Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 8:30 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 122  Next

Kedvenc album?
Coll:set (2005) 57%  57%  [ 20 ]
Mirror (2007) 11%  11%  [ 4 ]
Redeemer (2009) 3%  3%  [ 1 ]
Monsters (2010) 29%  29%  [ 10 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 1:36 pm 
Forum Fanatic

Aru wrote:
Arról nem regélnek h miért csúszik a kiadás. =/

Engem még mindig jobban érdekel, hogy mi lesz a tracklist. De köszi az infót! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 2:23 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Lehet h ezért is késik: még nem sikerült kiválogatni h mi legyen rajta. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 2:29 pm 
Forum Fanatic

^ Egyébként én is ezt tippelem (vagy inkább nem sikerült még mindent remaszterelni, stb).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 2:34 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Úgy kellett volna mint a RES esetében: rajongói szavazás. Igaz akkor félő h az olyan nagy klasszikusok mint a Reddish-Diva version szépen lemaradtak volna. :roll: Na nem mintha most bárki tudná h egyáltalán rajta lesz-e, de nagyon ajánlom h ott legyen. >.>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 2:47 pm 
Forum Fanatic

Nyilván minden korszakból lesznek egyenlő arányban dalok (gondolom), de én speciel nagyon örülnék annak, ha lenne rajta sok nagyonrégi dal, aminek a meghallgatásától idáig igazából a hangminőség gyatra mivolta tartott vissza. Na, remélem mostmár télleg hamarosan fény derül arra a tracklistre! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 2:49 pm 
Forum Addict

Én már azt is haladásnak értékelem, hogy most már a CD-nek is van címe :'DD Borítóról meg tracklistről még ne is álmodjatok, nem szokták elkapkodni :'D
Hogy a CD miért csúszik azt nem tudom, de a DVD-ről már összebeszéltek valami olyat is lj-n, hogy a HMV szerint rajta lesz a szeptember 9-i Shibuya AX-es koncert is, de senki nem tud igazából semmit.. o_O Mert ha ez így van, akkor mondjuk lehet, hogy a DVD-vel vacakolnak és ha azt akarták, hogy a CD-vel egyszerre jöjjön ki, akkor lehet ez a magyarázat. De ez csak puszta találgatás részemről, náluk sosem találom a logikát :'DDD
De úgy szeretem, hogy ilyen rohadt informatív mondjuk a hivatalos honlap is.. ejjh.. :huhh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 10:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Dorte wrote:
De úgy szeretem, hogy ilyen rohadt informatív mondjuk a hivatalos honlap is.. ejjh.. :huhh:

na a hivatalos honlapról eddig sosem tudtam meg semmi fontosat, amit máshonnan ne tudtam volna meg... úgyhogy szerintem bátran ki lehet jelenteni, hogy az csak dísznek van :/

Immortal... huh, tudom, hogy nem a cím a fontos, de valahogy nekem nem olyan Despás. : o oké, ennél nagyobb bajom sose legyen, tényleg. *nyafogás befejezve*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 12:23 pm 
Forum Addict

[Sakura.] wrote:
na a hivatalos honlapról eddig sosem tudtam meg semmi fontosat, amit máshonnan ne tudtam volna meg... úgyhogy szerintem bátran ki lehet jelenteni, hogy az csak dísznek van :/

Most hogy jól végiggondolom még én sem tudtam meg onnan semmit. Máshonnan mindig hamarabb jönnek a hírek, mint hogy az frissítve lenne :'DDD Szóval az tényleg csak úgy van.. meg mit várjunk egy olyan helytől, amit még mindig Wed site-nak hívnak.. :'D *fejcsóvál*

Btw, van már egy egész 16 (!) másodperces preview a Gackt videóból, ahol már Tsukasa is felbukkan. Egész darkosnak tűnik, talán nem lesz rossz >'> *vállvon*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 2:51 pm 
Forum Fanatic

Dorte wrote:
Btw, van már egy egész 16 (!) másodperces preview a Gackt videóból, ahol már Tsukasa is felbukkan. Egész darkosnak tűnik, talán nem lesz rossz >'> *vállvon*

Ez tökjó, köszi! :) Remélem nem baj, ha belinkelem a Gackt topic-ba is! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 5:09 pm 
Forum Addict

Nincs mit! ^^ És dehogy baj, hát ő a főszereplő vagy mi a szösz.. :'DDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 30 Mon, 12:16 pm 
Forum Addict

Aru wrote:

Szóval közben kiderült, hogy tényleg csak egy pár napja ültek össze kiválogatni a számokat.. :beaten: Arról viszont nem szólt a fáma, hogy sikerrel jártak-e..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 30 Mon, 12:28 pm 
oshare booty
oshare booty

Dorte wrote:
Aru wrote:

Szóval közben kiderült, hogy tényleg csak egy pár napja ültek össze kiválogatni a számokat.. :beaten: Arról viszont nem szólt a fáma, hogy sikerrel jártak-e..

ahan.. szal megittak a parti alatt 4en 1 üveg sört és részegen elaludtak! :D emiatt késik!
hömm xD volt már am ien h válogatás kiadása csúszik??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 30 Mon, 1:17 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
volt már am ien h válogatás kiadása csúszik??

Hát náluk még biztos nem, tekintve, hogy nincs válogatás albumuk :beaten: Amúgy nem tudom mennyire szokott ez előfordulni máshol. De egyébként én még mindig azt mondom, hogy szerintem eredetileg a DVD-vel vacakolhatnak és ha egyszerre tervezték kiadni mindkettőt, akkor azért csúsztatják (és mivel így tudták, hogy van még idő, nem kapkodják el a számválogatást...). Emlékeim szerint a DVD csúszásáról hamarabb jött a hír, a CD kiadási idejét később tették át, de amúgy a fene se tudja, nem figyeltem o_O [Vagy Tsukasát túlságosan lekötötte a Gackt-os project :'DDD] Abban viszont biztos vagyok, hogy ha az ő - irányunkba történő - tájékoztatásukon múlik a dolog, soha nem tudjuk meg mit dolgoznak rajta ennyit... :'DD

EDIT:

Na most vesztettem el teljesen a fonalat. o_O Felnéztem YESASIA-ra és a következőt találtam:
- Immortal (Japan Version) Expected release date: December 29, 2009.
- 10th Anniversary LIVE Closer to ideal - Brandnew scene -(Normal Edition)(Japan Version) Expected release date: December 16, 2009.
- 10th Anniversary LIVE Closer to ideal - Brandnew scene -(First Press Normal Edition)(Japan Version) Expected release date: December 29, 2009.
Értetlenségem két tárgya: egyrészt azt hittem csak limited edition lesz (CDJapan-en csak az van) másrészt a normál kiadás tényleg kijön 16-án, vagy csak elfelejtették átírni..? o_O

Ha valaki megfejti nekem a rejtélyt, kap egy csokit :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 9:47 am 
Forum Expert
Forum Expert

Nah, CDJapan-re felkerült az "Immortal" tracklist és nincs Reddish úgyh pfft :argh:

Amit tudok h micsoda, azt odaírom zárójelben:

1. 檻の中で見る夢
2. MaVERiCK
3. Garnet
4. BORN
5. 闇に降る奇跡(Yami ni furu kiseki)
6. 「浮遊した理想」 (Furu shita risou - talán)
7. Forbidden
8. アベルとカイン (Aberu to Kain)
9. 凍える夜に咲いた花 (Kogoeru yoru ni saita hana)
10. Closer to ideal
11. Squall
12. MIRROR
13. Cocoon
14. Scissors
15. HORIZON

Egyébként meg csak annyi kérdésem lenne h ez így h best of h jobbára az utolsó két albumról válogattak? =/
Nevetséges, és nem jó értelemben. Teljesen másra számítottam az eddigi infók alapján. Tényleg jobb lett volna ha csinálnak ők is szavazást h mi kerüljön rá, de ez az én személyes véleményem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 10:00 am 
Forum Fanatic

^ Köszi az infót! Az első dal címe Ori no naka no miru yume, az azonos című kislemezen jelent meg (JaME szerint). Hát jah, én is reménykedtem, hogy több régi cucc lesz. Nyilván azért került fel ilyen sokminden az albumokról, mert ez egy "indies best-of", ők meg még csak a legutóbbi kislemezükkel lettek majorök, sz'al gondolom "átfogók" akartak lenni.

...Igazából most jöttem rá, hogy már nem érdekel ez a best-of. :beaten: (persze nyilván a legnépszerűbb/fogósabb dalokat kell rárakni, ez a best-ofok lényege, de azért örültem volna pár érdekességnek/ritkaságnak)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 122  Next

All times are UTC + 1 hour