Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 10:13 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 966 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 65  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 12 Fri, 8:52 pm 
Elite Member

Case wrote:
food: a copyright cuccban az a vicc, hogy azokat az oldalakat totál official tartalom miatt is támadták. nekem meg a policy nem tetszik, hogy eddig szó nélkül megtürték a kismillió blogspotos zeneblogot, most pedig figyelmeztetés nélkül törlik őket.

a chrome os meg ez az egész cloud dolog nekem meg azért nem tetszik, amiért egyik "mi leszünk az új internet" cég sem tetszik, a privacy aggályokról nem is beszélve. a Buzzal meg mindössze annyi volt a gond, hogy betolták a gmail menűbe, és én személy szerint sokkal inkább preferálom az opcionálisan választható lehetőségeket, mint a itt van, nesze, tüntesd el ha nem kell, meg ha tudod hozzáállást.

;) en eszre sevettem a volna soha a buzz-t leven IMAP -olom a gmail fiokom ... ;)

Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 12 Fri, 8:54 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Észre se vettem volna, hogy ott van a gmailben ez a cucc, ha nem mondjátok. Használni nem fogom, részemről megbuzzhatják. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 12 Fri, 9:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
Volt is botrany nemregiben amikor kinai hekkerek meghekkeltek gmailt .. kozben nemis hackoltak, csak megtalaltak az NSA kikaput ... Wink no komment

Ez inkább valami urban legend lesz.

Inkább olvasd el ezt:
http://itcafe.hu/hir/kina_google_intern ... _hack.html
Ez kissé hihetőbbnek tűnik.
A gmailt mostantól pedig alapból titkosított kapcsolaton keresztül lehet elérni, ha jól tudom. Mert ugye az e-mail 1000 éves technológia és nem kötelező titkosítani (nem is szokták). A Wave már alapból titkosítottan kommunikál...

Egyébként meg, mint ahogy mondtam a google szolgáltat ki adatokat az amerikai nyomozó szerveknek, de ez ugyanúgy vonatkozik más ottani cégekre is. Nem kell semmilyen NSA kiskapu, be van járatva a rendszer.
(nem mintha az amerikai titkosszolgálatok egy kis hackerkedéssel nem tudhatnának meg mindent rólad egyébként is)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 13 Sat, 1:41 am 
Elite Member

juci wrote:
Én az Echofon nevü twitter klienst használom iPhone-on. Nem tudom mondjuk, hogy sony ericcsonra van-e.. de gondolom o.o
Elég sok alkalmazást kipróbáltam a twitterezéshez, mire őt megtaláltam, és ez tökéletes, minden elérhető rajta ami a webes felületen.

Megnéztem, de szerintem ez direkt iPhone-ra van :? Azért köszi^^ Majd még keresgélek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 14 Sun, 3:26 pm 
Forum Addict

iPhone-osoknak:

GACKT egyik kedvenc játéka a Touch the Numbers. Meg is lehet találni a world rankingben, időnként a neve után azt is odaírja, hogy hol vagy kivel van.

Szóval ha le akarjátok győzni Gacktot, izzítsátok az ujjaitokat. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 18 Thu, 11:39 pm 
Site Admin

Nah, úgy látszik nagyon nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy a google nagyon rusnyán félrenyúlt a Buzz hülyeséggel.. xDD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 20 Sat, 11:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

umm... operában valamiért nem akar múkodni pár oldal, pl. faszbuk, piratebay, igoogle meg a sima google keresőn kívül semmi guglis dolog, pl. gmail vagy blogger, tudja valaki, miért lehet ez? : o
tegnap már frissítettem az operát, azt hittem, hogy az a baja, de nem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 5:46 pm 
Forum Addict

Nagato Yumi wrote:
juci wrote:
Én az Echofon nevü twitter klienst használom iPhone-on. Nem tudom mondjuk, hogy sony ericcsonra van-e.. de gondolom o.o
Elég sok alkalmazást kipróbáltam a twitterezéshez, mire õt megtaláltam, és ez tökéletes, minden elérhetõ rajta ami a webes felületen.

Megnéztem, de szerintem ez direkt iPhone-ra van :? Azért köszi^^ Majd még keresgélek.

Próbáld meg a Snaptu-t, hátha.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 6:31 pm 
Elite Member

^EZ MÚKODIK!! *o* Köszönöm!!! ^^ Juhú, mostmár akkor twitterezek amikor akarok xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 10:40 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Tud valaki Pesten megfizethető áron szervizt ahol laptopokkal is foglalkoznak?
Egyre idegesítőbb dolgokat művel a gépem és újra egyelőre nincs pénzem :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 22 Mon, 11:16 am 
Forum Addict

Na remélem jó helyre írom: kockák, figyelem!
Tegnap újratettem a windows-t, aztán pedig nekiálltam a drivereket felrakni. Minden kérdőjel szépen eltűnt, kivéve a multimédia eszközkezelő melletti, amivel nem tudok már mit kezdeni. Felraktam a videókártya összes diverét, aztán letöltöttem a honlapról és felraktam azt, meg mindent kipróbáltam, ami a kis nem kocka-agyamból kitellett.

Ötlet? Valaki?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 24 Wed, 5:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru wrote:
Tud valaki Pesten megfizethetõ áron szervizt ahol laptopokkal is foglalkoznak?
Egyre idegesítõbb dolgokat mûvel a gépem és újra egyelõre nincs pénzem :?

Garancia? : o De egyébként pl. a laptop.hu szaküzleteibe szerintem érdemes elvinni, ha jól emlékszem, előbb megvizsgálják, azután mondanak árat, és annak fényében lehet mérlegelni. De mivel mostanában én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, majd értesítelek, ha találok egy jó szervízt. ^^

On:

HP 550es laptopom elülső, 3.5 mm-es jack csatlakozója eltört (egészen konkrétan a fémgyűrű kitört a helyéről), elvittem szervizbe, ahol azt mondták, hogy meg tudják csinálni, de csak alaplap-cserével, és 62 ezer forintért. A kérdésem az lenne, hogy a) tényleg csak alaplap-cserével lehet orvosolni ezt a problémát, vagy van rá valami más mód is? Esetleg valami házi praktika arra, hogy a fülhallgatóm csatlakozóját a helyén tartsa, mert így, ha nem tartom az egyik kezemmel, elmozdul és csak fél fülre szól. b) Ha tényleg csak alaplap-cserével megoldható a dolog, esetleg ajánlat, hogy hova vihetném, ahol esetleg olcsóbban megcsinálják? (Ez mondjuk abban az esetben is érdekelne, ha valami más módon meg lehetne reparálni a laptopot.)

Előre is köszönök minden segítséget, többek közt az új fülhallgatóm miatt ez most egy különösen égető probléma nekem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 24 Wed, 6:52 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Köszi, meg fogom náluk érdeklődni. Amúgy 3 éves a kicsike, úgyh itt már garanciáról nem igen beszélhetünk :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 10 Sat, 3:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tud valaki olyan programot, amivel egy másikat teljesen, totálisan, egyetlen fájl meghagyása nélkül le lehet törölni?
momentán elegem van az operából, megpróbáltam mindenhogy letörölni, hogy teljesen újan felrakhassam, de sosem akar rendesen kitörlődni, mindig megmaradnak a jelszavak, fülek etc.
böngészőt meg nem akarok váltani, az ie mindig is szar volt, a mozillát utálom, mert nem praktikus, a chrome-tól pedig három perc alatt sikítófrászt kaptam, na meg szeretem az operát, csak most valamit szerintem én basztam el benne, de nem tudom, mit, úgyhogy megcsinálni sem tudom =.=
úgyhogy ha valaki tudna segíteni abban, hogy lehet tényleg rendesen letörölni, azt nagyon megköszönném ^^*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 10 Sat, 4:34 pm 
Elite Member

[Sakura.] wrote:
tud valaki olyan programot, amivel egy másikat teljesen, totálisan, egyetlen fájl meghagyása nélkül le lehet törölni?

Mi a CCleaner-t hasznaljuk a "makacs szennyezodesek" eltuntetesere. Megkerdem a tesom,honnan szedte le. Innen. :beaten:
Remelem boldogulsz vele! 1x az eszkozok menuben torlod az operat,aztan a tisztitassal lepucolod. Nem tudok ertelmesen magyarazni.:(

Nekem 8-9 eve az Opera "A" bongeszo, utalok minden mast,pedig sokkal volt dolgom.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 966 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 65  Next

All times are UTC + 1 hour