Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 10:19 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 122  Next

Kedvenc album?
Coll:set (2005) 57%  57%  [ 20 ]
Mirror (2007) 11%  11%  [ 4 ]
Redeemer (2009) 3%  3%  [ 1 ]
Monsters (2010) 29%  29%  [ 10 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 10:24 am 
oshare booty
oshare booty

ritkaság a born, maverick és a garnet... am kb erre számítottam... és a szavazás is ezt hozta volna nem?
hm.. ja :D trú feneknek am is megvan már a kedvenc albumuk (mirror, collset) szal kivi lennék mekkorát kaszálnak majd ezzel..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 10:30 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

*___________________________* A kedvenceim nagyrésze rajta van, szóval én elégedett vagyok vele :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 10:47 am 
Forum Expert
Forum Expert

Jigu: Nekem pont ez a bajom vele: ha indies best of, akkor én azt gondoltam, kis naiv, h az indies-ebb indies dalaikból lesz válogatva inkább (Reddish messze az egyik legjobb számuk, gondoljon bárki bármit, vagy pl. Gothik, stb.) Én persze örülök h rákerült a BORN és a Garnet, nomeg persze a Yami ni furu kisei, de nekem ez kevés. :roll:

pszabi: Nem tudom h mit hozott volna, mivel jelentősen függ attól is, mit kínálnak fel. RES-nél nem tudom h működött de egy rakás valóban indies dalt is megszavaztak, és végül is inkább abba az irányba billent el a mérleg nyelve.
Számomra sem a Mirror, sem a Redeemer album nem indies kategória, sokkal inkább mainstream, függetlenül a kiadótól, de ebbe inkább nem mennék bele mert csak borzolnám a kedélyeket - feleslegesen.

Engem ez a megjelenés már egyáltalán nem érdekel, max azért fogom leszedni h az a pár ritkaság ami véletlenül rákerült, meglegyen jó minőségben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:04 am 
Forum Addict

Mondjuk onnantól kezdve, hogy írták is, hogy 1999-2008-ig tartó időszakról fog szólni, sejtettem, hogy nem csak csak úgy 2003-ig lesznek rajta számok o_O (pedig az érdekesebb lett volna, de ez egyéni vélemény >'>) A másik dolog, hogy így aztán biztos nem volt remastering, vagy mi a felhő, mert a lista eleje is már kb. tűrhető minőségben jött ki, a többi meg főleg (de ne legyen igazam!) Az első 2 számra azért igencsak ráférne..). A lista utolsó harmadát nem tudom hova tenni, igazából mást is el tudtam volna oda képzelni.. A Horizon meg egyenesen kés a szívembe, még akkor is, ha mostanában el-elhallgatom. Btw, a Reddish-t azért én is hiányolom, szerintem az elég alap lett volna. Viszont, ha abból a szempontból nézem, hogy átfogja-e nagyjából a 10 évet, akkor egész korrekt kis válogatás. (Az évfordulós koncertet is le lehetett volna zavarni hasonló szellemben, de ez csak zárójeles megjegyzés..)
És egy apró pontatlanság, a 6. szám Fuyuu shita risou, de félreértés ne essék, nem kötekedni akarok ezzel .__.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:12 am 
Forum Expert
Forum Expert

Dorte wrote:
És egy apró pontatlanság, a 6. szám Fuyuu shita risou, de félreértés ne essék, nem kötekedni akarok ezzel .__.

Dehogy kötekedés! :3 Jó is h említetted mert nekem ezek szerint rosszul van tagelve az albumon évek óta és eddig még senkinek nem tűnt fel XD *átírja*

A többivel amit írtál pedig egyetértek. Megint naiv voltam, de azt hittem, az évfordulós koncerten sok régi dalt is elővettek. Ezek szerint nem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:13 am 
Forum Fanatic

Én is szinte biztos voltam benne, hogy valami ilyesmi lesz a lista, de azért reménykedtem. :lol: Bár ha jobban belegondolok, akkor inkább amerikai/európai bandákra jellemző, hogy a best-ofra ritkaságokat is felraknak, japán kiadványoknál legalábbis eddig nem láttam ilyet. Pedig szerintem pont azért érné meg megvenni azoknak is, akik fanok, nem pedig csak azoknak, akik éppen akkor kezdenek ismerkedni az adott zenekarral...mert azoknak meg pl. nagyon jó ez a válogatás (az új, szolíd érdeklődőknek/kíváncsiaknak).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:16 am 
oshare booty
oshare booty

a visszamenetel egyik baja pont az volt h minőség. semmi rerecord nincs rajta xD szal várható volt h nem a system és a kumo fog megjelenni

a szavazás a resnél azért nem jó, mert nekik volt 1 albumuk és lett 2 bestof, itt meg 2 album 1 best ofra :)

am a reddish egymaga engem is meglepett, mert sláger volt, de az h a mirror 4 dallal van ott az annyira nem, legerősebb albumuk (eladásilag is az lehetett, mert utána indultak meg erősen)
inkább fura a cocoon meg az olló. h a b side single dalokat miért kellett :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:20 am 
Forum Expert
Forum Expert

^Nem belekötés, de RES-nek két albuma volt (egy self titled és a Bottom of chaos). /off

A re-recordokat meg továbbra is sajnálom erről.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:24 am 
oshare booty
oshare booty

Aru wrote:
^Nem belekötés, de RES-nek két albuma volt (egy self titled és a Bottom of chaos). /off

hubasszus télleg XD a self ennyire meg sem maradt! LOOOL :D
najó de akkoris 2 best of korong... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:25 am 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Pedig szerintem pont azért érné meg megvenni azoknak is, akik fanok, nem pedig csak azoknak, akik éppen akkor kezdenek ismerkedni az adott zenekarral...mert azoknak meg pl. nagyon jó ez a válogatás (az új, szolíd érdeklődőknek/kíváncsiaknak).

Igen, teljesen egyetértek, nagyban rajta is voltam, hogy én is megrendelem, de így már meggondolom..
És lehet, hogy most éppen ez a cél, hogy az új/leendő közönségnek kedvezzenek. Ahogy te is írtad most lettek majorök, biztos több figyelmet kapnak így olyanoktól, akik eddig elmentek mellettük, ez a lemez pedig kellő betekintést ad az eddigiekbe. Mindegy. Rossznak nem rossz, csak hát mást vártunk mind :3 *vállvon*

pszabi wrote:
inkább fura a cocoon meg az olló. h a b side single dalokat miért kellett :D

Mert azoknak az A side számai rajta vannak a major nagylemezen :beaten: Tudom ez rossz érv, mert a Horizon is :'D Mindegy, nem tudom, de inkább lehetett volna rajta egy PIG mondjuk >'>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:33 am 
oshare booty
oshare booty

hö pig xD az akkora dal.. semmi bonyodalom csak ordítanak és kész :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:36 am 
Forum Addict

Hát, lehet, hogy egyszerű lélek vagyok, de az egyik legzseniálisabb számuk szerintem.. :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 2:50 pm 
oshare booty
oshare booty

osztottam én?! :D
mindig mondom h a legegyszerűbb általában a legnagyobb!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 4:11 pm 
Forum Addict

Háttt Traklistet látva én is arra számítottam hogy a régebbi számok jobban előtérbe kerülnek, és a legutobbi albumukról hanyagolni azokat a számokat. Reddish tényleg jó lett volna :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 6:25 pm 
Forum Addict

Csodával határos módon, felkerült a hivatalos honlapra, hogy hogy is vannak a kiadványok :'D

CD-vel kapcsolatban azt írják volt remastering, számlistát Aru postolta

DVD first press:
- Shibuya C.C. Lemon Hall koncert (okt. 1.)
- Shibuya AX documentary (?) (szept. 9.)
- póló
- képek
- telefon bizerge
9800 yenért

DVD regular:
- Shibuya C.C. Lemon Hall koncert (okt. 1.)
- Shibuya AX documenatry (?) (szept. 9.)
4800 yenért

számlista mindkét DVD-n (amire mellesleg azt írják, hogy CD, istenem már -_-"):
1. Closer to ideal
2. GOING ON!
3. MaVERiCK
4. BRILLIANT
5. Cocoon
6. Sixty∞Nine
7. FINAL CALL
8. 琥珀 (Kohaku)
9. Squall
10. MASQUERADE
11. Angeldust
12. Lost in re:birth
13. REDEEMER
14. ARK IN THE STORM
15. 月の記憶-fallen- (Tsuki no kiouku)
16. PARADOX 5
17. Bullet
18. HORIZON
19. 夜空 (Yozora)
<ENCORE>
20. 「浮遊した理想」 (Fuyuu shita risou)
21. MIRROR
22. Tainted World

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1830 posts ]  Go to page Previous  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 122  Next

All times are UTC + 1 hour