Muhohhahaha
KIM Yu-Na - 228.56
ASADA Mao - 205.50
ROCHETTE Joannie - 202.64
NAGASU Mirai - 190.15
ANDO Miki - 188.86
Hallottam is és sejtettem is, hogy ki fog nyerni, de ez a durva.
Mindenki mondta, hogy Yu-Nától sokat várnak és tisztán az aranyéremre hajtott, és ezért nagy a nyomás rajta, de nem hiszem, hogy annyira aggódnia kellett volna, mert már a rövid program után a legjobb pozícióból indult szép előnnyel, és a japán lányokról sem mondta senki, hogy jobbak lennének, hogy könnyen meg tudják őt fogni.
Szóval Yu-Na a legjobb pozícióból hozta a legjobbat, nem volt kérdés, hogy ő a legesélyesebb. Valami 210-ről megdöntötte saját rekordját. Nagyon komoly. ><
Szerintem amikor Mao látta, hogy hány pontot kapott Yu-Na (közvetlenül Yu-Na után futott), akkor már egyáltalán nem gondolkodott az első helyen. Kicsit ugyan hibázott, de egyébként sem hiszem, hogy ennyi lett volna még benne. Szóval ő is elégedett lehet a helyezésével.
Miki az 4. helyről ötödikre csúszott vissza, ami szerintem kicsit csalódás. Még ha azt vesszük, hogy Mao mellett inkább csak a második, akkor is.
Akiko 11-ről nyolcra jött fel, ami szép, de sokkal érdekesebb volt az amerikai Mirai, aki 6-ról jött fel a 4. helyre kiszorítva Mikit az ötödik helyre. Mirai még csak 16 éves, szóval ez szép volt. Ő rontotta el Miki kedvét, abban biztos vagyok.
Egyébként érdemes nézni az első három helyezett pontszámát. A többieknek esélyük sem lett volna felkerülni a dobogóra ilyen teljesítmények mellett. Büntetés volt itt kérem szépen és igazából az első négy ennél többet nem tudott volna kihozni. Elégedettek lehetnek, nem ők tehetnek róla, szimplán csak voltak jobbak.
szabadprogram letöltése (bő 1 óra, első hat versenyző):
2010.Vancouver.Olympics.Womens.Figure.Skating.Free.Skate.HDTV.XviD-2HD.avi