Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 8:34 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 966 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 65  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 13 Wed, 6:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Valaki tud segíteni? Ma felraktam winamp-ra a gen_msn plugint, hogy kijelezze msn, hogy mit hallgatok.
Erre most ráadásképpen minden új számnál egy kis ablak jelenik meg a monitor közepén, hogy mi indult el. :? Nagyon idegesítő. Nem tudja, valaki, hogy lehet kikapcsolni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 14 Thu, 9:48 am 
Elite Member

Shizu wrote:
Valaki tud segíteni? Ma felraktam winamp-ra a gen_msn plugint, hogy kijelezze msn, hogy mit hallgatok.
Erre most ráadásképpen minden új számnál egy kis ablak jelenik meg a monitor közepén, hogy mi indult el. :? Nagyon idegesítő. Nem tudja, valaki, hogy lehet kikapcsolni?

OFF

az egyik gepemen winamp van, felraktam oda a gen_msn -t kivancsisagbol, es nem nyitott nekem semmilyen ablakot ;) lehet hogy a skined nyitja , emlexem enis kiserleteztem ilyennel , a skin beallitasoknak volt ilyan annouance opcio...

ON

Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 14 Thu, 1:20 pm 
Forum Addict

Shizu wrote:

azt a plugint szedd le és inkább az msn-hez add hozzá ezt a now playing-et (régen sose volt vele problémám ez rendesen működött)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 12:33 am 
Forum Expert
Forum Expert

Ööö, kérdés. Igazából annyira nem fontos, csak érdekelne, hogy mi van. Miért nem látok semmi emoticont msn-en, csak a kódjukat? o_O Nem piszkáltam hozzá, csak úgy fogta magát, és meghülyült. Mondjuk én pont nem használok semmilyen retard szart, de például másoknál azért jó lenne, ha nem csak a kódokat látnám. :lol:
Ja, és nem felhívás keringőre, nem adom meg a címem senkinek, próbálkozni se érdemes.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 12:49 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Ööö, kérdés. Igazából annyira nem fontos, csak érdekelne, hogy mi van. Miért nem látok semmi emoticont msn-en, csak a kódjukat? o_O Nem piszkáltam hozzá, csak úgy fogta magát, és meghülyült. Mondjuk én pont nem használok semmilyen retard szart, de például másoknál azért jó lenne, ha nem csak a kódokat látnám. :lol:
Ja, és nem felhívás keringõre, nem adom meg a címem senkinek, próbálkozni se érdemes.

Lehet, hogy be van kapcsolva a beállításoknál, hogy ne jelenítse meg őket. o_O
(Nemtom ennek van-e köze a plushoz... sztem nincs, szal a sima beállításoknál nézd)

elkérhetem a címed? :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 12:57 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Tényleg ki volt kattintva, na de hogy a jó életbe, amikor tényleg egy ujjal nem nyúltam hozzá? :shock: Mösön, még mindig el vagy baszva. :beaten:

Hát mondom, hogy nem adom, két közeli barátnak van az fenntartva, ne vedd személyes sértésnek. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 1:00 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
^
Tényleg ki volt kattintva, na de hogy a jó életbe, amikor tényleg egy ujjal nem nyúltam hozzá? :shock: Mösön, még mindig el vagy baszva. :beaten:

Hát mondom, hogy nem adom, két közeli barátnak van az fenntartva, ne vedd személyes sértésnek. ^^"

MSN néha csinál ilyeneket. Nekem a hangokkal szokott néha szórakozni.

csak azért kérdeztem meg, mert közölted, hogy úgysem adod meg. xD egyébként nem kérdezem meg. xD Nem szoktam olyanét elkérni, akit máshogy is elérek. Eve-vel beszélek msn-en max, plusz max 3-4 emberrel...mások kattolásának elkerülésére meg ki van írva vmi baltásgyilkos üzenet kattolási inger esetére xD *csöppet antiszoc*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 1:02 am 
Forum Expert
Forum Expert

Hát jó tudni, hogy ilyen önkényes akciókra hajlamos ez a fostaliga. o_o"

Ja, akkor jó. XD Én anno kiírhattam akármilyen véresszájú üzenetet, mindig kattoltak, elegem lett, tiltottam/töröltem, maradt a szűk bizalmi kör. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 1:07 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Hát jó tudni, hogy ilyen önkényes akciókra hajlamos ez a fostaliga. o_o"

Ja, akkor jó. XD Én anno kiírhattam akármilyen véresszájú üzenetet, mindig kattoltak, elegem lett, tiltottam/töröltem, maradt a szûk bizalmi kör. ^^

nem volt elég véres az üzenet xD én Eve-től tanultam, ő az ilyenekben profi xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 19 Tue, 8:58 pm 
VIP Member

Halp!

Miért van az, hogy a Firefox fogja magát, és alkalmanként így "elrontja" egy-egy könyvjelzőmet?

Példának okán, tegnap elmentettem egy oldalt, működött, minden oké. Ma első Firefox indításkor már nem volt ott az oldal a könyvjelzők között, habár, a Könyvjelzők kezelése menüben ott van az oldal neve, azonban az url címe üres, nem módosítható, semmi, és egyébiránt most semmilyen új könyvjelzőt nem is enged hozzáadni a meglévőkhöz.

EDIT: csinált már olyat is, hogy egy meglévő könyvjelzőnek átírta az url címét valami tökmásra, neve ugyanaz, persze hogy csak akkor jött rá az ember, ha rákattintott és egész más oldalra vitte el..

Nem először csinálja, és iszonyat frusztráló, korábban valahogy sikerült visszaállítani, de nem emlékszem már hogyan.

EDIT2: A Könyvjelzők kezelésében ha egy korábbi mentési pontra visszaállítom, akkor elvileg jó.. Remélem nem sűrűn fogja ezt csinálni. :S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 21 Thu, 2:11 am 
Forum Expert
Forum Expert

Valaki tudja h Vimeo-ról mivel lehetséges leszedni videót? Mert Real Playert utálja.
Vagy Veoh-t nem lehet valahogy átverni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 21 Thu, 3:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru wrote:
Valaki tudja h Vimeo-ról mivel lehetséges leszedni videót? Mert Real Playert utálja.

Talán ez segíthet neked. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 21 Thu, 4:22 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Köszi! Kipróbálom.
Am éjszaka megnéztem a cuccost és nem világtragédia ha nem tudom leszedni. Csak egy 20 perces részlet egy olyan műsorból, ami nekem megvan DVD-n, annyi különbséggel h feliratozták. De semmi lényeges, amiről eddig ne tudtam volna, nem hangzott el. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 21 Thu, 5:28 pm 
Forum Addict

ez is jópofa kis cucc video letöltéshez (mozillába beépül, két kattintással le lehet szedni a videokat): Sothink Web Video Downloader

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 21 Thu, 5:41 pm 
Forum Expert
Forum Expert

OwO Ez jól néz ki, köszi.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 966 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 65  Next

All times are UTC + 1 hour