Fuhh... akkor most jövök egy kört áradozni ide, mert voltam Japánban BUCKT-TIIIIICK koncerten!!! *_*
Vagyis igazából nem is csak Buck-Tick volt... hanem az Inazuma Rock Fes, amit szept.19-20-án T.M.Revolution barátunk szervezett Shiga prefektúrába (Japánban), mivel ott van az ő szülőfődje... -->
http://inazumarock.com/
És hát jó sok mindenkit elhívott fellépni és valami fergeteges koncert volt *_* Én nem nagyon hallgattam előtte T.M.Revolutiont, de ez a fazont ha nem lenne, ki kéne találni xDD A szövegei nagyon durvák voltak xD És nagyon jó koncertet csinált. Rajta kívül pedig fellépett még Teccu a Larukuból, Seamo, egy másik rapper gyerek, sok owarai emberke, és persze a Buck-Tick!!
Őszintén szólva, én már Tetsut is ismertem, nagyjából azt is tudtam, hogy a többi előadótól mit várhatok, és valamennyire már a Buck-Ticket is vágtam, de azt sose hittem volna, hogy ENNYIRE DURVÁN JÓK LIVEBAN *_* Szóval egyszerűen üvöltött a színpadról, hogy profik. Amint megjelentek, azonnal "hangulatot teremtettek", és azt kell mondjam, hogy bármennyire is szeretem Tetsut, mégiscsak érezni lehetett, hogy ilyen téren mekkora ereje van már egy igazi profi, veterán bandának, mint egy Tetsu féle szóló fellépőnek. (Jó, persze, tudom hogy hülye hasonlat, de akkor is szembetűnő volt a dolog).
Egyébként főleg a memento moriból énekeltek számokat, de valami olyan hangulatot tudtak teremteni, hogy az valami elképesztő volt. Attól a perctől kezdve, hogy megjelentek a színpadon, az egész közönséget és a koncert "auráját", beleértve a rajongókkal, egyszerűen átfogta a csapat hangulata teljesen... az utolsó percig uralták a színpadot, a szó szoros értelemben, fantasztikus volt, egyszerűen le a kalappal előttük.
Én, bevallom őszintén és töredelmesen, hogy csak régi számaikat ismertem, és úgy nagyjából a Dress című számuk óta nem hallgattam nagyon őket, de ez a koncert, és hogy élőben láthattam őket, azt hiszem most ismét sarkall, hogy előkotorjam a Buck-Tick számokat *_*. Nem lehet más szót mondani rájuk, ezt hívják profizmusnak. Kész.