Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 12:52 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 125  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 1:47 am 
Forum Expert
Forum Expert

Shattered-ről:

Quote:
Versailles announced that due to the poor physical condition of Jasmine You, he will be pausing his activities with the band for now, including the current recording. Versailles is to appear at Scuber Dive’s 渋谷が大変 (Shibuya ga Taihen) event on August 3rd, and they have stated they will go on stage as 4 members. As for following lives, it is undecided at this time as to whether or not Jasmine You will be performing on stage. Future announcements regarding this will be made on their official home page.

Remélem, Jasmine hamarosan jobban lesz. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 3:34 am 
VIP Member

Aru wrote:
Shattered-ről:

Quote:
Versailles announced that due to the poor physical condition of Jasmine You, he will be pausing his activities with the band for now, including the current recording. Versailles is to appear at Scuber Dive’s 渋谷が大変 (Shibuya ga Taihen) event on August 3rd, and they have stated they will go on stage as 4 members. As for following lives, it is undecided at this time as to whether or not Jasmine You will be performing on stage. Future announcements regarding this will be made on their official home page.

Remélem, Jasmine hamarosan jobban lesz. :(

neeeeeeeeeeeeee ToT éreztem, hogy valami nincs ott vele rendben ToT Jasmine legyél jobban D:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 7:21 am 
Forum Fanatic

Igen, ezt én is olvastam, kár érte. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 10:04 am 
oshare booty
oshare booty

jaja most olvastam. jobbulást neki...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 2:08 pm 
Site Admin

Na ne máááár. O___o"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 2:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

szegény Jasmine : o de mi baja van?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 2:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

szegény. :SSS

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 4:41 pm 
Member

Hát ez borzasztó... :shock: De...oké, most kövezzetek meg, de nem éppen egy halálosan nyugis időszakuk volt? Hizaki maga mondta a blogjában, lehet, mondtam pár oldallal arrébb, hogy életében először volt ideje arra, hogy úgy menjen el egy fotózásra, hogy nem ő az alany (konkrétan a Matent fotózták). Vagy az a hajsza, ami eddig volt, az üthette ki mostanra? :? Oké, hogy mostanában azért ott volt az Ascendead Master, de...de... én ezt nem értem.
Arról nem is beszélve, hogy egyre kevésbé vagyok elájulva a teljesítményüktől. Az új pv bejött, Kamijo játékának javulása jótékony hatással volt az egészre, de zenei téren csúnyán visszasírom a lyricalt....
*most lehet ütni*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 5:17 pm 
VIP Member

jaj Sera én biztos nem ütlek meg *szeret*

amúgy kicsit utánanéztem, igaz francia tudásom se valami húde, a japán meg nulla, szal amennyit a francia forditásból kibogarásztam, amit Kamijo irt a blogjában: ugye a koncerteket egyelőre lemondták, a stúdiófelvételek szünetelnek.
és hogy ez a kimerültség Jasminenál nem most kezdődött, hanem már június (!!! bazeg o.o) közepe környékén, és Kamijo is már beszélt vele erről, hogy pihennie kéne stb.. de Jasmine mondhatni mindig úgy tett, mintha jól lenne, pedig nem.. és tessék most itt az eredménye -.-
a stúdiófelvételekről annyit, hogy addig a többiek részeit veszik fel, a basszer marad utolsára, amint Jasmine jól lesz.

hát remélem innentől inkább a javulásáról fogunk hallani, minthogy mennyire szét van esve o.o azért becsülöm, hogy másfél hónapig még birta és csak most dőlt ki o.o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 5:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Uhhhh..... ne máááárrr!!!!! Lehet, hogy túl sok Versailles-t és Jyakura-t hallgattam mostanában... :cry: :cry:
Gyógyulj meg Yuu, kérlek!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 6:27 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A hajtás alattomosan ki tudja készíteni az embert és bizony sokszor akkor érzi meg igazán, amikor már éppen pihenhetne.
Remélem hamarosan jobban lesz és tudja folytatni a munkát, de inkább pihenjen ameddig lehet, nehogy komolyabb baja legyen.

Amúgy pedig Sera-val értek egyet: sajnos rohamosan romlik náluk a zenei színvonal. Az Ascendead Master-t egyszer bírtam végighallgatni és végig az az érzésem volt h önmaguk felvizezett változatát hallgatom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 6:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pink Spider wrote:
Uhhhh..... ne máááárrr!!!!! Lehet, hogy túl sok Versailles-t és Jyakura-t hallgattam mostanában... :cry: :cry:
Gyógyulj meg Yuu, kérlek!!!!

Ha megkérhetlek, fejezd már be ezt az "akit-sokat-hallgatok-az-meghal" dolgot, mert már elsőre is inkább volt idegesítő hülyeség, mint bármi más, mostmár meg hatványozottan az.

[Off vége.]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 7:56 pm 
Forum Fanatic

:D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 03 Mon, 8:19 am 
Member

Aru: Én az utolsó pv-jüknél már csak azzal vigasztaltam magam, hogy Kamijo játéka legalább felfejlődött (szerintem), és ez magán a kisfilmen javított... de ha most ez lesz a szisztéma, hogy a pv jó, a zene kevésbé, hozatok kötelet... zenészek, nem színészek. *off vége, gomen*
Amúgy ide is bátorkodom leírni, amit már mondón kifejtettem: azért azt ne felejtsük el, hogy ha az utóbbi időben történő kisebb punnyadást leszámítjuk, szaladt a szekerük jócskán, és nem hiszem, hogy bármelyikőtök is hajlandó lett volna megállni, amíg van jártányi ereje is, mikor annyi munkával végre sikerült elérni, hogy egyre komolyabban vegyék a bandát.... az más kérdés, hogy a rohanás lassan a színvonalra is rámegy. Na mindegy, ha nem is döntött Jas helyesen és nem állt meg időben... én megértem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 03 Mon, 9:05 am 
Site Admin

én egészen egyszerüen nem értem, hogy mi a baja sokaknak az utóbbi két kislemezzel. Leszámítva a felesleges A+B+C+D+XYZ verziókat, egyébként szerintem teljesen rendben volt a Prince & Princess és az Ascendead Master is teljesen rendben volt zeneileg. o_O

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 125  Next

All times are UTC + 1 hour