Jigsaw wrote:
pszabi wrote:
apropó filmek: megnéztem az i am legend c. alkotást
Hű, erre én is kíváncsi vagyok kicsit, még mindig nem láttam.
De állítólag a könyv (1954-es, nem semmi xD) meg a régi film jobb.
Ha az Omega-ember-re gondolsz (nem tudom miért nem hagyták I Am Legend-nek a címét), akkor valóban jobb film, mint a mostani. Bár ott a "zombik" okosabbak, és beszélni is tudnak... és tulajdonképpen nem is értem miben nyilvánul meg a gonoszságuk (hacsak nem abban, hogy technika ellenesek, és itt nem a tantárgyra gondolok

). Az új változatban meg mintha kannibálok, vagy mik lennének. Amúgy könnyebb különbséget észrevenni a két film között, mint hasonlóságot találni XDDD
Nah jó, a film végén mindkét Neville meghalódik. Ez a mostani amolyan egyszemélyes film, sok baromsággal
(pl. Neville miért rádiózik, ha nem azért hogy találjon túlélőket? De ha talál, akkor miért akarja a világ - esetlegesen - túl oldaláról New Yorkba rángatni őket (ahonnan a vírus elindult), miért nem megy el onnan? Máshol is ugyanúgy tudna kísérletezni XD Jah, minderre persze csak akkor jöttünk rá, miután megfejtettük h Will nagyon nem akarja elhagyni New Yorkot, mivel ha katona volt - márpedig az volt - akkor mi a búbánatnak nem hajózott ki (egy anyahajón golfozott a film egyik jelenetében), vagy repült el egy vadászgéppel (abból is volt szép számmal), vagy ladikkal, csónakkal, úszva... Jájj, ezek a logikai hibák :S)
Amúgy jó film, csak még az elmutálódott emberek voltak marha csúnyán effektelve...