Na, első benyomások, így két hallgatás után.

Jól összerakott kis lemez lett szerintem, bár a
Gurentől még mindig képes vagyok a falat kaparni
(ez van, nemjönbe).

Az átvezetők is abszolút jók, gyönyörűen vezetnek bele a dalokba
(volt, hogy nem is vettem észre, hogy nem a dal megy még, hanem csak az interlude XD), az album meg valahogy hallgattatja magát.
Pár szóban a dalokról (az átvezetőket nem értékelem XD):
THE INVISIBLE WALL: Egyre jobban bejön a dal, nagyon monumentál albumkezdés, minden bennevan, ami tipikus Gazette. Még nem favorit, de még az is lehet belőle. 7/10
A MOTH UNDER THE SKIN: Ezzel a dallal egyelőre nem tudok mit kezdeni, de elhallgatom. Van benne valami, ami vonz, de olyan fura még, lehet hogy nagyon megszeretem, vagy nagyon megunom hosszú távon. xD 7/10
LEECH: Határozottan jobb az albumverzió szerintem, már ha ez egyáltalán lehetséges. xD A női ének tisztább, és a szólógitár is überfasza hangot kapott. Zsírkirályság továbbra is. 9/10
Nakigahara: Ez a dal is kezd egyre jobban tetszeni, nagyon szép, főleg az a halk, gitárszerű valami
(gitár effektelve? torzított shamisen? whatever XD), ami a végén is visszatér a szép, telt gitárokkal együtt. Sajnos viszont másfél perccel hosszabb, mint kéne, szerintem. 7/10
HEADACHE MAN: Még mindig büntet. Egyebet nem tudok írni. xDDD 10/10
Guren: k thx bai. 3/10
13STAIRS[-]1: Még egy ilyen hülye címet egy ilyen überkirály dalnak!... xDDD Beteg, elborult, talán ezek a legjobb szavak rá. Nagyon tetszik az a crunchy effekt a gitáron az elején, meg az egész dal, ahogy építkezik. 9/10
DISTRESS AND COMA: Még mindig erős és szép szám, nagyon megkedveltem az utóbbi időben. 8/10
Shiroki yuutsu: Vááá~ ez naggyon~ jóó!!! *___* Olyan lassú, de mégse...na. XD 9/10
IN THE MIDDLE OF CHAOS: ...ööö hát ez ilyen pop-punk, annyira nem rossz, de nem lesz kedvenc szerintem. Vannak benne jó részek mondjuk, csak az egész dal olyan...fura. xD 6/10
OGRE: Itt is vannak jó részek
(Kai nyomhatna több blast beatet, mert ez a 3 másodperc édeskevés XD), csak a belassulások nekem olyan helykitöltőnek tűnnek. Meg hát vannak ebben a kategóriában szerintem sokkal jobb dalaik, és egy helyen emlékeztet (túlságosan xD) egy másik hasonló számukra. 6/10
DIM SCENE: Tökéletes lezárás, nagyon tetszik. Ennyi. xD 9/10
Tehááát~ részemről összesen:
7,5/10 pont