Megnéztem a Harry Potter negyedik részét, ami már kicsit érdekesebb volt, mint az előzőek.
Tökre tetszett, hogy Hermione karaktere a stréber kislány mellett már felvette az "aggódok Harry miatt" szerepet is. Ez aztán a karakter fejlődés! Húú És nem tudta az ember, hogy most akkor miért is csinálja ezt. Vajon szerelmes Harrybe ? Vagy valami más van a háttérben ? Izgalmasabb, mint a Xéna sorozat!
Node a viccet félretéve ez a rész tényleg szórakoztatóbb volt. Tetszett benne az ázsiai lány is, bár sok minden nem történt vele kapcsolatban, de behoztak egy gyenge kis romantikus szálat a filmbe és ez már valami.
Mondjuk az továbbra is zavar, hogy ez a Harry gyerek mindig ilyen szerencsétlent játszik (már négy film óta oO), akinek fogalma sincs, hogy mi zajlik körülötte, de azért mindig bajba kerül (hogy legyen valami sztorija is a filmnek ugye) és valami csoda folytán a film végére megmenekül.
Mondjuk
hallottam (fogalmam sincs hogy igazából hogy lesz), hogy majd meg fog halni pár szereplő a történet folyamán. Már alig várom. Én Harryt nyírnám ki első körben, egy Lostos fordulattal pedig Hermionét helyezném a történet középpontjába. Ójee micsoda ötlet lenne.

Kár, hogy a könyvet nem a Lostos arcok írták..
álmodik a nyomor xD
Bár ha a LOST-osok írták volna, akkor a történet az eredeti történet közepén kezdődött volna. Ami lehet, hogy filmben nem annyira szerencsés.