|
Izé, valami lemez fog megjelenni, de nem értem milyen, lehet valami tribute valakinek. nem igazán tud vele mit kezdeni a fordító program.
No és akkor a mai agymenés:
Hyde diary 03....
1995/ 05.21
Ez a körút nyitó napja és nagyon fel vagyok pörögve, de egyben nagyon fáradt is vagyok. Fogadni merek rá, hogy holnap fájni fog a nyakam. Ma Kumatani Vogue-ban játszottunk.
1995/ 05.23
Ichigawa Gio. Itt volt az első Live House fellépésünk a keleti területen belül. Régebben, amikor itt játszottunk, néztek meg először bennünket a Ki/oon emberei és akkor döntötték el, hogy lemezszerződést akarnak velünk kötni. Nagyon jelentőségteljes ez a hely a számunkra.
1995/ 05.24
Ma összetalálkoztam a barátommal, Hirai-Channel. Úgyhogy, amint lehetett, befejeztem a munkám, és Nagano felé vettem az irányt. Először találkoztam egy régi osztálytársammal, Osamu-val Karuizawánál. Azután tettünk egy körutazást Ginza körül, a New Town tónál, stb, stb.
1995/ 05.25
Osumu ma dolgozik, úgyhogy Shirakaba tóhoz és Venus Line-hoz elvittem Hirai chant. Bár nagyon hideg volt, annyira szép volt a kilátás és én boldog voltam, hogy el tudtunk menni.
1995/ 05.26
Osamuval együtt ma Nagano felé vettük az irányt. Bár csak 3 napig nem találkoztam a Laruku tagokkal, valahogy ez sokkal hosszabbnak időnek tűnt. Nemsokára kezdődik a turné körút.
1995/ 05.27.
Van Van V4-nek van erkélye, úgyhogy a bentonkat így a nap alatt ettük meg, teljesen olyan volt, mintha piknikelnénk. Alatt megjelent egy titokzatos zenekar.
1995/ 05.28
Osaka Quattro live. Úgy tűnik, már nem tudok beszélni Osakai dialektusban, azt hiszem, hogy el kéne mennem rehabilitációra, hogy javítsak a hangsúlyomon.
1995/ 05.29.
Este 10 körül értem haza, de nem tudtam aludni, úgyhogy elkezdtem nézni videón a Natural Born Killers-t.
1995/ 05.31
(az útban Aomori felé) A forró napsütés és a vidéki táj. Ezek a kis utak ahol nem jártam és soha nem is fogok.
A kompon Tomakomai felé elkezdtünk kártyázni. És természetesen veszítettem Sakura ellen. Ez nagyon bosszantó.
1995/ 06.02
Kitami Onion Studio a legkisebb Live House ahol eddig játszottunk. Ott semmi sincs közöttem és az nézők között… úgyhogy kicsit meg voltam ijedve, hogy mi lesz, de nem volt semmi gond.
1995/ 06.03
A koncert után éjjel elmentünk Obihiróba egy ramen metéltnek étterembe, aminek a neve "Tenshin” Minden érdekes és finom volt. Hallottam, hogy Obihiro egyik Live House-ában, a REBEL-ben vannak striptease táncosok. Nem lennék meglepve, ha Ken chan a próba alatt a saját maga szeretne erről meggyőződni....
1995/ 06.04
Olyan gyönyörű ez a környék,mint egy képeslap, Hakodate felé tartottunk.
1995/ 06.05.
Rajongok Hakodate-ért. Kinmori terem és az utcák utcák is nagyon helyesek voltak. A probléma a fájós torkom és a fagyos idő. A kórházba mentem és kaptam egy kevés gyógyszert a torkomra, úgyhogy remélem rendbe jövök.
1995/ 06.07
Morioka. Egyre rosszabbul vagyok, igazán túl akarok lenni ezen a betegségen, ezért megint elmenetem a kórházba, ahol adtak némi gyógyszert. Annyit tehetek még az egészségem érdekében, hogy iszom egy kis Yunker-t (energiaital)
1995/ 06.08
Yamatába érkeztünk. Nagyon rosszul érzem magam, lázam van és a tünetek állandóan változnak, úgyhogy megint a kórházba mentem.
1995/ 06.09
Odamentünk a koncert helyszínére Session Showa-ba, ahol befutottunk egy panda csapatba. Sakura a dobjára rajzolt, Tetsu a basszusgitárjára, Ken az állványra, én meg a naplómba.
1995/ 06.11
Kyoto. Jobban vagyok. Megtanultam egy dolgot, ha te beteg vagy és az orrod tiszta ****, senki sem venné észre azt koncert alatt, de persze ha köhögsz, nem tudsz énekelni.
(aha, nohát Hyde, ezt nevezem arany igazságnak..)
1995/ 06.13
Közeledünk hosszú utunk végéhez, ma Kumamoto Jungle-nél vagyunk. Volt néhány rajongó a tömegben, akik felvételeket készítettek a Live alatt, nagyon zavaró volt…, úgyhogy rosszul éreztem magamat. Legközelebb egy igazán cool Laruku-t szeretnénk mutatni a rajongóknak, kérlek, ha valakinél kamerát látsz, jelentsd a személyzetnek!
1995/ 06.14
Kagoshima, a SR Studio olyan mint egy live house, szuper koncertet adtunk.. Ken eltörte a gitárját. Vicces volt.
1995/ 06.15
(az Oitába vezető utunkon) bámultam tájat és sötét gondolataim támadtak. Mi történne velem, ha többet nem látnák a szemeimmel.
1995/ 06.16
Mi Oita Topsba érkeztünk és nem igazán voltunk jók, reméltem, hogy jobbak leszünk, de a színpadot eltörték és így nem igazán tudtuk a legjobb formánkat hozni
1995/ 06.18
Történt valami vicces Okayama Pepperlandnél, volt az első sorban egy fiú. Sakura meg beleugrott egy gödörbe és Abe San dühös lett rá.
1995/ 06.20.
Matsuyama Salon City-ben vagyunk.
Először itt Shikoku területénél megjelent egy titokzatos banda.. Bár ők a turné alatt egyszer már feltűntek, végül még megjelentek pár helyen.
(????)
1995/ 06.21
Kochi Ze-Yo. A dialektus itt úgy hangzik, mint Sukeban Cops-ban (az egy film), annyira helyes volt! Ahogy gondolkoztam a koncertről megettem több tonna tatakit.( az olyan mint a sashimi - vékonyra vágott nyers hal). Itt volt a legfinomabb az egész turné alatt.
1995/ 06.23
Az első szabadnap ezalatt a turné alatt. Egyedül néztem körbe Nagoyában, mindenfélét vettem és elköltöttem az összes pénzemet.
1995/ 06.24
A titokzatos zenekar ismételten feltűnt itt Nagoya Quattro-ban (D'Arc~en~Ciel ?).Lehet Ken chan végül elvisz minket ehhez a legendás ramen metélt helyre, amiről beszélt nekünk. Nem üres beszéd volt, amit mondott, isteni finom volt minden.
1995/ 06.26.
Első nap a Nissin erőműnél.
Megtudtam, hogy Hyoko édes süteményei híresek Tokióban is. Én azt hittem, hogy ezt csak Yamaguchi prefektúrában lehet kapni, mert egy ott élő barátomtól kaptam mindig olyat.
1995/ 06.27
Elérkezett a koncert utolsó napja. Ma különösen jó íze van az alkoholnak. Már rég nem éreztem magam ilyen boldognak. EZ egy hosszú turné volt, de az idő hamar elszállt, igaz történt velünk néhány baleset, de nagyszerű fellépni. Csináljuk újból!! Ez volt Hyde.
Remélem nincs tele hibával, holnap nekiesem a negyediknek, aztán ugrunk egy nagyot egészen 98-ig, mert onnantól jön a 15. szám.Ha esetleg valaki találna még angol fordítást, az legyen oly jó és szánjon meg vele.
Amiket én megtaláltam eddig:
22, 24, 25, 26, 27, 51, 52, 54, 55, 57. számú naplók.
|