Aru wrote:
Tud valaki Pesten megfizethetõ áron szervizt ahol laptopokkal is foglalkoznak?
Egyre idegesítõbb dolgokat mûvel a gépem és újra egyelõre nincs pénzem

Garancia? : o De egyébként pl. a laptop.hu szaküzleteibe szerintem érdemes elvinni, ha jól emlékszem, előbb megvizsgálják, azután mondanak árat, és annak fényében lehet mérlegelni. De mivel mostanában én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, majd értesítelek, ha találok egy jó szervízt. ^^
On:
HP 550es laptopom elülső, 3.5 mm-es jack csatlakozója eltört (egészen konkrétan a fémgyűrű kitört a helyéről), elvittem szervizbe, ahol azt mondták, hogy meg tudják csinálni, de csak alaplap-cserével, és 62 ezer forintért. A kérdésem az lenne, hogy a) tényleg csak alaplap-cserével lehet orvosolni ezt a problémát, vagy van rá valami más mód is? Esetleg valami házi praktika arra, hogy a fülhallgatóm csatlakozóját a helyén tartsa, mert így, ha nem tartom az egyik kezemmel, elmozdul és csak fél fülre szól. b) Ha tényleg csak alaplap-cserével megoldható a dolog, esetleg ajánlat, hogy hova vihetném, ahol esetleg olcsóbban megcsinálják? (Ez mondjuk abban az esetben is érdekelne, ha valami más módon meg lehetne reparálni a laptopot.)
Előre is köszönök minden segítséget,
többek közt az új fülhallgatóm miatt ez most egy különösen égető probléma nekem.