MEGÉRKEZETT o__o és meghallgattam...
szerelmes vagyok... gondoltam, hogy valami új lesz, és baromira izgultam, hogy vajon pontosan milyen is lesz az az új Gazette, ami a
DIM által születik meg x3 és nem csalódtam! *_* elégedett vagyok, sőt, teljesen lenyűgöztek!
ez az album egyszerűen t.ö.k.é.l.e.t.e.s. olyan technikás, mint a NIL, annyira energikus, mint a Disorder és van olyan flegma, mint a Stacked Rubbish.
nagyon nagyon nagyon odab*sz! xD egyszerűen bemászik az aaaaarcodba és rendetlenséget csinál a ZAGYADBAN! felfordulást! xD *0*
kééész~ csoda *0*
MILYEN GIRÁHANGZÁSOK VANNAK ÚRISTEN! o____o egyszerűen... ezek a srácok zsenik!
a Sugizo-szerűen elszállós gitárszólókon át a földbedöngölően súlyos stoner-torzítású reszeléseken keresztül van benne minden, és egyszerűen _mind_ odaillik. o_o
Kai-chan blast beat-el... mesteriiii *0*
Ruki-sama egyszerűen... hihetetlen! csodálatos, ahogy kihasználja a hangját, a _saját_, új hangját. sokkal jobban elmozdul fel és le is, mint a Stacked Rubbishban. szép, kifinomult, precíz vokál....
és... Reita...
Reita basszusszólói... és... Reita... Reita Reita Reita Reita Reita Reita akkordozik. EGY BASSZUSGITÁRON!! o__o és igazából ilyen még nem volt, szóval.... én ilyet még Les Claypool-tól (basszusgitár master~) sem hallottam. meg senkitől sem o_o de Reita akkordozik. egy basszusgitáron. Reita... Reita Reita Reita Reita... mikor fogok én is így? o_o Reita Reita Reita Reita Reita... Reita. . . . egy isten ._.
ööö~
jah és a limitedhez járt poszter (abból a lila-piros nagyonfekete photoshootból van. szép és bazinagy ^_^ meg jó anyaga van x3)
éééésé egy DVD!!!!!!!!! a DIM making of-ja tulajdonképp. kb. 4× láttam Reita orrát
(gyönyörű profilja van T_T) és tisztára ki van hátasodva a gyerek

Aoi állandóan szakadt cuccokban lófrál

Rukiről kilométerekről ki lehet szúrni, hogy egy művészlélek xDDDD Uruha csakúgylazán, coolosan 8) Kai-chant elég keveset mutatják... de a dobolós cipője jó ronda, az biztos xDDDD
és.. és tökjó. annyira ügyesek.
olyan jó látni, hogy ennyit fáradnak azért, hogy ilyen tökéletes munkát adjanak ki a kezeik közül

persze, egy szólón, egy bonyolultabb dobrészen, a vokálban egy nagyobb hangtartomány átugrásánál vagy nyakatekertebb basszuszólóknál hallom, hogy nehéz. de látni, hogy emberfeletti tehetséggel megcsinálják... hihetetlen
én... én kész vagyok teljesen.
attól tartok, új kedvenc albumom lett. ez túl tökéletes ahhoz, hogy csak a 2. helyen legyen.
mestermű
10/10 <3