Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 12:12 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 9:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^a Barichellós résszel egyetértek, de szerény véleményem szerint Button sem érdemli meg egy bizonyos értelemben a világbajnoki címet... egy igazi világbajnok mindig odateszi magát a technikától függetlenül, éppen ezért nem tudtam elfogadni mondjuk Villeneuve vb-címét sem, vagy éppen a MotoGP-ben Nicky Haydenét sem, etc.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 9:12 pm 
VIP Member

azért hogy ellenpéldát is hozzak fel, Schuminak sem volt minden éve tökéletes, sőt ^^ bár neked is igazad van, de ettől függetlenül azért Jensonnek szurkolok - mondjuk ehhez az is hozzátesz, hogy már évek óta szurkolok neki, amikor még egyáltalán nem volt jó autó a feneke alatt és szinte senki nem szurkolt neki :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 05 Mon, 9:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^tudom, persze Schumi sem tökéletes, de nem is azt akartam ezzel kifejezni, hogy mindig halomra nyeri magát, mindenkinek vannak rosszabb időszakai ^^
és persze, nem "megtéríteni" akartalak vagy bármi, mindenki anak drukkol, akinek akar ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 18 Sun, 6:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

KOBAYASHI \o/ és Gyula a béka. xD A mai F1 futam legkiemelkedőbb figurái.
Szegény Gyulának állandóan beszólogatnak. Néha már sajnálom szegényt, hogy ott kell ülnie Palikkal. :lol: Már csak egy futam, Gyula! x)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 18 Sun, 7:53 pm 
VIP Member

IGEN IGEN IGEN!!!!!!!!!!!!!! *_______*
Amennyire csalódott voltam a tavalyi brazil futam után (sőt, majdnem követtem Luca di Montezemolo példáját, aki összetörte a plazmatévéjét :lol: ), most annyira boldog vagyok ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 9:55 am 
oshare booty
oshare booty

jaja olvastam róla h durva futam volt (tv nincs :()
meg h kigyulladt rai?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 10:18 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

^ Volt ott minden. :lol:
Ha van torrented, akkor a mininován fent van.
http://www.mininova.org/tor/3058096
Bár ez angol, szóval Gyula és Palik szócsatáiról lemaradsz. Azért az milyen már, hogy Gabika otthonról esemesezget Gyulának futam alatt... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 10:26 am 
oshare booty
oshare booty

foodlfg wrote:
Azért az milyen már, hogy Gabika otthonról esemesezget Gyulának futam alatt... XD

miiii? xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 12:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
foodlfg wrote:
Azért az milyen már, hogy Gabika otthonról esemesezget Gyulának futam alatt... XD

miiii? xD

Ugye van ez a Gyula a bemondó srác, akit mindig baszogatnak. Ő kitalálta, hogy esni fog az eső a futam alatt, erre Lacika rögtön rákontrázott, hogy akó' te valami béka vagy, ami megjósolja az időjárást. (anyád xD) Később Gyula ezért lepiócázta Lacikát.
Na mindegy, szóval Lacika elkezdte pedzegetni, hogy vajon mely állatok a legveszélyesebbek a békákra, mire ez a Wéber Gabesz gyerek otthonról küldött egy SMS-t, hogy a francia szakácsok azok. Persze Lacika ezt nem bírta magában tartani, és beböfögte az adásba, hogy Gabika mit küldött.

A részletek már elhomályosultak, de nagyjából ez volt a sztori.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 12:16 pm 
oshare booty
oshare booty

lol.. xD ez ám közvetítés...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 12:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

foodlfg wrote:
KOBAYASHI \o/ és Gyula a béka. xD A mai F1 futam legkiemelkedőbb figurái.
Szegény Gyulának állandóan beszólogatnak. Néha már sajnálom szegényt, hogy ott kell ülnie Palikkal. :lol: Már csak egy futam, Gyula! x)

:lol: Én is sajnálom szerencsétlent. ^^ Palik lassacskán keresztbe lenyeli. Ha így haladunk, két hét múlva jóllakik Laci bá Gyulával, oszt majd csak a csontváza sétál ki a liftből. ^^

Amúgy grat Gomb Jenő úrnak. Bár én Rubinho-nak drukkoltam (persze csak azok után, hogy Räikkönen-t rövid úton elintézték).

Hamilton-nak nem örülök... :( Jah, meg Trulli magatartása is számomra gyalázatos volt. Pedig bírtam az olaszt, de amit művelt, az hülyeség volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 2:00 pm 
VIP Member

Webber egyre inkább unszimpatikus a húzásaival... tegnap kis híján tömegbalesetet okozott a rajt után, ha nincsenek Alonso hihetetlen reflexei, nem csak hárman estek volna ki... Trullinak meg simán elborult az agya, egyébként nem ilyennek ismertem meg... egyébként szerintem egyikük sem volt hibás a balesetben, mert közvetve Webber okozta a balesetet, így felesleges volt ott ordibálnia (meg is büntették érte).

Kimi meg simán megvakulhatott volna, mert ő úgy vezet (ha jól tudom, egyedüliként a mezőnyben), hogy résnyire mindig fel van hajtva a plexije a sisakján és állítólag jutott bőven benzin a szemébe is, és ha az netán belobban... :?

Palikot meg Czollnert meg imádom, függetlenül attól, hogy néha milyen bődületes marhaságokat mondanak, számomra hozzátartoznak valahogy a közvetítés hangulatához :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 4:57 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nem vagyok túlzottan képben semmilyen sporttal, focival meg pláne nem, de tudja valaki h egy hatalmas, rendőri kíséretes FIORENTINA feliratú busz mit keres a belvárosban? Gondolom meccs lesz, netán holnap? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 6:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Palikék engem is kikészítettek... :(
Kobayashi nekem szimpi, de az nem tetszett, h kiütötte Kazukit... Pedig olyan jól ment...
Barrichello-t vártam első helyre és nagyon megérdemelte volna. És Button világbajnok! Gratula neki!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 6:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pink Spider wrote:
Palikék engem is kikészítettek... :(
Kobayashi nekem szimpi, de az nem tetszett, h kiütötte Kazukit... Pedig olyan jól ment...
Barrichello-t vártam első helyre és nagyon megérdemelte volna. És Button világbajnok! Gratula neki!! :D

Én úgy tudom Kobayashi jött ki a boxból, Nakajima meg pont a boxutca kivezetőjénél akarta megelőzni sebtében. Ebben az esetben Nakajima volt a hülye, mert mi van, ha a boxutácból épp jön ki valaki? Akkor meg farrbakapják a Williams-ek japánt. ^^ Kobayashi tényleg ügyes volt, de ez még egy futam, ki tudja mennyire elvetemült valójában a srác xD

Aru: Én nem tudok semmit a fociról. ^^ Ebben Némethonba szakadt hazánkfia, pszabi az illetékes. :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour