud ilyen lehetőséget és nem ér rá tudja hol talál)
És valószínű emiatt nem lesz már soha rendes gitárszóló egyik új X számban sem, mert hide hiányzik közülük, már az atmoszféra, más a feldolgozó közeg, sajnálatos módon
hiányoznak a brilliáns szólók a számokból, és sajnálom, hogy Sugizo nem képes ilyenekre, de nem lehet mindeni jó szólista