D: tök jó, hogy ezeket így összegyüjtötted, biztos sok munka volt, de az okot nem értem. Köztudott, hogy mi a véleményem róla, sose tagadtam. So what? o_O
Batou wrote:
... és még csak le sem tapizta. Felháborító!

Helyette amikor elörejött jobb oldalra a közönséghez, akkor én segítettem a biztonságinak visszatartani az embereket, hogy ne szaladgáljon be senki. xD
Serawond wrote:
Sikerült az elején beszélni kicsit Case-szel és elég lehangoló dolgokat mondott, pl hogy nem fotózhatott és interjút sem ad õMiyavisága... hát nagyszerû. Pedig annyira vártam.
A fotózós dolog egy kis félreértésböl adódott a helyi szervezökkel, mert eredetileg én voltam a Mondo részröl a sajtós/fotós, csak aztán fotósnak beszerveztem Baldy-t, mert neki ugye sokkal jobb gépe van, csak nem volt egyértelmü, hogy ezzel leszedtek a fotós listáról. xD De a lényeg, hogy Baldy fotózott, szóval a köv Mondóban jön majd a képes beszámoló.

Az interjú meg le volt fixálva és a koncert napján szóltak, hogy jah, nem lesz, szóval hmm, az így egy kicsit hirtelen jött, de whatever.
Nekem egyébként maga a koncert nem tetszett, de ez nem meglepetés, viszont baromi érdekes volt élménynbek. Egyrészt az eszméletlen tömeg. o_O én úgy 1000-1200 emberre tippeltem elözetesen, de aztán ugye kiderült, hogy kb. 1700-an voltunk, szóval huuu. O_O Egyébként meg a sikitozással nekem nem volt bajom, Meev erröl szól, hogy sikitozzanak neki, a közönség meg általában szerintem teljesen normálisan viselkedett, nem volt semmi extra hisztéria, mikor bemászott a közönségbe, akkor sem akarta senki darabokra szedni, akinek meg nem tetszett a lökdösödés az elsö sorokban az hát jah, ne menjen az elsö sorokba. ^^ Persze azért a lökdösést is lehet bunkó módon csinálni, szóval gondolom voltak akik suttyón viselkedtek, de ha valaki nyugiban akar koncertet nézni az tényleg ne menjen be a tömegbe, ilyen egyszerü. ^^" én is kimaradtam ebböl, nagyrészt bent voltam elöl, jobbra, a korláton belül, csak néha szaladgásztam ki, aztán a ráadások alatt meg hátramentem a hangpult környékére. Meg jó volt találkozni egy csomó mindenkivel, köztök olyanokkal akiket ki tudja mi óta nem láttam, szóval még a kicsit rémálomba hajló zágrábi hazaút után is érdemes volt elmenni. ^^ (jaj és Eve, köszi a pogit!

)