Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 11:34 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 06 Thu, 9:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Gaboja wrote:
bocs foodlfg ezért még lehet szorulok :)

Dehogyis, semmi gond :D Ha gondolod és ha nem csak két-három hozzászólást szeretnél ide írni, akkor nézz be a bemutatkozós témába is. :D
Cipőméret megadása és vesszők használata kötelező.

Egyébként meg erre a hozzászólásomra utalt Gaboja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 06 Thu, 9:53 pm 
Newbie

foodlfg wrote:
Gaboja wrote:
bocs foodlfg ezért még lehet szorulok :)

Dehogyis, semmi gond :D Ha gondolod és ha nem csak két-három hozzászólást szeretnél ide írni, akkor nézz be a bemutatkozós témába is. :D
Cipőméret megadása és vesszők használata kötelező.

Egyébként meg erre a hozzászólásomra utalt Gaboja.

oké majd írok oda is csak most már megyek fekudni ne hogy elmond az ázsiafilmen írtam ide mert még letépik a tököm :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 06 Thu, 11:49 pm 
Member

foodlfg wrote:
sakuko wrote:
Jajj nagyon cuki képeid vannak :lol:

hehe köszi :D Az első Otsuka Ai, aki GTA-t játszik PlayStationön, aztán Tsuji Nozomi néz a kamerába közelről, utána pedig szintén Otsuka Ai, de őt már le szeretném cserélni egy másik Otsuka Ais képre, amin Ai hátsójára van varrva egy békakirályfi, ami elé mikrofont tart. :grin:

Haha biztos az is nagyon vicces de Tsuji Nozomi képe a favorit. Olyan kis hangya feje van rajta. Nagyon cuki!!

Bemutatkozós topic? Oda nekem is be kell néznem :roll:

Gaboja!! Láttam a fórumra felrakod a bajnokság fordulóit! :lol:
Jó is az, ha tudtam volna hamarabb ott is követem, mert így jobbára a Niigata hivatalos lapja maradt. Igen, tényleg nagyon jók, bár japán foci terén nincs nagy múltom még, csak az idén követem. (Eddig német drukker voltam na meg az is maradok emellett :roll: )
Amúgy meg minden értelemben japán fan vagyok, főleg zele, színház, nyelv, történelem-kultúra, ja meg kaja :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 07 Fri, 8:07 am 
Newbie

sakuko wrote:
foodlfg wrote:
sakuko wrote:
Jajj nagyon cuki képeid vannak :lol:

hehe köszi :D Az elsõ Otsuka Ai, aki GTA-t játszik PlayStationön, aztán Tsuji Nozomi néz a kamerába közelrõl, utána pedig szintén Otsuka Ai, de õt már le szeretném cserélni egy másik Otsuka Ais képre, amin Ai hátsójára van varrva egy békakirályfi, ami elé mikrofont tart. :grin:

Haha biztos az is nagyon vicces de Tsuji Nozomi képe a favorit. Olyan kis hangya feje van rajta. Nagyon cuki!!

Bemutatkozós topic? Oda nekem is be kell néznem :roll:

Gaboja!! Láttam a fórumra felrakod a bajnokság fordulóit! :lol:
Jó is az, ha tudtam volna hamarabb ott is követem, mert így jobbára a Niigata hivatalos lapja maradt. Igen, tényleg nagyon jók, bár japán foci terén nincs nagy múltom még, csak az idén követem. (Eddig német drukker voltam na meg az is maradok emellett :roll: )
Amúgy meg minden értelemben japán fan vagyok, fõleg zele, színház, nyelv, történelem-kultúra, ja meg kaja :P

Ja a német bajnokság idén szerintem nagyon jó lesz 4-5 csapat is komoly esélyese a bajnokságnak és szerintem akkor jó egy bajnokság ha változatos több csapatnak van esélye nyerni ezért tartom unalmasnak a spanyol angol olasz bajnokságot mindig ugyanazokról a csapatokról szólnak. színvonalba persze jók ezek a bajnokságok azt nem kétlem.
A japán bajnokság ezért jó ott színte mindenki verhet mindenkit a kashima az egyetlen aki picit kiemelkedik idén amugy a többiek nagyon szorosan egymás mögött sorakoznak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 09 Sun, 9:58 am 
Newbie

sakuko wrote:
foodlfg wrote:
sakuko wrote:
Jajj nagyon cuki (Eddig német drukker voltam na meg az is maradok emellett :roll: )
:P

A hétvégen el is kezdödött a budesliga jol kezdett a wolfsburg néztem a meccset pénteken a stuttgart ellen. nagy derbi volt sok helyzettel. 2:0 lett a végen a farkasoknak
kedvenc csapat van?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 09 Sun, 10:02 am 
Newbie

Ujabb focista halt meg szívrohamba:( :(
Daniel Jarque az espanyol 26 éves védője halt meg épp a feleségével beszélt telefonon mikor érte a szörnyű eset.
részvét a családnak :(

sajnos egyre több ilyen eset van a teljesítmény hajszolás miatt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 09 Sun, 4:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ezt én is hallottam és nagyon sajnálom.... :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 10 Mon, 5:14 pm 
oshare booty
oshare booty

lol fociiiiiii? :D itt?
véééégre xD peszre most amikor nem vok neten
node... nekem kedvenc MU
az első fordulóját a német bajnokságnak meg olvastam... gáz mi? xD itt vok No közepén és nem informálódom.

de a bayern nem kezdett épp mesésen..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 11 Tue, 1:45 pm 
VIP Member

hát ezt nem hiszem el T____T

Michael Schumacher sérülése miatt nem tudja vállalni, hogy helyettesíti Felipe Massát. A hétszeres világbajnok szívesen eleget tett volna a Ferrari kérésének, és elfoglalta volna a Hungaroringen balesetet szenvedett brazil pilóta helyét, a februárban szerzett motoros sérülése azonban nem teszi lehetővé a visszatérést. A német pilóta lemondta a tervezett két napos tesztet is az F2007-es Ferrarival.

"Tegnap este arról kellett tájékoztatnom Luca di Montezemolót és Stefano Domenicalit hogy nem tudom helyettesíteni Felipét. Mindent elkövettem annak érdekében, hogy ilyen rövid idő alatt felkészüljek, de sajnálatos módon nem sikerült. Sajnos a mugellói teszt után nyaki fájdalmaim voltak, és nem sikerült megoldani a problémát, pedig mindent kipróbáltunk ami csak lehetséges."

"Sajnos a februári motoros balesetben töréseket szenvedtem a fej- és a nyak területén, amelyeknek most is komoly hatása van. A nyakam nem bírná el a terhelést, amit a Formula-1-es autó vezetése jelent. Ezt az elmúlt két hét során teljesített vizsgálatok és a tegnap délutáni záróvizsgálat is alátámasztja. Mivel a mugellói tesztet követően fellépő panaszok nem enyhültek úgy döntöttem, hogy már vasárnap elvégeztetem a szükséges teszteket."

"Nagyon csalódott vagyok. Sajnálom a Ferraris fiúkat és a rajongókat, akik szorítottak nekem. Minden tőlem telhetőt megtettem. Szívesen helyettesítettem volna Felipét. Szorítok a csapatnak a következő versenyeken." - írja Schumacher internetes honlapján.

Massa helyét vélhetőleg Marc Gené vagy Luca Baoder foglalhatja el. Badoer a múlt héten Schumacherrel gokartozott Lonatóban.

T_____T~ már annyira beleéltem magam .___.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 11 Tue, 7:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jajj ezt én is hallottam délben a híradóban, olyan rossz T__T az m1-en azt mondták, hogy Badoer lesz helyette, de áá. ;____; *szomorú*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 11 Tue, 7:43 pm 
Forum Addict

de kár, pedig hogy lapított már mindenki... bírtam volna, ha lealázza a nagyképű újoncokat... fenébe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 11 Tue, 8:57 pm 
VIP Member

hát, valaki azt írta a kommentek között, hogy elvileg a hivatalos bejelentésben csak Valencia szerepelt, ergo később még visszatérhet valamelyik futamon... bár én kételkedem benne ._. ezek után szerintem már Badoerrel sem tennék meg, hogy csak úgy félreállítanák, úgyhogy a maradék hét futamon ő lesz szerintem ._.

mármint semmi bajom Badoerrel, de úgy beleéltem már magam, hogy visszajön a kedvencem T__T miért nem végezték el előzetesen az orvosi vizsgálatot, és csak utána kellett volna bejelenteniük, hogy most akkor 100 %-e, hogy jön... ahh ._. na mindegy ._.

azért egy Schumi-Hamilton vagy Schumi-Vettel csatát szívesen megnéztem volna, sőt, továbbmegyek: nem tudom, mikor volt utoljára olyan év, hogy Barrichello és Button alatt is jó autó volt, úgyhogy ez nagyszerű alkalom lett volna a revansra... Alonsot is sajnálom, bár az ő indulása eleve nem lett volna biztos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 11 Tue, 9:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

aaaargh igen, egy Schumi-Vettel összecsapás nagyon jó lett volna *______* akiket felsoroltál, azok közül őszintén szólva csak benne látok annyi potenciált, hogy legyőzhesse Schumit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 11 Tue, 10:50 pm 
VIP Member

Barrichellot én sem tartom tehetségesnek, de szerintem forrt volna benne a vágy, hogy végre revansot vehessen Schumin a Ferraris évekért :D Buttont tehetségesnek tartom, és volt pár jó megmozdulása Schumi ellen, csak hát ugye az autója nem volt a legjobb... Hamiltonnak meg már csak amiatt is megadnék egy esélyt, mert köztudott, hogy nagyon szeretett volna összecsapni a Mesterrel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 12 Wed, 12:03 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem tudom, nekem Button számomra sosem volt kiemelkedően tehetséges... Hamiltonról meg egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy legyőzze Schumit XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour