Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:39 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 22 Tue, 2:23 pm 
VIP Member

Azért húzódott el, mert Piquet gerinctelen módon kivárta, amíg kirúgták, és csak utána szólt az ügyről... most meg sajnálkozik, hogy "jaj én nem akartam ám"... kérdem én: ha annyira ellenkezik az erkölcseivel (amit nem hiszek, mert akkor nem tette volna meg), miért nem akkor szólt, hogy hé, velem ezt meg ezt akarják tenni? Most már késő mondani, hogy mennyire megbánta :roll:

Egyébként tényleg kezdenek eltűnni az igazi egyéniségek az F1-ből... Jean Todt is maximum az FIA elnökeként lesz még jelen, de hamarosan Ross Brawn is végleg lelép, aztán már kb csak Frank Williams és Peter Sauber maradtak, bár a Saubernek lehet meg se adják a rajtengedélyt jövő évre... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 22 Tue, 3:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Amúgy a Renault tényleg kakában van:
- Nincs egy épkézláb csapatfőnöke, se technikai igazgatója;
- Nincs egy épkézláb pilótája (ugyebár Alonso még nem hosszabbított)... és valszeg egyik élpilóta se vágyik most a Renaultba;
- Az idei kocsi is egy félretervezett valami - totál új alapokra kellene helyezni az egész kocsi építését, és nincs senki aki koordinálhatná a dolgokat;
- Év végén végleg lelép az ING, így nem bízhatják magukat az oroszlánra...
- És még egy nyamvadt hivatalos színe sincs a kocsinak xD Jövőre kiváncsi vagyok milyen moslék színűre festik az egyre rútabb kocsikat.

Amúgy ha Sauber csapat újra lesz valóban Sauber-Ferrari néven, kiváncsi vagyok vissza jön e a hivatalos színe a csapatnak, vagy maradnak e BMWfehérek, esetleg harmadik variáció? :) E tekintetben a Ferkában sosem csalódok: szerencsére ők maradnak vörösek. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 22 Tue, 3:16 pm 
oshare booty
oshare booty

Koga wrote:
Amúgy a Renault tényleg kakában van:
- Nincs egy épkézláb csapatfőnöke, se technikai igazgatója;
- Nincs egy épkézláb pilótája (ugyebár Alonso még nem hosszabbított)... és valszeg egyik élpilóta se vágyik most a Renaultba;
- Az idei kocsi is egy félretervezett valami - totál új alapokra kellene helyezni az egész kocsi építését, és nincs senki aki koordinálhatná a dolgokat;
- Év végén végleg lelép az ING, így nem bízhatják magukat az oroszlánra...
- És még egy nyamvadt hivatalos színe sincs a kocsinak xD Jövőre kiváncsi vagyok milyen moslék színűre festik az egyre rútabb kocsikat.

viccelsz? ebben a sportban számít mindez?
egy infinite számla.. és minden megoldva

és az utolsód LoL xD kellett ez oda :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 22 Tue, 7:56 pm 
VIP Member

Én egyre inkább úgy érzem, hogy már csak pár év, és a Renault végleg lelép, ha nem a botrányok miatt, akkor a sikertelenség miatt... nem hiszem, hogy lesz még egyszer olyan szerencséjük, mint 2005-6-ban :? Mindehhez még az is hozzájárul, amiket te írtál, hogy esélyük sincs kimászni a gödörből rendes szakemberek és pilóták nélkül, ráadásul Briatore is elhagyta a csapatot, márpedig ő elég nagy összetartó erő volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 23 Wed, 8:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Briatore nem fellebezhet egyébként?
személyszerint nem érzem olyan súlyosnak ezt a "csapd a falhoz a kocsit"-dolgot, régebben a Ferrari is megúszta egy [ehhez képest] ejnye-bejnyével : o Piquet meg olyan semmilyen pilóta, hogy csak na, hiába van világbajnok apukája...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 23 Wed, 9:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ha emberi életekkel játszasz, akkor nincs helye a fellebbezésnek. :P Anno a Ferka műveletébe nem halt volna bele senki; sem pedig a Mekis adatlopásba. Azért van különbség a kútba ugrás, meg szimpla csalás között. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 24 Thu, 7:33 am 
VIP Member

igen, ezért is tartom helyénvalónak az ítéletet. ettől függetlenül azért Briatore polgári pert fontolgat, mondjuk nem tudom, mit fog felhozni mentségként...
Piquet meg no komment, apuci bevásárolta őt egy jó (mihez képest) csapathoz, utána meg ott vinnyogott, hogy úgy érzi, hogy nem támogatják őt eléggé és ilyenekre kényszerítették... na most
a) azért azt ne mondja már, hogy Briatorénak, aki mellesleg az egyik leginkább pénzorientált csapatvezető, érdeke lett volna, hogy az egyik autója (viszonylag) a mezőny elején, a másik meg folyton az utolsó 5-ben legyen, úgyhogy ne jöjjön már nekem azzal a dumával, hogy másfél-két másodperccel volt lassabb emiatt Alonsonál... 3 tizeddel volt talán lassabb a kocsi miatt, a maradék az saját maga miatt volt :roll:
b) állítólag egy tanú X nevezetű emberke elmondta az FIA-nak, hogy ő a negyedik ember Briatore, Symonds és Piquet mellett, aki tudott a balesetről, és valójában Piquet ötlete volt az egész, Symonds és Briatore csak helyeselték illetve elfogadták... úgyhogy ennyit Piquetről :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 24 Thu, 12:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga: oh, ez igaz, ebbe bele sem gondoltam. ^^"

Konomichan: a b) pont szerintem eléggé sántítós... megnézném, hogy egy pilóta mikor szólhat bele az ilyen dolgokba, pláne egy olyan, mint Piquet... anno Schumiból esetleg kinéztem volna, hogy a taktikába beleszólása legyen, de szerintem elképzelhetetlen, hogy Briatore simán rábólintana egy olyan dologra, amit egy taktikailag totál képzelten [legalábbis szerintem Piquet az, ezzel lehet vitatkozni nyilván] másodpilóta talált ki o_o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 24 Thu, 1:54 pm 
VIP Member

hát nem tudom, Piquet alatt azért eléggé rezgett a léc, amikor ezt kitalálta (márha igaz, de az FIA mindenesetre azt a tanút nevezte fő bizonyítéknak), ez meg egy olyan húzás lehetett számára, amivel bebiztosíthatta a helyét a Renaultnál... azért az mégiscsak fura, hogy a futam után öt nappal varázsütésre szerződést hosszabbítottak vele, előtte meg folyton olyanokat nyilatkozott Briatore, hogy még meggondolja, hogy jövőre is maradhat-e a csapatnál. egyébként meg Piquet-től csak az alapötlet származott, a köré épülő taktikát Symonds dolgozta ki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 24 Thu, 4:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

aww, most már megvilágosodtam, köszi. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 2:00 pm 
oshare booty
oshare booty

http://www.f1hirek.hu/hir/Hivatalos__Al ... 0909301634

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 2:30 pm 
VIP Member

várható volt :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 01 Thu, 2:45 pm 
oshare booty
oshare booty

tja most meg már hivatalos is..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 3:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem lepődöm meg rajta : P

Vettel meg ügyes volt a hétvégén, nagyon remélem, hogy belehúz a maradék versenyeken és világbajnok lesz *_*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 7:54 pm 
VIP Member

én Buttonnak szurkolok, de azért Vettelt is szeretem valamilyen szinten ^^ bárki csak ne Barrichello >_>

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour