Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 7:21 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 786 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 53  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 02 Wed, 9:15 pm 
Official Cheerleader

Doll wrote:
*veri az asztal röhögéstõl*
és akkor a rajongók: gyere Mana hajacska, gyereee... kapsz hajlakkot, zselét meg hajhabot meg a fene tudja mág mit, h élj! *0*
Mana: Valaki fogja el a hajam! megint nem engedelmeskedik és megpróbál elszökni! :grrr:

szerintem szerencsétlen haj is Kyo törülközőjének a sorsára jutott volna (=felismerhetetlen cafatokban végzi)XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 03 Thu, 12:03 pm 
Senior Member

Doll wrote:
Quote:
az a nagy haj xDDD m10m koncerten mindig azt néztük, mikor ugrik már le a fejéről és fut el a színpadon xD

*veri az asztal röhögéstől*
és akkor a rajongók: gyere Mana hajacska, gyereee... kapsz hajlakkot, zselét meg hajhabot meg a fene tudja mág mit, h élj! *0*
Mana: Valaki fogja el a hajam! megint nem engedelmeskedik és megpróbál elszökni! :grrr:

heheheehehehehe xDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 12:49 pm 
Elite Member

Üdv, mindenkinek!
Pár hónapja ismertem meg a Malice-t :oops: , és nagyon megtetszett!!!De egy dologban tuti tökre nem vagyok képben, szal a Memorie albumon Tetsu ugyanazt a Kioku to Sora-t énekli mint jóval később Klaha, mert sztem valamilyen szinten a kezdés talán hasonlít de hát nem tudom...szal az a kérdésem, hogy ez a két változat egy és ugyanaz-e?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 1:30 pm 
Forum Fanatic

Grail wrote:
Üdv, mindenkinek!
Pár hónapja ismertem meg a Malice-t :oops: , és nagyon megtetszett!!!De egy dologban tuti tökre nem vagyok képben, szal a Memorie albumon Tetsu ugyanazt a Kioku to Sora-t énekli mint jóval később Klaha, mert sztem valamilyen szinten a kezdés talán hasonlít de hát nem tudom...szal az a kérdésem, hogy ez a két változat egy és ugyanaz-e?

Először is üdv a fórumon! :smile1:
Elméletileg a Klaha-féle live változat különbözik (dalszövegben szinte biztosan, de valószínűleg kicsit hangzásában is) az eredetitől...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 5:10 pm 
Elite Member

Köszi az infot, így már képbe vagyok.
A Moi dix Mois új énekese, Seth tényleg nagyon gagyi? Én még nem hallottam a hangját azért kérdezem, egyáltalán van már olyan vidi ahol a Seth énekel? Vagy mp3?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 5:32 pm 
Elite Member

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 5:58 pm 
Site Admin

Grail wrote:
Köszi az infot, így már képbe vagyok.
A Moi dix Mois új énekese, Seth tényleg nagyon gagyi? Én még nem hallottam a hangját azért kérdezem, egyáltalán van már olyan vidi ahol a Seth énekel? Vagy mp3?

A Beyond The Gate mini-albumon már ö énekel és igazabol nem rossz.. csak tulzottan ugyanolyan, mint az elodjei. :?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 6:01 pm 
Member

kratzlvivien wrote:
Doll wrote:
Quote:
az a nagy haj xDDD m10m koncerten mindig azt néztük, mikor ugrik már le a fejéről és fut el a színpadon xD

*veri az asztal röhögéstől*

heheheehehehehe xDDDDDDDDDDD

=DDD aztán mana elkezd sírni :cry3: és elveszi valaki másét :biting:
pl. az egyik tag-ét a bandából :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 6:33 pm 
Member

Grail wrote:
Image

*_* aztaa de jó képek vannak errefelé!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 6:59 pm 
Elite Member

Na ha tényleg, azt mondjátok, hogy Seth hangja hasonlít elődjeire, akkor kezdem azt hinni, hogy Mana direkt azért választotta be a bandába, na jó ez elég nagy ostobaság, de végülis ha tényleg hasonlít elődjére(Jukára, ha jól tudom) akkor a műfaj miatt, gondolom én...bár kitudja...?

Na ettől, eltérően a Moi meme Moitie, ruháit vajon Mana tervezi? Mert szerintem nem, de lehet hogy tévedek. [/img]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 7:31 pm 
Elite Member

Nem tudom, ti mit gondoltok de szerintem ez egy aranyos kép. Kár, hogy az interjú ahol ez készült, sehol se találom :bad-words:

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060807/ ... es.hu_.jpg

Én látom rosszul, vagy ezen a képen Mana tényleg mosolyog???? Ja és nem elfelejtendő, hogy mellette Közi is nagyon aranyos :heart: hihihi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 8:36 pm 
Member

Grail wrote:
Nem tudom, ti mit gondoltok de szerintem ez egy aranyos kép. Kár, hogy az interjú ahol ez készült, sehol se találom :bad-words:

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060807/ ... es.hu_.jpg

Én látom rosszul, vagy ezen a képen Mana tényleg mosolyog???? Ja és nem elfelejtendő, hogy mellette Közi is nagyon aranyos :heart: hihihi...

énmeg ezt találtam erre :

http://www.youtube.com/watch?v=4LTHlsHNm5w --ezt láttad már?, ezen a honlapon még fenn van ennek a 4. része...és ennyi :D , de azért még keregess ezekkel a kulcsszavakkal :)

off: felvettelek iwiw-en :DDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 9:33 pm 
Elite Member

Thank You!!!!!! Nem, ezzel az interview-el még nem futottam össze. Na igen a kitartó keresgélést ezentúl a Youtube-n fogom kezdeni.

Oké, felmegyek és engedélyezlek;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 10:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Grail wrote:
Na ha tényleg, azt mondjátok, hogy Seth hangja hasonlít elődjeire, akkor kezdem azt hinni, hogy Mana direkt azért választotta be a bandába, na jó ez elég nagy ostobaság, de végülis ha tényleg hasonlít elődjére(Jukára, ha jól tudom) akkor a műfaj miatt, gondolom én...bár kitudja...?

Na ettől, eltérően a Moi meme Moitie, ruháit vajon Mana tervezi? Mert szerintem nem, de lehet hogy tévedek. [/img]

szia, üdva fórumon. Szerintem Mana azt a hangot hajtja máig amit Gackt vitta a zenekarba. Klahá-val sem vett rossz irányt a zenekar..sőt.. de szerintem ott már elkezdődött az a tendencia ami a moi10mois-nál abszolút igaz: a dalok (az ének) elveszetették a egyediségüket. Nincs karizmatikus énekes ezért a dalok sem az igaziak. Ez mind Mana-ról szól (szerintem tuti hogy ő tervezi a ruhákat...ha gonosz akarnék lenni azt mondanám, hogy a moidixmois nem más mint egy nagyon jó goth lolita reklámkampány) és mivel mana a középpont nincs megfelelő helye az énekesnek. Így szerintem megbukik az alapja egy zenekarnak.

De nem akarok nagyon rossz fényben feltünni hisz ez csak az érem egyik oldala: Másrészt ha a moidix-t nem akarjuk túl magyarázni és elfogadjuk hogy ez nem az éneksről vagy magáról a zenekarról szól, hanem ez egy egyszemélyes mana-kultusz amit a hozzá való zenével tálalnak (és nem mellesleg fel is öltözhetünk úgy mint a zenekar ezzel is dugig tömve mana-kisasszony-bácsi zsebét) akkor remek élményben lehet részünk. A moi dix mois egy profin tálalt szinvonalas goth-kicsit industrial cucc ami ráadásul magában hordoz egy kicsit abból amiért a malice mizer zseniális volt. Nekem az első moi album nagy kedvencem a második már kevésbé...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 07 Mon, 11:18 pm 
Elite Member

Azt hiszem, ebben van valami, érdekes meglátás de több dologban hasonló nézetet vallok. Habár Mana fan vagyok, azt hiszem a Moi meme Moitie számomra egy elég nagy titok marad, de talán ez így van jól. Á, egyébként meghallgattam az unmoved-et Sethes változatban, eszméletlen milyen kicsi a különbség elsőre meg se tudtam különböztetni talán csak azért sikerült mert megvannak a koncik és onnan hallgattam meg hozzá Juka hangját. Kíváncsi leszek, mi lesz az új énekes sorsa az együttesben...vajon ő is addig bírja mint Juka, vagy lehet, hogy ő már a Moi dix Mois történetében állandó énekes marad, na ez asszem költői kérdés... :roll:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 786 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 53  Next

All times are UTC + 1 hour