ne_zavarj wrote:
törölve by Case
Ehhh az első képen a nővérem és én vagyunk...
Bár nem értem, mi volt rajtunk a nevetséges és igénytelen...
Bár, ha stílusokhoz próbáltok hasonlítani (ami szerintem annyira fölösleges és hülye dolog), akkor talán megértem, mivel elárulom, hogy mi semmien stílust nem képviselünk. Ezek a ruhák tetszenek, ezeket hordjuk (hétköznapokban is, tehát semmi erőltetés nem volt itt -.-"). S szerintem egyáltalán nem igénytelen kombinációkat hoztunk össze, na mindegy, izlések és pofonok...
S szó esett a "testi adottságokról"... joo, egyikünk se nádszál vékony, de mi jool érezzük magunkat így, s nekünk csak ez számít. Amugy se mutogattuk a p*csánkat, meg a s*ggünket (mert erre is volt példa a bulin nálunk 600x akkora lánykáktól), szóval nem tudom, miért lehettünk számodra ennyire undorító látvány. Bár vannak ilyen intoleráns emberek, akik nem képesek elfogadni, hogy vannak teltebb lányok, nem csak csont és bőrök, dehát az meg a saját szegénységi bizonyítványa az illetőnek.
Meg legalább mi nem voltunk holtrészegek, akik mások segítségével tudtak csak járni (kb mindenki eljutott arra a pontra...). Szóval szerintem épp minket nem kéne leszólni, mivel mi tök normálisan viselkedtünk, s szerintem kinézetre se voltunk olyanok, akiket le kéne így nézni... -.-"
(Egyébként az IMG_8700 emberkétől én is fent akadtam... ő már tényleg undorítóan mutogatta és riszálta magát, s közben lesült, h semmit nem tud arról a stílusról, amit próbált képviselni... persze nem akarom eltitélni, de rajta tényleg durván ez jött le...)