Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 1:13 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 165  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 1:05 pm 
oshare booty
oshare booty

sztem várj nov 4ig. a gan-shin 1by1 szereti a híreit feldobni és perpill az ancafé vacakol most ezzel, ellenben a hangry&angry-t most szerezte meg magának
szvsz (hangsúlyozom, SZTEM) ki fogja adni, de..... szal ráérsz még rendelni sztem :) és okt középre csak kiderül már nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 1:18 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
sztem várj nov 4ig. a gan-shin 1by1 szereti a híreit feldobni és perpill az ancafé vacakol most ezzel, ellenben a hangry&angry-t most szerezte meg magának
szvsz (hangsúlyozom, SZTEM) ki fogja adni, de..... szal ráérsz még rendelni sztem :) és okt középre csak kiderül már nem?

köszii, hát én is ezt gondoltam, hogy várok, csak nehogy a végén meg elfogyjon a japán kiadás, eu kiadás meg ne legyen.. :D Szóval csak azért vagyok besózva, mert kb midenki úgy áll neki, hogy ez lesz az utolsó live dvd és meg kell rendelni.. mint a Bou utolsó live dvd-nél volt.. azt is egy hét alatt elkapkodták (bár igaz akkoriban még nem volt ekkora marketingje an cafenak és kevesebbet is gyárottak le belőle- még jó h tudtam szerezni xD)

Mindenesetre megfogadom a tanácsod és kivárom, hogy a gan-shin mit lép ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 1:23 pm 
oshare booty
oshare booty

csak nehogy az én fejem harapd le ha mégsem... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 1:26 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
csak nehogy az én fejem harapd le ha mégsem... :D

ugyan, dehogyis :D pár héten belül kiderül, hogy mi lesz, addig meg tuti lesz még cdjapanon vagy yesasián. De azért titkon azt remélem, hogy a Budokani koncertet is kiadják majd xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 1:27 pm 
oshare booty
oshare booty

sztem biztos! engem már jobban izgat a bejelentés o.o!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 02 Fri, 2:01 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
sztem biztos! engem már jobban izgat a bejelentés o.o!!

igen biztos meg fog jelenni, ez egy akkora lépcső az életükben, eddig csak erre vártak.. szóval tuti.

és az előző kérdésemre találtam választ (azaz másnak is eszébe jutott már ez a dvd kérdés) :
peace_b84 wrote:
I emailed Gan-Shin about a week ago & asked them if they'd be releasing a subtitled European version of the DVD. This was the reply I got:

we are still in contact with the label in Japan and not really sure if we can release the DVD. But we will try to release the DVD in Europe also….maybe with special items and a little later…

Its also not confirmed if we make subtitles….

So right now, I don't think anybody knows anything. (^-^;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 10:45 am 
Forum Addict

An Café-s pulcsi :D

Image

Kell egy nekem is *__*!!!!!!! :multi:

Ééésss Miku-ról is kifog jönni egy photobook nov 20.án ezzel a címmel: KAWAYU's ROCK RECIPE - How to make MIKU of AN CAFE XDXDXD, ( szegény Miku-t azért sajnálom..) amit már Juci nekem elcsiripelt n_n, nyáá és dádám a könyv-borítója:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 10:51 am 
Forum Addict

Miért is sajnálod Mikut? Ő írja szóval sztem annyira nem kell sajnálni azért h könyvet jelentet meg o.O""""

Amúgy meg gondolkodtam rajta, hogy megrendelem de esélytelen, vagyis nagyon drága. 4 ezer yen a könyv maga és 1 kilós szóval a postaköltség is überbrutál. Kikalkuláltam 11 ezer ft.. annyiért meg most mégse.. (főleg h a számvitel könyvem volt 12ezer amit most rendeltünk angliából.)

viszont Dia a cd-t megofgom rendelni mostmár végre európából mert az eus kiadású cdhez másmilyen dvdt adnak mint a japóhoz de azt hiszem ezt már elmagyaráztam XD szóval ha szeretnéd akkor rendelek neked is csak beszéljük meg xD

pulcsi meg szép ^.^ de ahogy néztem csak egy méret van o.O free? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 08 Thu, 11:06 am 
Forum Addict

juci wrote:
Miért is sajnálod Mikut? Ő írja szóval sztem annyira nem kell sajnálni azért h könyvet jelentet meg o.O""""

ja és ez a pulcsi mitől an cafés? o.O" mmint én még nem láttam ezt a hivatalos oldalon... meg az idei turné ajándékok közt se ilyen pulóver volt/van.. o.o

Jaaahh hát én azt nem tudtam, hogy ő írja XD akkor nem annyira szegény, bár egy könyvet szerkeszteni,meg írni akkoris nehéz.
Hát azt konkrétan én se tudom csak annyitól ancafés,mert így találtam xD: De szerintem klasszul nézz ki **
http://japan-discoveries.com/index.php? ... ts_id=1520

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 10:23 am 
oshare booty
oshare booty

Shattered wrote:
This is cool news for any fans of みく (Miku) from アンティック-珈琲店- (Antic Cafe)!

Miku has been doing a serial column in the magazine KERA, called 「可愛湯’s Яock レシピ」 (Kawayu’s Яock Recipe). Now, they have announced that they will be taking the columns and publishing them into a book which is tentaively called, 「可愛湯’s Яock レシピ  AN CAFE みくのフォト&エッセイ」 (Kawayu’s Яock Recipe AN CAFE Miku no Photo and Essay).

The book will cost 2300 yen, be A5 in size and contain 160 pages.

Along with his columns, there will be private shots, all the photos of Miku that appeared in KERA, and ‘other cuts’. There will be a section on his favourite personal effects, a long interview, and a how to do your makeup like Miku course.

There are also limited goodies for those who purchase the first editions, including a special comment DVD and original postcard. The first edition comes with a different cover than the regular edition.

The book can be ordered via mail order at An Cafe’s online store.

info miku könyvéről!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 8:45 pm 
Forum Addict

hejj DvD is lessz hozzám hmm.. Szívesen megrendelném de jelenleg ez egy kissé drága mulatság lenne... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 21 Wed, 11:28 pm 
Forum Addict

Nos, felkerült CD-Japanre is a könyv, sőt egy Shoxx special könyv is megjelenésre kerül nov.30-án. Miku könyve sokkal barátibb áron van itt árulva mint az előbbi helyen, úgyhogy msot nagyon fontolóra vettem (főleg pszabi ismertetője alapján:S, kár lenne kihagyni)

A shoxx könyvről azt írják, hogy 3 darabból fog állni, tehát gondolom belecsempésznek vmi kis dvdt is talán? (meg elég drága ahhoz képest, hogy csak egy shoxx újság spec. szóval biztos tud vmit :D) An Cafe történelmét kísérik végig (gondolom ez meg ilyen régebbi megjelenésekből válogatott speckó an cafe összeállítás).

Shoxx special

Miku kawayusu rock book

Az lenne a kérdésem, hogy érdekel valakit egy csoportos rendelés? mert mint ahogy néztem elég súlyosak (a kettő együtt 660 gramm) és ha többet rendelünk a postaköltség sztem lejjebb csúszik.. o.o ha vkit érdekel írjon lécci ~ mondjuk még én sem vagyok biztos benne melyiket szeretném megrendelni egyáltalán.. de tök jó lenne *o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 22 Thu, 11:21 am 
Forum Addict

juci wrote:
Nos, felkerült CD-Japanre is a könyv, sőt egy Shoxx special könyv is megjelenésre kerül nov.30-án. Miku könyve sokkal barátibb áron van itt árulva mint az előbbi helyen, úgyhogy msot nagyon fontolóra vettem (főleg pszabi ismertetője alapján:S, kár lenne kihagyni)

A shoxx könyvről azt írják, hogy 3 darabból fog állni, tehát gondolom belecsempésznek vmi kis dvdt is talán? (meg elég drága ahhoz képest, hogy csak egy shoxx újság spec. szóval biztos tud vmit :D) An Cafe történelmét kísérik végig (gondolom ez meg ilyen régebbi megjelenésekből válogatott speckó an cafe összeállítás).

Shoxx special

Miku kawayusu rock book

Az lenne a kérdésem, hogy érdekel valakit egy csoportos rendelés? mert mint ahogy néztem elég súlyosak (a kettő együtt 660 gramm) és ha többet rendelünk a postaköltség sztem lejjebb csúszik.. o.o ha vkit érdekel írjon lécci ~ mondjuk még én sem vagyok biztos benne melyiket szeretném megrendelni egyáltalán.. de tök jó lenne *o*

Én és Én és Én!! *O* Mármint mi még remélem tudunk beszélni majd:3, de így én is fontora veszem, pláne.. ha nem tudni mennyi ideig szünetelnek majd...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 16 Mon, 6:37 pm 
Forum Addict

Na hát akkor sajátmagára postol:D

Akit érdekel és nem akar töltögetni akkor itt van Nyappy Go Around The World II turné youtube-n:

http://www.youtube.com/watch?v=LbMvVK408O8

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 16 Mon, 7:28 pm 
Elite Member

Sayu wrote:
Na hát akkor sajátmagára postol:D

Akit érdekel és nem akar töltögetni akkor itt van Nyappy Go Around The World II turné youtube-n:

http://www.youtube.com/watch?v=LbMvVK408O8

:D

Jej!...én majdnem kijutottam...csak még egy kicsit,egy kicsit kellet volna kapaszkodnom anyámon T.T....de így jó nézni,és mindig ugyan azzal a számmal kezdenekxD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 165  Next

All times are UTC + 1 hour