kajichan wrote:
Szerintem folyamatosan alakulóban van a stílusuk, de azért mindig Laruku marad. ^^
Abszolút egyetértek! Én is ugyanígy érzem, és kifejezetten élvezem, hogy minden egyes album valahogy másmilyen, valahogy új, de közben az egészet áthatja a "Laruku feeling". És pont ezért, szeretem a szóló cuccaikat is, de valahogy annyira egyiket sem annyira, mint a bandát - vagy másképp fogalmazva, mindegyikük szólója nagyon jó, de együtt az igazán finom. Abszolút kiegészítik egymást, és ami az egyikőjükben nincs meg, azt a többiektől megkapják, és ha együtt a csapat, valami teljesen újat tudnak létrehozni, ez pedig mindig a Laruku.
Az új albummal kapcsolatban, hát nem tudom... nekem határozottan az a benyomásom, hogy az utóbbi pár évben igen elkényelmesedtek, tehát csak azért, mert a Drink it down egy kicsit kilóg a többi közül, még nem fogják lehagyni... tudjátok, azzal is plusz egy szám kerül a korongra... ehh ^_^" de amúgy ki tudja. Elvileg azt mondták, hogy csak a koncerteket szüntetik be 2011-ig, új számokat azért még addig írnak és adnak is ki, úgyhogy egy új album még beleférhetne idén... azért a visszatérő koncert még elég messze van :/
És ha kedvenc albumok, én elég nagy gondban vagyok, mert mindegyiket nagyon szeretem, ha olyan hangulatom van, bármelyik jöhet. Talán ha top5, akkor
Ray, Smile és
Kiss, szorosan utána a
Real és az
Awake... de én a
Heart-et is nagyon szeretem, nekem tetszik hogy olyan romantikus/lágy, és más mint a többi.