Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 2:52 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 398, 399, 400, 401, 402, 403, 404 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 10:19 am 
oshare booty
oshare booty

Aru wrote:
JaME-re felkerült a varsói koncert beszámolója:

olvas

Nem tudom h sírjak vagy nevessek azon h már a sorban állás kapcsán megemlítik mennyire műveletlen volt a közönség.

voice delay...? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 11:18 am 
Forum Expert
Forum Expert

:lol: Alias amikor mantrázik a számok között mindenféle buddhista templomi csengettyűkre meg hasonló. Nem tudom miért van "voice delay"-ként feltüntetve gyakorlatilag még a saját setlist-jükön is. Gondolom ez megint egy kis japlish x'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 11:21 am 
oshare booty
oshare booty

igeeen xD mert ez szinte negatív h szöveg eltolások vagy nemtom h fordítsam..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 11:27 am 
Forum Expert
Forum Expert

Én inkább "hangkésleltetésnek" vagyminek tudnám fordítani ha akarnám x'D
Lehet úgy okoskodtak hha odaírják h "mantra" rohadtul nem fog érteni semmit a többnyire buddhizmusból a laikusok szintjén álló közönség.
Régebben "Kyo's acapella" néven is szerepelt, de az megint nem fedi a valóságot, révén h köze nincs az acapella előadásmódhoz.
Most akartam linkelni videót h ezmiez, de elloran privátra tette a saját felvételeit más jó minőségűt meg nem találtam a neten. Viszont a TRTA DVD első lemezén, a Dozing Green végére ha tekersz, ott 2-3 percig nyomatja. Szerintem már a hátborzongató határát súrolja helyenként.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 1:08 pm 
oshare booty
oshare booty

persze, nem is ezt osztom h van.
elvégre a "demo" verzióját mind hallottuk 2007ben. akkor kezdegette ezeket el
csak a fordítást, leírást néztem h ez aztán lazán nem írja le h mi volt akkor xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 02 Sun, 2:04 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Lehet ezzel akarnak több rajongót szerezni :beaten: Hátha a kíváncsiság odahajtja őket h mi lehet ez a "voice delay" x'D
Különben adnak rá visszhangosítást, lehet arra akarnának célozni.
Egyébként egy kis érdekesség, de ezt a fajta mantra-technikát csak buddhista szerzetesektől lehet tanulni és ahhoz bizony egy időre be kell vonulni egy kolostorba. *elképzeli Kyo-t szerzetesként*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 03 Mon, 1:00 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Magam után stílusosan, de ezt meg kell veletek osztanom. Annyira friss h mai:

Quote:
"Well, we are touring Europe this summer, then we are going back to Japan to do some concerts there, and then we’re going to have some vacation. If we feel like it, we will try to record a new album next year, and then we will come back to Sweden for a solo show. Dir en Grey will keep on going for as long as we feel like it, hopefully forever! Tell that our Swedish fans, and that we really appreciate their support!"

A teljes interjút megtaláljátok itt

Itt is Köszi Barugának (Batsu/OC/LJ/stb helyekről).

Ott a lényeg.
Ebből én úgy gondolom, USA turné nem lesz egyhamar, mivel a japán után szerintem pihenés címszóval azonnal nekilátnak az új dalokon dolgozni (ami egyébként már folyamatban van), aztán a következő album turnéja (kb. 2 éven belül) úgy néz ki h EU-ban lesz.
Addigra összejön a pénz és ha megtehetem, kimegyek megint Svédországba, tehát aki velem akar jönni, az kezdhet szintén gyűjteni. 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 03 Mon, 1:19 pm 
oshare booty
oshare booty

:) jól hangzik..
jó lenne egy új lemez köv év végére :) de tuti pihizni is fognak előtte egyet.. tempós volt ez a nyaruk is :D

köszi a hírt!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 03 Mon, 1:21 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
Magam után stílusosan, de ezt meg kell veletek osztanom. Annyira friss h mai:

Quote:
"Well, we are touring Europe this summer, then we are going back to Japan to do some concerts there, and then we’re going to have some vacation. If we feel like it, we will try to record a new album next year, and then we will come back to Sweden for a solo show. Dir en Grey will keep on going for as long as we feel like it, hopefully forever! Tell that our Swedish fans, and that we really appreciate their support!"

A teljes interjút megtaláljátok itt

Itt is Köszi Barugának (Batsu/OC/LJ/stb helyekről).

Ott a lényeg.
Ebből én úgy gondolom, USA turné nem lesz egyhamar, mivel a japán után szerintem pihenés címszóval azonnal nekilátnak az új dalokon dolgozni (ami egyébként már folyamatban van), aztán a következő album turnéja (kb. 2 éven belül) úgy néz ki h EU-ban lesz.
Addigra összejön a pénz és ha megtehetem, kimegyek megint Svédországba, tehát aki velem akar jönni, az kezdhet szintén gyűjteni. 8-)

Doumo a cikket *-*
WUuu nekem van kedvem!! Csak legyen nekemis pénzem X"D rá.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 03 Mon, 1:55 pm 
Forum Expert
Forum Expert

pszabi: Általában 6-8 hónap alatt felvesznek egy albumot és annyit már tudni lehet h most Kaoru átadta a zeneszerzést a többi tagnak. Die-tól tudjuk h már szorgalmasan írja a dalokat. Elvileg most is pihennek, gyakorlatilag ez náluk mindig "aktív pihenést" takar. xD
Annyi bizonyos h nagy turnét ebben az időszakban nem valószínű h vállalni fognak, max egy-egy olyan kisebbet mint ami most lesz Japánban, mert azért az ottani rajongók eléggé követelőzők ilyen szempontból és az új dalokat is ilyenkor próbálják ki élesben. Az UROBOROS stúdiózása alatt is vállaltak két turnét otthon és felléptek a hide memorial-on is.
Az is biztos h valami single-t még kiadnak útközben, lehet h kettőt is, szóval nem szenvedünk majd belőlük hiányt. Nagyon örülök neki h ennyi lendület van bennük. :D

Sayu: Svédország elég drága, de repülővel nincs messze (2 óra kb.), fapadossal megfizethető árban van. Az ottani közönségről már van tapasztalatom és egyáltalán nem az akik között az életedért kell rettegned.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 03 Mon, 2:03 pm 
Forum Addict

Sayu: Svédország elég drága, de repülővel nincs messze (2 óra kb.), fapadossal megfizethető árban van. Az ottani közönségről már van tapasztalatom és egyáltalán nem az akik között az életedért kell rettegned.[/quote]

Igen gondoltam hogy a repcsivel,meg mindennel drága. de SZerintem türhető, egy olyan együttesért,akik megérdemlik ezt. vagyis nahh totál megérii.

JAhm amúgy tényleg nagyon sok energia van bennük. Nagyra becsülöm őket. :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 03 Mon, 2:10 pm 
Forum Expert
Forum Expert

:D Nekem olyanok mint a BT. Tudom h nem egy stílus meg minden, de ettől függetlenül sok a hasonlóság.
Mást nem tudok mondani csak önmagamat ismételni: kíváncsian várom h a most következő közel 2 év alatt milyen megjelenéseik lesznek.
Kibírni tuti kibírom amíg jönnek legközelebb, ha 2007-től kibírtam 2009-ig, akkor most is menni fog. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 03 Mon, 3:12 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
:D Nekem olyanok mint a BT. Tudom h nem egy stílus meg minden, de ettől függetlenül sok a hasonlóság.
Mást nem tudok mondani csak önmagamat ismételni: kíváncsian várom h a most következő közel 2 év alatt milyen megjelenéseik lesznek.

Ooohh nekem jóformán a Diru volt az első együttes akiket megismertem, velük kezdődött minden meg egy kis MTH-val. :D BT-ét nem nagyon hallgattok, bár van pár számaik amiket szívesen, többször is :lol: .
Igenn 2 év alatt , szerintem tuti vlmi extra vagány újjal, hogy megszookhattuk tőlük vlmi profi kis DEG-es hagnzáás Kyosama különböző( néha berosárokk annyra bizsergek tőle X"D :oops:) csodás hangjával.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 03 Mon, 4:00 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nekem is Diru volt az első, meg némi Gackt a Final Fantasy kapcsán :roll:
Hosszú hónapokig nem is voltam hajlandó más japán előadót hallgatni, csak Diru-t. xD
Aztán regisztráltam ide és kaptam rengeteg jó tippet h milyen zenekartól melyik zenét és honnan...
Kyo-sama nekem mindig is az énekesek "alfája és ómegája" marad, bár tudom h rengeteg embernek enyhén szólva szokatlan és nehezen emészthető amiket a hangjával művel. Live-ban, amikor ott áll előtted a színpadon, uralja az egészet. Amikor először láttam őket élőben, fel se fogtam, mi történik. *nosztalgiázik*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 05 Wed, 1:14 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
Nekem is Diru volt az első, meg némi Gackt a Final Fantasy kapcsán :roll:
Hosszú hónapokig nem is voltam hajlandó más japán előadót hallgatni, csak Diru-t. xD
Aztán regisztráltam ide és kaptam rengeteg jó tippet h milyen zenekartól melyik zenét és honnan...
Kyo-sama nekem mindig is az énekesek "alfája és ómegája" marad, bár tudom h rengeteg embernek enyhén szólva szokatlan és nehezen emészthető amiket a hangjával művel. Live-ban, amikor ott áll előtted a színpadon, uralja az egészet. Amikor először láttam őket élőben, fel se fogtam, mi történik. *nosztalgiázik*

Gackt :lol: öhhm nekem nem jött be XD, azóta se szerettem ^^" meg.

Igen. Kyooo hangját nehezen emésztették pl.-ként nálam a szüleim :beaten: dehh nem tudom első hallásra odáig voltam Kyoért , aztán egy ideig én is csak őket, aztán némi Nightmare, aztán jöttek Mikuék :lol: nem tudom, hogy hogyan jött a nagy váltás, de aztán mután lecsendesedett az cafécoozásom, aztán megint visszatértem Deg,aztán jöttek a többiek is.... sorjába :)
Am. igen koncerteket nézve, eltudom hinni milyen élmébylehetett számodra ott élőbe, totális extázis, adrelarin szint az egekbe. és Diru tagja is ilyen állapotba nyomjákk közbe zenét *o*.
Am. nosztalgiázni jó ;)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 398, 399, 400, 401, 402, 403, 404 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour