Na megnéztem mind az öt részt, és hát huhh... Lényegesen elborultabbak voltak, mint a sima GP epizódjai (mondjuk ott is akadtak egészen szürreális elvontságok, de voltak "hagyományosabb" történettel és grafikával készült darabok is).
Kicsit részletesebben is, spoilerek nélkül:
Gala: Ez egy tömény eksztázis, nagyon jó volt nézni, örömünnep a születés tiszteletére, nyitódarabnak nagyszerű.
Moondrive: Ennek a sztorija ugyan nem egy nagy durranás (Tarantino-utánérzés a Holdon), de a megvalósítás kárpótol. Bizarr külcsín, fekete humorral átitatott belbecs. A karakterek egy cseppet sem szerethetőek, ettől függetlenül én drukkoltam nekik. XD
Wanwa the puppy: Talán ez tetszett a legkevésbé... Alapvetően nem lett volna rossz, de itt kicsit túlságosan megszaladt a ló, már ami a kreativitást illeti, és átcsapott zagyvaságba a dolog. Az sem sokat dobott a dolgon, hogy a grafika (szándékosan) zsírkrétával elkövetett ovis gyerekrajzokra emlékeztet, az animáció pedig reszketeg.
Nem tehetek róla, de közben végig az első szériás Happy Machine járt a fejemben... o_o
Toujin Kit: Nagyon indusztriál, nagyon nyomasztó. Viszont rövid, ezt akár egész estés verzióban is megnéztem volna. A történet eléggé hátborzongató, többet nem mondhatok, mert lelőném a poént.
Dimension Bomb:
. . . 
Major WTF! Vizuális orgia, tátott szájjal, libabőrrel néztem végig, na de hogy konkrétan mit láttam? Nem leszek művészköcsög, nem próbálok belemagyarázni semmit, ugyanis fingom sincs róla. XDDD De mocskosul jó volt! *___*
9/10 az összegzés, mindenkinek ajánlom, aki fogékony a nem hétköznapi dolgokra.