Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 12:14 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 21 Wed, 6:32 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Konomichan wrote:
ez tény... 2008-ban megértem, miért Massát támogatták inkább, de 2007 vége durva volt azért :shock: meg idén is szárnyra kapott, mióta neki kell a hátán vinnie a Ferrarit... és azért ahhoz képest, hogy már nincs szerződése velük, egész szépen küzd a versenyeken :)

2008-ban az volt a baj, hogy az újdonsült csapatvezetés elkövetett pár olyan hibát az év elején, ami miatt Räikkönen jelentősen visszaesett. Fél utántól meg persze, hogy a VB-ben jobb helyen álló Massát tolták előre.

De higgyétek el: Alonso és Massa úgy egymásnak fog esni, már csak a vérmérsékletük miatt is. És itt nem a pályán nyújtott, hanem a boxban nyújtott teljesítményükre gondolok. :) Tavaly vagy tavalyelőtt Massa már eljátszotta ezt, amikor valahogy az utolsó pillanatban előzte meg Alonso. Emlékeztek? Meg azóta is beszólogat (jogosan) Alinak.

Mindegy. É annak a csapatnak szurkolok, ahol a finn versenyez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 21 Wed, 3:44 pm 
VIP Member

Ez is közrejátszott, de Kimi maga is azt nyilatkozta valamikor tavaly, hogy mivel 2007-ben elérte, amit akart, ezért kicsit talán leeresztett 2008 elején... Massa meg, aki ugyan közel sem olyan tehetséges, mint Kimi, helyette viszont hihetetlenül elszánt és fejlődőképes, szépen lassan beelőzte őt... nagyon sajnálom, hogy végül nem lett vb :( És az az igazság, hogy Alonso mellett nem is hiszem, hogy az lesz valaha is :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 21 Wed, 5:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Konomichan wrote:
És az az igazság, hogy Alonso mellett nem is hiszem, hogy az lesz valaha is :?

Ha nem lesz nyerő a Ferka, akkor azért nem lesz VB Massa;
Ha pedig nyerő autót épít, akkor meg egymástól rabolják el a pontokat.

Egyszer volt Alonso-nak ügyes csapattársa (Hamilton), akkor is sikerült annyira tönkretenniük egymást, hogy Räikkönen végülis VB lett egy-két ponttal előttük. XD A Ferka a saját sírját ássa szerintem.

Amúgy valóban Räikkönen az egyetlen tetkós F1-es emberke? A többinek talán nem engedik a tetoválást. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 21 Wed, 6:23 pm 
VIP Member

Pontosan, kíváncsi vagyok, ki lesz jövőre a nevető harmadik :?
Szerintem vicces lenne, ha Kimi jövőre a McLarennel, a Ferrari pénzén VB lenne Massa és Alonso előtt, megelőzve természetesen a csapattársát, Hamiltont is :beaten:

Én nem tudok róla, hogy másnak is lenne tetkója, de nem kizárt ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 21 Wed, 6:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Konomichan wrote:
Pontosan, kíváncsi vagyok, ki lesz jövőre a nevető harmadik :?
Szerintem vicces lenne, ha Kimi jövőre a McLarennel, a Ferrari pénzén VB lenne Massa és Alonso előtt, megelőzve természetesen a csapattársát, Hamiltont is :beaten:

:lol: :lol: Meki/Ferka pénz/Hami előtt!!! :D Remélem próféta, vagy minimum vátesz vagy. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 01 Sun, 4:26 pm 
VIP Member

hát vége... nem a legjobb évad volt, de azért borzasztóan fog hiányozni az F1 márciusig :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 01 Sun, 8:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Konomichan wrote:
hát vége... nem a legjobb évad volt, de azért borzasztóan fog hiányozni az F1 márciusig :(

Hát jah... március: addig kurva sok víz lefolyik a Dunán. :( Amúgy ez egy béna futam volt. Az araboknál valamiért mindig irtó béna versenyeket rendeznek.

No és a kérdés: Räikkönen hol folytatja? ^^ (Nem ér pletykálni, azt mindenki tudja, hogy 99%-ban a Meki-t írja minden netes újság. :P)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 01 Sun, 9:05 pm 
VIP Member

valóban nem volt túl izgalmas a futam, ellenben nagyon látványos... persze, tudom, ettől még semmi nem lesz jobb, de azt hiszem, az arabok azért rendesen kitettek magukért, arról meg nem ők tehetnek, hogy egy bizonyos Hermann Tilke minden új pálya vonalvezetését dögunalmasra tervezi :roll:

elvileg a héten lesz bejelentés, nagyon kíváncsi vagyok már ^^

edit: úgy láttam, még nem említette senki: Bruno Senna jövőre a Camposnál fog versenyezni *__* nagyon remélem, hogy ő sikeresebb lesz, mint Grosjean vagy Piquet... egy olyan bemutatkozást várnék tőle, mint Kobayashitól, bár ez az autóján is fog múlni ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 01 Sun, 9:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Konomichan wrote:
edit: úgy láttam, még nem említette senki: Bruno Senna jövőre a Camposnál fog versenyezni *__* nagyon remélem, hogy ő sikeresebb lesz, mint Grosjean vagy Piquet... egy olyan bemutatkozást várnék tőle, mint Kobayashitól, bár ez az autóján is fog múlni ^^

Jaja, de remélem senki nem vár Bruno-tól olyan teljesítményt, mint a nagybátyjától. Különösen azért ne, mert új csapat, még nincs kasznijuk... sőt, eleve szaros Cosworth mocikkal indulnak. :( Kullogni fog szegény, de nagyon...

Amúgy hallottam olyan pletykákat, hogy ifj. Piquet visszahoznák az F1-be. Remélem nem történik ilyesmi! Már az apja is elég kétes dolgokat mutatott fel 3 VB címén kívül, amíg a Forma 1-ben tanyázott; node ő...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 01 Sun, 10:11 pm 
VIP Member

azért ha tehetséges, az látszani fog ^^ nézd meg például, hogy Kimi és Alonso hol kezdték és ma hol vannak :)

Piquetvel kapcsolatban már kifejtettem a véleményem, de továbbra is undorítónak tartom ezt a szardobálást, amit azóta is folytatnak az apjával egyetemben... nem elég, hogy hetente sajnáltatja magát valami hozzá hasonlóan színvonalas bulvárlapban, most kitalálta, hogy a Renault kérjen tőle nyilvánosan is bocsánatot, különben beperli őket... :stupid:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 02 Mon, 10:17 am 
oshare booty
oshare booty

Konomichan wrote:
hát vége... nem a legjobb évad volt

no hálisten, hamár kb 2 futamot láttam összesen :beaten:
minden összeesküdött ellenem idén xD vagy külföldön vagyok tv nélkül, vagy éppen utazok, vagy éppen előtte lévő nap léptem fel szal.. pf

olvastam a cikekket... nem repültek el a futamtól.
jövőre rem a kocsik pöppet jobbak lesznek!! :)
h ki hol versenyez az meg... úgyis a nagyok maradnak a nagyoknál :D mindig ez van

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 02 Mon, 1:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Annyi fix, hogy most jelentették be a Barrichello-Hülkenberg párost Vilmoséknál.

Én is kihagytam pár futamot, de nem azért mert dezertáltam kis hazánkból. :beaten:

pszabi: egyik szemed az F1, másik a football, torkod meg a mikrofoné. Ehhez tartsd magad Deutschlandban is! ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 02 Mon, 1:11 pm 
oshare booty
oshare booty

hát igyekszem
és good thinkin! megnézem a hétvégi meccseredményeket is :D
vox meg.. majd ha hazaértem. panelben nem kellene gyakorolni (addigis megy a szóló instrumentális baromkodások xD) /off
őő rem nyert a MU

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 02 Mon, 2:57 pm 
VIP Member

Koga wrote:
most jelentették be a Barrichello-Hülkenberg párost Vilmoséknál.

No, csak összeáll ez. Innentől nem lehetnek nagy meglepetések: Rosberg megy Norbert Haug kívánságára a Brawnhoz és ezzel megerősíti a Mercedes és a Brawn közötti együttműködés jövőbeli szorosabbá válását; Kimi megy a McLarenhez, Kovalainent meg kiteszik és vagy ő megy a Renaulthoz, vagy Glock... Kobayashi meg aláír a Toyotához ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 02 Mon, 3:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Konomichan wrote:
Koga wrote:
most jelentették be a Barrichello-Hülkenberg párost Vilmoséknál.

No, csak összeáll ez. Innentől nem lehetnek nagy meglepetések: Rosberg megy Norbert Haug kívánságára a Brawnhoz és ezzel megerősíti a Mercedes és a Brawn közötti együttműködés jövőbeli szorosabbá válását; Kimi megy a McLarenhez, Kovalainent meg kiteszik és vagy ő megy a Renaulthoz, vagy Glock... Kobayashi meg aláír a Toyotához ^^

Bár Koba maradhatna. Szerintem egy japó sem startolt ilyen jól F1-ben, mint ahogy ő tette. A múltkori futama iszonyat erős volt; most annyira nem volt látványos, viszont szerzett 3 pontot, és Trulli előtt végzett.

Kovalainen-t meg sajnálom. Olyan színtelen emberke, kb. mint Heidfeld (ez utóbbit nem bírom).

Rosberg tehetséges, de őt sem bírom. :)

Viszont a Williams... szerintem baromságot csináltak azzal, hogy újra Cosworth motorokkal mennek... :(

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 981 posts ]  Go to page Previous  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour