Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 11:46 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 194  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 24 Wed, 10:18 pm 
Forum Addict

^
köszi!
a BEGet énis szeretem*-*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 25 Thu, 6:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Állítólag márciusban új After School minialbum jelenik meg, nem tudom, hogy lehet e hinni a lastfm-es pletykáknak. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 26 Fri, 2:44 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:
Állítólag márciusban új After School minialbum jelenik meg, nem tudom, hogy lehet e hinni a lastfm-es pletykáknak. XD

MINEK? Albumot már, ordas ribancok! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 27 Sat, 4:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
MINEK? Albumot már, ordas ribancok! XD

Na igen. XDD Most legutóbb ugye kiadták a Because of You remixet, meg az előző minialbumra felkerült a Diva egy új verziója (aminek mondjuk örültem, mert énekelt benne Nana is), szóval ha belegondolunk kb semmit nem csinálnak. XDD
Viszont rajongói fórumon olyat olvastam, hogy ez lesz az eddigi legjobb számuk, de ajánlom is. o_O

És van új T-ara, hallgassátok, nem rossz. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 27 Sat, 9:08 pm 
oshare booty
oshare booty

yey t-ara *o*
köszi :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 11:37 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
yey t-ara *o*
köszi :)

Szívcsi, a második számot még nem hallgattam meg, de az első tetszetős.^^

Más:
SNSD revealed the secret about 'Black Soshi' for their follow up track.

SNSD's first Asia tour 'Into the New World' Encore concert was held on February 28th at the Olympic Park Fencing Stadium in Seoul. During an interview, SNSD commented, "although we won't expose any details, SNSD's hidden sexy side will finally be portrayed."

In the music video of SNSD's title track 'Oh!' which was announced and released last January, the last scene provided a glimpse of SNSD's follow up concept. Fans dubbed the preview as 'Black Soshi' after watching the full music video.

SNSD commented, "In 'Oh!' we were calling out to the oppose, but for 'Black Soshi,' we will be standing on the side of the unnies and singing. We already have finished the filming of the music video. Please look forward to it."

soshified fórumról

hát höhö. XDD Várom már az új mv-t, kíváncsi vagyok rá.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 1:48 pm 
Senior Member

Az új t-arat egy csomó helyen lehúzták, de nekem az I Go Crazy kifejezetten tetszik, meg a fellépéseik is jók, bár a Boram nevű hölgyeményt egyszerűen nem értem hogy került oda... o_O"

Yu~ki wrote:
Más:
SNSD revealed the secret about 'Black Soshi' for their follow up track.
...

:heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 3:16 pm 
Forum Expert
Forum Expert

...az a Diva az egy új verzió volt? ...jó tudni. Akkor talán meghallgatom. :pinky2:
Az új T-ara számok meg jók, az első mondjuk jobban tetszik, igaz, hogy színtiszta Womanizer koppintás, de segáz. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 3:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
...az a Diva az egy új verzió volt? ...jó tudni. Akkor talán meghallgatom. :pinky2:
Az új T-ara számok meg jók, az első mondjuk jobban tetszik, igaz, hogy színtiszta Womanizer koppintás, de segáz. :beaten:

Ömm, hát annyi, hogy Sooyoung részeit kivették belőle, és Nana meg Raina is énekelnek, kb ennyivel lett újabb, semmi más. XDD Bár ahhoz képest, hogy Nana mennyire nagyon szép, és milyen jó hangja van, kevés részt adnak neki, és senki nem ismeri.
*a legjobb az volt, amikor egy fancamból kihallatszott, hogy miközben énekelt valaki megkérdezte a közönségből hogy "ő meg kicsoda?" és a másik válasza meg annyi volt, hogy "nem tudom, de ott van UEE!!!"....XDDDD*

És az új T-ara szám meg tiszta Womanizer, úgy néz ki, azt ott Koreában nagyon bírják. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 4:00 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Ja, csak annyi? Nem hinném, hogy felismerném a hangjukat, úgyhogy mindegy. XD Nanát akkor nem nyomják otthon? Mert a nyugati fanok most érte vannak oda nagyon, UEE-t viszont mindenki utálja. Miért? Értem én, hogy rút, de azonkívül? XDDD

Jah, Britney továbbra is menő Koreában, a Womanizert meg aztán végképp előszeretettel nyúlják. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 4:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
^
Ja, csak annyi? Nem hinném, hogy felismerném a hangjukat, úgyhogy mindegy. XD Nanát akkor nem nyomják otthon? Mert a nyugati fanok most érte vannak oda nagyon, UEE-t viszont mindenki utálja. Miért? Értem én, hogy rút, de azonkívül? XDDD

Jah, Britney továbbra is menő Koreában, a Womanizert meg aztán végképp előszeretettel nyúlják. :lol:

After School-ból még én is csak Kahi hangját ismerem fel, mert jellegzetes, meg hát ő énekel 90%-ban a többi 6 tag meg a maradék 10-ben... XDDD Igen, UEE nekem is nagyon ellenszenves, de meg nem tudom mondani, hogy miért. Ott viszont oda meg vissza vannak érte...néha úgy tűnik, mintha sokat képzelne magáról egy picit, pedig nem is ő a leader. XD
Nana-t meg bírom, csak adjanak neki több részt, plíííz. (amúgy az összes szőke befestette a haját barnára, többek között ő is, de szőke jobban áll neki(k) szerintem).

Nyúlják, előadják, meg sötöbö. Pedig a 3 sokkal jobb lett. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 5:05 pm 
Elite Member

ugyan nem vagyok nagy After School fan - sőt - de UEE-t én se nagyon kedvelem. Azért, mert amikor ránézek az arcára a nagy ürességet vagy unottságot szoktam látni fellépéseken és ha valaki a sóbizniszt választja, néhanapján 1-1 mosolyt nem ártana elengedni, legalábbis szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 01 Mon, 9:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Eun G1... azaz Eun Jiwon. :'DDD az "új" albumáról egy nóta (ő is boybandszökevény különben, Sechskies-tag volt anno) :
http://www.youtube.com/watch?v=fXR-GMXfBXE
valamelyik vicces kedvű kommentelő belehallotta hogy "nigga, one giant nigga" :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 02 Tue, 2:01 pm 
Elite Member

BEAST-nek is van egy új MV-je, ha vkit érdekel ^^
Shock
Plusz az újabb mini-albumuk is kijött már...véleményem szerint nagyon jó lett...bár nekem az előző vmivel jobban tetszett XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 02 Tue, 4:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Asuka.chan wrote:
BEAST-nek is van egy új MV-je, ha vkit érdekel ^^
Shock
Plusz az újabb mini-albumuk is kijött már...véleményem szerint nagyon jó lett...bár nekem az előző vmivel jobban tetszett XD

Oh, köszi, már vártam! (meg kicsit el is felejtettem, hogy lesz XDD)
Az előző tényleg jobb lett, de azért ez sem rossz, meg is keresem a mini-albumot.^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 194  Next

All times are UTC + 1 hour