Na nézem a live cuccot. A kép nem nagyon mozog, de a hang tökéletes.

Isteni idáig, full jammelés. Miyavi gitáron, és van még mellette egy dobos, és egy szintis és ennyi. Rohadt jól tolják. Ide nekem egy egész albumot csak ilyesmiből!!
edit1: Na most elkezdtek egy új dalt. Jó kis tempója van, Miyavi blues-rockosan gitározik és énekre kb. mint az
Are You Ready to Rock? rádiós első változata (ilyen félig éneklős-ordítós).
edit2: Második dal, szintén új, gyors és olyan pozitív feelingű. Hangulatilag a
Dear my friendre emlékeztet az eleje, de nem annyira álmodozós, és van benne nagyon rock'n'roll gitár.
edit3: A következő dal a
SURVIVE.
edit4: LOL, Miyavi twitteren keresztül hergeli a "tömeget", ilyet se láttam még
(kérdezi, hogy "what's my name?" hogy minél többen tweeteljék, hogy MIYAVIII~ XDDD). Ennek megfelelően most a
My Name iz Oresama.com-ot játssza...amit a turnén is ilyenkor.
edit5: Most jammelés megy, gitáron és szintin (aminek leginkább enyhén betorzított zongorahangja van éppen xD)...mármint gitárszólózás szintiakkordokra, jobban mondva. Közben a dobon átszerelnek valamit (bőrt cserélnek talán).
edit6: Most a
BOOM HAH BOOM HAH HAH-t játsszák. A rappelős részek helyett brutáljó szintiszólók vannak.
edit7: Következik a
Shouri no V-Rock. A tempója az eredeti, nem a Kavki Boiz-féle végiglassúzás.
edit8: Elkezdték játszani a
Subarashiki kana, kono sekai -WHAT A WONDERFUL WORLD-öt ééés...Miyavi elkúrta a szöveget a legelején. Szóval most kezdődik megint. xDDD Itt is a rappelés helyett szinti-színesítés van, egészen bárzongora-feelingű a hangzása
(na csak megfejtettem így a végére XD). Elvileg ez az utolsó dal.