Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 4:22 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 125  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 15 Mon, 8:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem Mayu ugrott be rögtön, de ő is szólógitáron játszik. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 15 Mon, 9:06 pm 
Forum Addict

^
najó én ezért mérges vgyok a Versaillesra. nem gondoltam volna hogy ilyen hamar-, vagy hogy egyáltalán lesz képük pótolni. elég szarul esik....
attól függetlenül kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 15 Mon, 9:31 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
egyébként régebben emirut vártam volna, de az nem M ugye...

Hacsak azóta nem ejtés szerint Emiru, tehát M-iru. XDDDDD

Na kíváncsi vagyok, mikor derül ki, hogy ki lesz az. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 15 Mon, 10:25 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Matsu: Nem várható el h egy nagykiadós zenekar az idők végezetéig basszeros nélkül dolgozzon. Ha stúdióban fel is tudja játszani Hizaki a basszust, tudtommal két hangszeren egyszerre koncerten nehezen tudna játszani, hacsak nincsen legalább négy karja, esetleg nem tanult meg sejtosztódással szaporodni. >.>

Nyilvánvalóan őket legalább annyira nyomasztja Jasmine halála, mint minket, rajongókat, de ha tetszik, ha nem, előbb-utóbb kell találniuk másik tagot. Ez a bizonyos "M" csak support member, de a lényegen ez nem változtat. Ha folytatni akarják, tovább kell lépni. Ez van, ilyen az élet.
És szerencsére ők nem X Japan h kiteszik a hide gitárját a színpadra a mai napig...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 15 Mon, 10:32 pm 
Forum Addict

Matsu: Most miért, a Malice Mizer-nek sem lett hivatalosan új tagja Kami halála után, de a koncerteken egy support tag mégis dobolt. Egyetértek Aruval szerintem őket is ugyanannyira, sőt, szerintem jobban nyomasztja Jasmine halála, mint minket, de ettől még ugyanúgy folytatják a zenélést.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 15 Mon, 11:04 pm 
Forum Addict

tudtam hogy nem fogtok egyetérteni, de ez nekem korai. Tudom hogy nekik ez jobban fá, de hamarabb feldolgozták, mert abszolút benne volt a mindennapjaikban és már nincs. És itt inkább kifejezetten arról van szó nekem, hogy Jasmine volt a kedvencem amióta ismerem őket, és nagyon tiszteltem. Amiket felhoztatok példának meg nem igazán zavar mivel inkább mint zenészt tartottam őket tiszteletreméltónak, nem mint embert. Jasminet viszont mindkétféle képpen. És igazából tudom azt is hogy tudom hogy nem lehet sokáig így basszeros nélkül meglenni, de ennek ellenére bennem van hogy még nem dolgoztam föl a halálát, és mindenbizonnyal errre csak a koncerten fog sor kerülni. De hát ez van. a zenekar zenéjét és imageét, nélküle is nagyon szeretem, bár néha úgyérzem hiányzik valami, valaki, amiről/akiről mindenki tudja hogy mi avagy ki. De ez mindössze az én gondolatom, véleményem. És emellett tudomazt is hogy nincs igazam, de jogom van azt érezni és gondolni amit akarok, tehát nem örülök ennek a fordulatnak. lehet hogy ez a koncerten megváltozik de még nem tudok örülni. De ha egy Jasmine utánzó, vagy őt pótolni akaró majom lezs support member, én letépem a színpadról: D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 15 Mon, 11:11 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Megértelek, én ugyanígy érzek és biztos vagyok benne h ők is, még ha a showbiz azt is kívánja tőlük h gyorsan jussanak túl ezen a ponton. Amikor nemrég volt valami fellépésük, ott a Matenrou Opera basszerosa volt a beugró ember és egyáltalán nem próbált meg "második Jasmine"-ként tetszelegni. Nyilván most sem ilyen valakit választottak. Szerintem "M" személyesen is ismerhette Jasmine-t.
A halálát mind a mai napig én is képtelen vagyok feldolgozni, nekem az album is korai volt, de segített túllendülni. Őszintén várom a koncertet, akármi lesz is. Biztosan nagyon megsiratom majd ott is. Van úgy, h hallgatok egy-egy számot és önkéntelenül is elsírom magam, koncerten se lesz ez másképp, de ez hozzátartozik. Idővel a sebek majd begyógyulnak. Ez mindig így működik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 15 Mon, 11:22 pm 
Forum Addict

^
A Matenrou Opera egyik tagjából se nézném ki hogy bárkit is majmoljon ez természetes is.
Örülök, hogy megértesz. Majd ha sírnod kell tudod kihez gyere ^^<3
És amugy én meg felhasználtam egy ilyen halottelengedő-, gyász-, siratásvágy enyhítő úgymond rituálét. :/ úgyéreztem ezessetben szükségem volt rá, így nem fájt annyira, viszont nem tudtam teljesen felfogni úgyérzem. Remélem ezért a koncert nem szakítja föl a hatást. Jó ez ha örökre ígymarad. Ezzel meg azthiszem Lily tud együttérezni, csak ő szerintem jobban szerette és szereti Kazukit, mint én Jasminet. Nem arról van szó hogy nem szerettem/szeretem eléggé hanem, hogy Lily (kihangsúlyozva:)jobban szereti Kazukit.
ez elég bizarr válasz lett bocsi remélem nem túl kusza az egész..

Last edited by TylerKuroki on 2010 Feb 15 Mon, 11:36 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 15 Mon, 11:35 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Értettem így is. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 16 Tue, 9:19 am 
Member

Könnyen meglehet, hogy én az örömtől fogok bőgni végig, de a Serenade nyilvánvalóan Jasról fog szólni. Ami történt, megtörtént, én teljesen megértek mindenkit, nekem is lesznek - mint írtam is - könnyeim, de szerintem a lényeg az, hogy Jas minden létező tiszteletet megkapott és jó, hogy a banda nem merült mély önsajnálatba és adta fel... de mondom, én tökre megértek mindenkit.
Btw azt írták, hogy a basszeros nem hátul lesz és passzolni fog az imidzsbe, tehát bennem körvonalazódik valami olyan is, hogy lehet, állandó tag lesz belőle, ha beválik.. és szerintem is ismeri Jast... de kizárt, hogy majmolni fogja, annyi tisztelet szorult beléjük.
Az az M-iru pedig fájt... XDDDDDDDDDDDD *szeret Emiru*
On: Myspace-en Hizaki bloggantott. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 16 Tue, 2:03 pm 
Mumus

ha ténylegesen Emiru lenne én nagyon örülnék neki!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 16 Tue, 7:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ji-chan wrote:
ha ténylegesen Emiru lenne én nagyon örülnék neki!!!

Igen!!!! Én is őt vártam volna, még írtam is anno! :D

Matsu: Én tökéletesen megértelek! :D Még a rice support gitárosát sem tudom elfogadni, pedig szegény Hiroshi tényleg nem tehet semmiről, ráadásul nem is ugyanaz a zenekar... :?
Úgy gondolom, h a Versailles nem mehetne bassz nélkül és a kiadó valszeg nem is engedné. Akármit akarnak a tagok, szerintem nem ők döntenek elsősorban. A support member nem gáz. Csak ne legyenek X-Japan, mert az már gáz, még nekem is, aki írtó nagy hide-fan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 17 Wed, 11:11 am 
Site Admin

Lily wrote:
Úgy gondolom, h a Versailles nem mehetne bassz nélkül és a kiadó valszeg nem is engedné. Akármit akarnak a tagok, szerintem nem õk döntenek elsõsorban.
De, ilyesmikben maximáisan a zenekar dönt szerintem.

Az meg hogy lesz-e állandó tag, vagy sem, az pedig abszolúte nem attól függ szerintem, hogy indies vagy major a csapat, mert teszemazt ott van a GLAY is, akiknél csak support dobos van majdnem a kezdetek óta

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 17 Wed, 11:42 am 
Elite Member

Én tutira meg leszek kövezve :roll: Sztem jobb lenne, ha igenis lenne állandó basszerosuk. Nem kell, sőt, nem is szabad Jasmint majmolnia, de mindenképp szükségük lenne rá, hogy igenis tovább tudjanak lépni. Ők is, a rajongók is. Személy szerint a víz vert a X hülyeségétől, ahogy hidét gyászolták. Lehet gyászolni, lehet sírni, de tovább kell lépni, élni kell.
A Versailles is folytathatja persze support basszerossal, mért ne folytathatná? De azt hiszem, akkor vmi nagyon fontos fog hiányozni nekik is, nekünk is. Én is az elejétől kezdve figyelem a Versaillest, és szeretem őket. ÉS talán ezért remélem, hogy képesek leszenek folytani Jasmin nélkül is. Mert muszáj. Az élet arról híres, hogy szeret pofán vágni, de ha folytatni akarjuk, akkor fel kell állni és tovább kell mennni.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 17 Wed, 5:27 pm 
Member

Én teljesen Katával értek egyet azzal a kiegészítéssel, hogy én kifejezetten lelkesen fogadom a support tagot...
Mert bármerről nézem, ő itt nem tehet semmiről.
Nyilván érvágás volt Jas, engem is kiakasztott és rosszul esett, és nem egyszerű átlépni ezen, de képzeljétek el annak a srácnak a helyzetét, aki most a helyére áll: minden fan egyszerre várja el Jas színvonalát, hogy kitöltse az űrt, amit hagyott, miközben azért persze ne majmolja... hát mi sem egyszerűbb...
Szal mi, st-esek azon agyaltunk, hogy amint terjesztésbe fogunk és erről írunk nekik, mi nem mulasztunk el néhány biztató szót írni, hogy mi támogatjuk őket és becsüljük a kitartásukat, mindenben támogatjuk őket... én biztos vagyok benne, hogy Kamijo a többiekkel jól választott, ez a banda régi álma és nem hagyja elveszni. És ne is hagyja. Jas halála nem jelentheti a bandáét, ők még élnek...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 125  Next

All times are UTC + 1 hour