gloria wrote:
:o OHH! Te értettél belõle valamit?!
Én csak kikövetkeztettem pár dolgot. Tudnál nekünk pár részt esetleg mondani, hogy mirõl van benne szó? *reménykedõ tekintet!*
Vagy esetleg találtál belõle már valami fordítást?
Igen, én értettem. ^^ Hát, a lényeg, hogy különböző fázisú kvízek voltak, de amin végig nagyon nevettek pl. az a férfi műsorvezető, aki folyamatosan minden egyes válaszra rákontrázott, hogy "igen, velem is ugyanez történt/az én gyerekem is imádja a Larukut, ha már itt tartunk, egyszer én is ezt tapasztaltam, stb." szóval az a pasas nagyon kész volt, Haido már nem tudott hová nézni közben xD. A nő meg próbálta leállítani a pasit, hogy talán ne itt reklámozza már magát, és haladjanak is xD. (Amúgy tuti, hogy az egész előre begyakorolt volt a férfi részéről legalábbis, de ettől függetlenül jót nevettem rajta

). A kvíz elején meg Ken mondta, hogy neki totál nincs jó memóriája, úgyhogy majd a megérzéseire hallgatva nyomja a gombot, ami elsőre beugrik, oszt' kész. Hát, úgy látszik ez a technika végül bejött neki.

Tetsu meg (a műanyag szemüvegével XDDDD) mondta, hogy jól utánanézett mindennek a neten, és hogy "ő készült!". Haláli volt, ahogy leaderként tepert, hogy ő nyerjen.

Tök cuki volt azzal a csillogó szemmel, hogy na most akkor is ő fogja lenyomni a többieket, aztán nagyokat csalódott, ha elszúrt egy választ xD. Yukit meg mindig kritizálta a műsorvezető is, hogy teperjen jobban, mert így lehagyják a többiek. De Yuki inkább csak "csöndesen sunnyogva" nyomkodta a gombot (ráadásul akkor is, amikor nem kéne - pl. mikor a műsorvezetőkkel beszélt xD), de haláli volt. És ő volt az egyetlen, aki a legegyszerűbb/legtriviálisabb kérdésekre tudta a választ (pl. mi lehetett a mexikói rajongók különlegessége, mire voltak képesek, ha szeretik a japán kultúrát? --> erre mindenki mindenféle bonyolultabbra gondolt, pl. pálcikával való evés, stb. csak Yuki nyögte be a végén a jó választ, hogy "hát mi más: biztos megtanultak beszélni japánul" és tényleg xD. )
Btw, azon a mexikói bandán egészen meglepődtem. Tényleg hasonlított a csávó hangja Haidóra, még Haido is beismerte. (Yukit inkább a srác mögötti kék lepukkant kocsi érdekelte valamiért, és ezért elfelejtette megnyomni a gombot xD). Az utolsó három kérdés pedig egyszerűen mindent vitt (avagy "megkérdeztük egy "mucsaröcsögei" idős nénik járta utcán/tokiói okama-bárban/mexikói csajok közt, hogy ki számukra a legvonzóbb pasi a 4 tag közül). Szintén vicces kérdés volt, mikor az idős néniknek leírták hogy "Larc-en-ciel", és ki kellett találniuk, hogy ez szerintük micsoda. Persze gőzük nem volt, hogy egy együttes, és mindenféle hülyeségeket mondtak. A tesztben ezt kellett kitalálni, hogy mit mondhatott az egyik néni, mire egyik tag se találta el a helyes választ ("Laruku? Ez biztos egy isten, nem?" xDDDDDD).